Νέα

Ανατομικό πρόβλημα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta-suka-skafh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θελω να ρωτησω υπαρχει κατι στο πεος ανατομικα που να δειχνει πως ειναι καποιος παρθενος;Σε καποια συζητηση που ειχα καποτε με φιλους αυτο ειχα καταλαβει.
Ρωταω γιατι στο πεος μου απο την κατω μερια υπαρχει ενα μικρο κομματι απο κρεας που ενωνει το κεφαλακι με το πετσακι.Αυτο θα επρεπε να υπαρχει?
Νομιζα πως οταν θα εκανα σεξ θα κοβοταν αλλα κατι τετοιο δεν εγινε και πριν λιγο καιρο ακουσα μια νιξη απο την παλια μου κοπελα απο εξω εξω.
Ειμαι αγχωμενος πλζ βοηθεια

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Θελω να ρωτησω υπαρχει κατι στο πεος ανατομικα που να δειχνει πως ειναι καποιος παρθενος;Σε καποια συζητηση που ειχα καποτε με φιλους αυτο ειχα καταλαβει.
Ρωταω γιατι στο πεος μου απο την κατω μερια υπαρχει ενα μικρο κομματι απο κρεας που ενωνει το κεφαλακι με το πετσακι.Αυτο θα επρεπε να υπαρχει?
Νομιζα πως οταν θα εκανα σεξ θα κοβοταν αλλα κατι τετοιο δεν εγινε και πριν λιγο καιρο ακουσα μια νιξη απο την παλια μου κοπελα απο εξω εξω.
Πόσων χρονών είσαι ρε φίλε? 10? :jerking:
Έχεις ακούσει τι λέξη περιτομή?πήγαινε κόψτο να μην σε λέει ο φίλος σου παρθένο.

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Πόσων χρονών είσαι ρε φίλε? 10? :jerking:
Έχεις ακούσει τι λέξη περιτομή?πήγαινε κόψτο να μην σε λέει ο φίλος σου παρθένο.

Μπράβο μεγάλε,έτσι του δίνεις κουράγιο και του ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση.Εύγε...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6

Φίλε μου πήγαινε σε έναν ουρολόγο να σε δει.Αναφέρεσαι στον χαλινό.Αν δεν είναι βραχύς και δεν εμποδίζει την ακροποσθία να κατέβει δεν είναι πρόβλημα.Αλλά σε κάθε περίπτωση μόνο ένας γιατρός θα σου πει τι ακριβώς είναι.

OP
OP
T

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
βασικα εχω κανει σεξ 5 φορες και νομιζα πως θα εφευγε αλλα και ο γιατρος που ρωτησα μου ειπε πως πολλες φορες δε φευγει η φευγει μετα απο πιο επιπονη σεξουαλικη πραξη.
Σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια ολους

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Μπράβο μεγάλε,έτσι του δίνεις κουράγιο και του ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση.Εύγε...
Ε,ενταξει μπορει να ημουν υπερβολικος,αλλά εγώ στα αλήθεια τον ρωτάω αν ειναι 10 ή και 15 ετων.Δεν μου κολλάνε τα λογια του.Ας αποφασίσει τι του ειπανε γιατι δεν στεκουν πολυ.Δηλαδή τον είδε η κοπέλα του και του ειπε οτι ειναι παρθενος επειδη ειδε το πετσακι?Μετά κάναν σεξ?και πάλι του είπε ότι παρεμεινε παρθενος?Κατάλαβες,κάτι τετοιο λέει.
Στα σοβαρα,αν δεν εμποδίζει το πετσακι τις λειτουργιες και δεν ποναει τότε δεν υπάρχει λόγος ουτε και για γιατρο.Και εμένα δεν μου εχει κοπει το πετσακι.Ίσως να εχει να κάνει με την ηλικία που ξεκινάς σεξ(εγώ 17 εκανα) και αν ξεκινας μεγαλυτερος να ειναι πιο δυσκολο να κοπει κατα το σεξ.Αυτά

