Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Έχει χαθεί λίγο η συγκεκριμένη...Κάποτε όλο και καποιες εμφανίσεις έκανε.Οποιος γνωριζει πληροφοριες πμ
Έχει χαθεί λίγο η συγκεκριμένη...Κάποτε όλο και καποιες εμφανίσεις έκανε.Οποιος γνωριζει πληροφοριες πμ
Πηγαινε σε καποια καγκουροσυναντηση των βελτιωμενων αυτοκινητων στα μερη που μαζευονται...που και που παει και αυτη να κανει επιδειξη...Έχει χαθεί λίγο η συγκεκριμένη...Κάποτε όλο και καποιες εμφανίσεις έκανε.
Βελτιωμενη κι αυτη;Πηγαινε σε καποια καγκουροσυναντηση των βελτιωμενων αυτοκινητων στα μερη που μαζευονται...που και που παει και αυτη να κανει επιδειξη...
Τι 500;; Μεχρι 200 μπορει να τα εδινα για να εχω την εμπειρία κομοδίνουκυροι
500 αρικο για κομοδινο οσοι θετε δωστε....μα και μου...δεν ειναι δα και τοσο διασημη ωστε αυτο να λειτουργησει σαν καβλωτικο...Η κωλαρα κωλαρα αλλα τρελο κομοδινο...Ειναι στον χωρο αρκει να χετε το κονε...Παντως δεν αξιζει ουτε για δοκιμη με τα ιδια λεφτα περνετε 3ωρο απο γραφειο τρελο μουνι...τωρα για τους αρρωστους κωλακηδες και παλι θα μετανιωσετε εκτος αν εχετε υποσχετικες μαζι σας
κι ομως τοσο ηταν η ταριφα τουλαχιστον πριν 2,3 χρονιαΤι 500;; Μεχρι 200 μπορει να τα εδινα για να εχω την εμπειρία κομοδίνου
ναι τυπε αυριο πρωι θα ξυπνησει 5μιση η ωρα να πιει ενα καφεδακι και να παρει τον ηλεκτρικο για το μεροκαματο μην την μαλωσει το αφεντικο αν αργησει!Kαι μου φαινόταν καλό κορίτσι ότι δε κάνει βίζιτες.
Όχι βέβαια πάντως εγώ 500€ τα ακουμπαγα αμέσωςΔηλαδή τι θέλετε ρε τυποι, μα βγει και να πει κανω βίζιτες και παίρνω 500;
καλα, μην περνεις και σαν fact κατι που ειπε ενας σε ενα forum και ειδικα το bou, ρε φιλε λολKαι μου φαινόταν καλό κορίτσι ότι δε κάνει βίζιτες.
Οχι φυσικά. Αλλά εδώ μέσα ο παπάς πάει σύννεφο. Για όλες, πάντα υπάρχει κάποιος γνωστός που την έχει πάρει ως βίζιτα. Ποτέ όμως αυτός που ποστάρει. Πάντα ο γνωστός......Δηλαδή τι θέλετε ρε τυποι, μα βγει και να πει κανω βίζιτες και παίρνω 500;
Ξέρεις, είναι ίδια φάση με το σχολείο που όταν ήμασταν στο γυμνάσιο και μας την έπεφτε ένας από το λύκειο του λέγαμε "καλά, καλά, θα φέρω εγώ τον ξάδερφό μου που είναι 25 χρονών να σε γαμήσει!!!!"Οχι φυσικά. Αλλά εδώ μέσα ο παπάς πάει σύννεφο. Για όλες, πάντα υπάρχει κάποιος γνωστός που την έχει πάρει ως βίζιτα. Ποτέ όμως αυτός που ποστάρει. Πάντα ο γνωστός......
Οχι φυσικά. Αλλά εδώ μέσα ο παπάς πάει σύννεφο. Για όλες, πάντα υπάρχει κάποιος γνωστός που την έχει πάρει ως βίζιτα. Ποτέ όμως αυτός που ποστάρει. Πάντα ο γνωστός......
ψεματα? μισο μυριο σχεδον εχει...Με 10.000 το μήνα, απλά κωλοβαρώντας, το τελευταίο που έχει ανάγκη είναι οι βίζιτες.
Στην συνέχεια, με αφορμή την πρόταση που δέχτηκε για το ριάλιτι Φάρμα, όπου της πρότειναν μία πολύ καλή αμοιβή, η δημοφιλής χορεύτρια αναφέρθηκε και στο Instagram και τις απολαβές της ως influencer. Όπως αποκάλυψε: «Ήταν μία αρκετά καλή οικονομική πρόταση. Βέβαια, δεν υπερβαίνει κατά πολύ αυτά που μπορώ να βγάλω μέσα από την δουλειά μου. Ένας καλός μήνας στο Instagram με αρκετά give away και διαφημίσεις μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ».
Αναστασία Γιούσεφ: «Ένας καλός μήνας στο Instagram μπορεί να φτάσει και τις 10.000 ευρώ»
H εκρηκτική χορεύτρια και influencer μίλησε για την επαγγελματική της ζωή και τις απολαβές της από το Instagramwww.protothema.gr