lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.348
- Πόντοι
- 5.646
Α και μουφα φωτογραφίες; κατάλαβα...ναι γραφειο της πλακας.με πολλα συν 20.με προχειρο κοντρολ εβαινε ο λογαριασμος στα 170 για μια ωρα.και οχι αυτη στην φωτο.
Α και μουφα φωτογραφίες; κατάλαβα...ναι γραφειο της πλακας.με πολλα συν 20.με προχειρο κοντρολ εβαινε ο λογαριασμος στα 170 για μια ωρα.και οχι αυτη στην φωτο.
To the point είσαι συντεκνεΚαι για Κρήτη και ειδικά Ηράκλειο υπάρχει ενδιαφέρον...οσες πιστές...
Ναι άμα τύχει και έχει φιλες γιατί όχι;Να κανονισετε εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα...
Τι εννοείς;Τυπε το νου σου μόνο μην λες και εσύ έγινες sugar daddy και εισαι πολύ μπερδεμένος με τη φάση..
Ένας εδώ στο bou ξεκίνησε sugar daddy και κατέληξε καψούρης με τη πιτσιρικάΤι εννοείς;
Καμία σχέση. Για την ακρίβεια είμαι μασσαζόπληκτος.Ένας εδώ στο bou ξεκίνησε sugar daddy και κατέληξε καψούρης με τη πιτσιρικά
Εάν μετά τα μασσαζερι ακολουθεί και ουζερί , είσαι μερακλήςΚαμία σχέση. Για την ακρίβεια είμαι μασσαζόπληκτος.
Το 90 % των επισκέψεών μου είναι σε μασσαζερί.
Τώρα προσπαθώ να μάθω πώς γίνεται το σουγκαρνταντιλίκι χωρίς να σημαίνει ότι θα το υιοθετήσω κιόλας.
Συνήθως προηγούνται.Εάν μετά τα μασσαζερι ακολουθεί και ουζερί , είσαι μερακλής
prime minister ?Δεν σημαίνει αυτό
Χα χα.prime minister ?
Μεταξύ των δύο πάντως προτιμώ το τελευταίο μήνυμα.Χα χα.
Όχι ούτε κι αυτό.
Μην την παλεύεις θα στο πω σε pm. Είναι λίγο καρφωτικό.ο τελευταίος ροζ μοικανός ?
poem maker ?
post mortem?
ουπς τωρα το ειδα....
Υπάρχει χώρος για μένα; Έστω και στο χολάκι, θα βολευτώ εγώ...Το ότι η celebrity νηματοθέτρια του φερώνυμου νήματος βρίσκεται και εδώ, είναι αναφαίρετο δικαίωμά της. Αλλά αν έρθουν και εδώ ορισμένοι από τούς ακόλουθούς της (βλ. followers) - οι οποίοι αρέσκονται να προκαλούν κοκκορομαχίες για να αναδείξουν το αντριλίκι τους ενώπιόν της - τότε και αυτό το νήμα θα πάρει την κατηφόρα (όπως κ το δικό της τώρα). Εμποροπανήγυρις με προβατίνα, γουρουνοπούλα κλπ. Απλά το επισημαίνω.