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
βασικα εχω κανει σεξ 5 φορες και νομιζα πως θα εφευγε αλλα και ο γιατρος που ρωτησα μου ειπε πως πολλες φορες δε φευγει η φευγει μετα απο πιο επιπονη σεξουαλικη πραξη.
Σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια ολους
Τώρα που το εξήγησες πιο καλά οκ.Και εμένα φίλε δεν μου έχει κοπεί και έχω αρκετές σεξουαλικές επαφές.
Οπότε πιστεύω ότι δεν θα μου κοπεί ποτέ.Αν δε σε ενοχλεί σε καποια λειτουργια είσαι απολυτως ενταξει.

OP
OP
T

ta-suka-skafh

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μη μασας δε παρεξηγουμαι ισως να μην ημουν εγω κατανοητος. ;)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Στη δική μου περίπτωση έχει κοπεί μέχρι τη μέση. Δηλαδή όχι ολόκληρο. Και μιλάω και για αρκετά επίπονο σεξ αρκετές φορές. Απλά σε κάποιους είναι ποιο σκληρό και σε άλλους λιγότερο. Πάντως δεν μπορείς από εκείνο το σημείο να καταλάβεις αν είναι παρθένος ή όχι.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και πες σε αυτη που στο ειπε αυτο καλυτερα να ξερει πριν πει καμια μαλακια!

Σιγα μη βγαζαμε και αιμα οταν ξεπαρθεναζιομαστε οι αντρες!

Τι ειμαστε σαν αυτες που ματωνουμε και δεν ψοφαμε?

Αει στο διαολο με ολες τις μαλακισμενες που ειναι βαλτες στο να μας κανουν κομπλεξικους.

Φιλε οπως σου ειπαν τα παιδια, παιζει να κοπει παιζει και οχι. Αυτο σημαινει οτι αν δεν κοπει δεν σημαινει οτι δεν εισαι παρθενος. Εαν θες να το κοψεις πρεπει να δεις γιατρο βεβαιως, αλλο θεμα αυτο.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545

To πετσακι κοβεται με επεμβαση (Εβραιοι - περιτομη κτλ).
Αν κοπει απο μονο του προκειται για ατυχημα.
Εγω γαμαω 15 χρονια και ειναι εκει.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και πες σε αυτη που στο ειπε αυτο καλυτερα να ξερει πριν πει καμια μαλακια!

Σιγα μη βγαζαμε και αιμα οταν ξεπαρθεναζιομαστε οι αντρες!

Τι ειμαστε σαν αυτες που ματωνουμε και δεν ψοφαμε?

Αει στο διαολο με ολες τις μαλακισμενες που ειναι βαλτες στο να μας κανουν κομπλεξικους.

Φιλε οπως σου ειπαν τα παιδια, παιζει να κοπει παιζει και οχι. Αυτο σημαινει οτι αν δεν κοπει δεν σημαινει οτι δεν εισαι παρθενος. Εαν θες να το κοψεις πρεπει να δεις γιατρο βεβαιως, αλλο θεμα αυτο.
Αναλ?Εμένα μου εχει τυχει στη δουλεια πανω στην επαφη
σε έναν πιτσιρικα…να του σπασει αυτό που λετε
και να τρεξει αιμα…ασε που χεστηκε μολις το ειδε
φοβηθηκε πολύ…
Αλλά δεν είναι και απαραιτητο να κοπει…
Μπορει να μην σπασει και ποτε….

Επισκέπτης
Αναλ?Εμένα μου εχει τυχει στη δουλεια πανω στην επαφη
σε έναν πιτσιρικα…να του σπασει αυτό που λετε
και να τρεξει αιμα…ασε που χεστηκε μολις το ειδε
φοβηθηκε πολύ…
Αλλά δεν είναι και απαραιτητο να κοπει…