Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Ουτε γω…τι να σου πω, δεν έχω δοκιμάσει !!!
Ουτε γω…τι να σου πω, δεν έχω δοκιμάσει !!!
Από που είναι το στιγμιότυπο;
θα πονταρα οτι ηταν απο κανα κοψιαλη
ναι ειναι και αυτος μεγαλο κωμικό ταλέντο της εποχης μαςθα πονταρα οτι ηταν απο κανα κοψιαλη
Λέιντι Γκάγκα από το Χαν Ελ Χαλίλι γίνεται με ίσιο το μαλλίοταν δεν εχει το μαλλι μπουκλα ειναι πολυ ανωτερη
Την έχουμε συνηθίσει ολοι με το σπαστό μαλλιεχει μεγαλη κεφαλα για ισιο μαλλι, για μενα ειναι αντιαισθητικο. Με αφανες και μπουκλες κρυβει και λιγο την τραβελοφατσα
μακαρι να ηταν ετσι ολες οι τραβελοφατσες σαν την Γιουσεφ τοτε, τυπεεχει μεγαλη κεφαλα για ισιο μαλλι, για μενα ειναι αντιαισθητικο. Με αφανες και μπουκλες κρυβει και λιγο την τραβελοφατσα
δεν εκανε καριερα με τη μαπα αλλα με τον κωλο.μακαρι να ηταν ετσι ολες οι τραβελοφατσες σαν την Γιουσεφ τοτε, τυπε
Ο κωλος πάντως δεν υπάρχει!δεν εκανε καριερα με τη μαπα αλλα με τον κωλο.
αμα της ζωγραφισω μουσια ειναι ιδια με μουτζαχεντιν
ναι την εχω δει πολλες φορες εξω, να χωσεις τα μουτρα σου αναμεσα στα κωλομαγουλα και να σου βαραει παλαμακια στη μουρη ειναι, απο τις τοπ κωλαρες της αθηναςΟ κωλος πάντως δεν υπάρχει!
Την έχω δει σε club guest εμφάνιση να χορεύει...
Πολύ δυνατό σημείο ο κωλος!
μπα, το αναστασακι βολταρει καθημερινα την παραλιακη σε θαλασσες/μαγαζια/πεζοδρομους και την εχω πετυχει με μαγιω και με ρουχα και μου χει βγαλει τα ματια η κωλαρα. Μαλλον μενει εκει κοντα ο σπονσορας και την αμολαειΚινείσαι κι'εσύ στις παρυφές της σοουμπίζ τύπε;
Όπως το λες !Φαντασίωση ή κωλαρα της..!ναι την εχω δει πολλες φορες εξω, να χωσεις τα μουτρα σου αναμεσα στα κωλομαγουλα και να σου βαραει παλαμακια στη μουρη ειναι, απο τις τοπ κωλαρες της αθηνας
κ ιδρωμενη κωλοχωριστρα να ειχε εγω την εγλυφα τυπε.Όπως το λες !Φαντασίωση ή κωλαρα της..!
οι blackμεταλλαδες ειμαστε μερακληδες ισχυει...κ ιδρωμενη κωλοχωριστρα να ειχε εγω την εγλυφα τυπε.
οι blackμεταλλαδες ειμαστε μερακληδες ισχυει...
αυτη και η κρεμλιδου...δεν εκανε καριερα με τη μαπα αλλα με τον κωλο.
αμα της ζωγραφισω μουσια ειναι ιδια με μουτζαχεντιν