Νέα

Ανατολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα strangewonderer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια ψαχνω να γαμησω ασιατισσα σαν τρελλος, εχει παρει το ματι σας κατι σχετικο;;;

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
king-jong-un.jpg

Πήγαινε να τη βρεις στη Β.Κορέα.Στην Ελλάδα ούτε Φιλιπινέζα!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γιατι ρε τον απογοητευετε τον ανθρωπα.
στην θεσσλαονικη υπηρχε χρονια στα μπουρδελα μια ντιανα καζακστανη σχιστοματα που και που δηλωνε ταιλανδη καποτε ειχε βγει για πιατσα και στον δρομο καλη πιπα εκανε.
στην αθηνα εχει ακουστει και γραφτει εδώ μεσα για μια ωριμη σε μια πλατεια που πιατσαρει, δεν θυμαμαι αν είναι ομονοια ή καποια άλλη.
ειχα πετυχει σχιστοματα και στην περιοχη φυλης καποτε την ειχα παρει ετσι για την εμπειρια, τελος και μια άλλη σχιστοματα πριν χρονια τελικα ηταν ινδιανα από λατινικη αμερικη.
αν ψαξεις σε σιτυτουρ πιστευω κατι θα βρεις.

OP
OP
strangewonderer

strangewonderer

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
0
γιατι ρε τον απογοητευετε τον ανθρωπα.
στην θεσσλαονικη υπηρχε χρονια στα μπουρδελα μια ντιανα καζακστανη σχιστοματα που και που δηλωνε ταιλανδη καποτε ειχε βγει για πιατσα και στον δρομο καλη πιπα εκανε.
στην αθηνα εχει ακουστει και γραφτει εδώ μεσα για μια ωριμη σε μια πλατεια που πιατσαρει, δεν θυμαμαι αν είναι ομονοια ή καποια άλλη.
ειχα πετυχει σχιστοματα και στην περιοχη φυλης καποτε την ειχα παρει ετσι για την εμπειρια, τελος και μια άλλη σχιστοματα πριν χρονια τελικα ηταν ινδιανα από λατινικη αμερικη.
αν ψαξεις σε σιτυτουρ πιστευω κατι θα βρεις.

εχω φαει τα ματια μου αδερφε δεν εχω πετυχει κατι η μονη μου ελπιδα πια ειναι λογο δουλεις αν παω ολυμπιαδα τοκιο και δεν γυρισω ποτε ξανα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.062
Πόντοι
2.696
εχω φαει τα ματια μου αδερφε δεν εχω πετυχει κατι η μονη μου ελπιδα πια ειναι λογο δουλεις αν παω ολυμπιαδα τοκιο και δεν γυρισω ποτε ξανα

Επειδή έχω πάει στο Τόκιο κι έχω "ψωνίσει" τοπικά call girls είναι καλά αλλά πανάκριβα.Καλά αλλά επίσης πανάκριβα είναι τα cg στη Σιγκαπούρη.Πάντως τώρα με την Scoot πας φθηνά στη Σιγκαπούρη.Και αξίζει

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
958
Πόντοι
96
Ψάξε στο θέμα με τα μασαζάδικα.Κάποια έχουν σχιστομάτες.Από σέρβις , οι γνώμες διίστανται!Αλλά δν χάνεις να κάνεις καμιά βόλτα από εκεί. :tits:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom