papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.451
- Πόντοι
- 27.261
Τα νεφρά μου παλιόπουστα.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα οτι πιο κορυφαιο εχω δει μεχρι στιγμης μεσα στον ιουλιο
Τα νεφρά μου παλιόπουστα.
Σαταναδες
Να το κανω κι εγω που εχω θεμα με το πρωινο ξυπνημα.Το έβαλα για ξυπνητήρι και πλέον ξυπνάω 5 λεπτά νωρίτερα
Αυτές είναι οι φώτο..
...Πολυ βαθυστοχαστο....Πάντως ρε τύποι, να φτάνεις να ξεντύνεσαι δίπλα σε γαμημένα μπουκάλια νερό σε μια αποθήκη για ένα μεροκάματο είναι ξεφτίλα. Έχουμε πολύ περισσότερες πουτάνες απ'ότι μπορούμε να καταναλώσουμε, βλέπω τις μισές με ψυχοφάρμακα μετά τα 40. Διότι πόσες θα κρατήσουν στάτους τότε;
Η Αναστασία μας, υπέροχο κορίτσι. Πάταρος. Κωλοχτυπιέται μπροστά σε προ-εφηβάκια που ανακλύπτουν την πρώτη στύση και μετά πάει και βγάζει τα βρώμικα, ιδρωμένα ρούχα της σε μια αποθήκη. Πόσα χρόνια θα το κάνει αυτό, ποιός άνθρωπος θα την πάρει ποτέ στα σοβαρά; Είναι κρίμα η κοπέλα, ελπίζω η οικογένεια της να της σταθεί όταν την ξεβράσει η ζωή όπως η θάλασσα τα νεκρά δελφίνια
...Πολυ βαθυστοχαστο....
Πάντως ρε τύποι, να φτάνεις να ξεντύνεσαι δίπλα σε γαμημένα μπουκάλια νερό σε μια αποθήκη για ένα μεροκάματο είναι ξεφτίλα. Έχουμε πολύ περισσότερες πουτάνες απ'ότι μπορούμε να καταναλώσουμε, βλέπω τις μισές με ψυχοφάρμακα μετά τα 40. Διότι πόσες θα κρατήσουν στάτους τότε;
Η Αναστασία μας, υπέροχο κορίτσι. Πάταρος. Κωλοχτυπιέται μπροστά σε προ-εφηβάκια που ανακλύπτουν την πρώτη στύση και μετά πάει και βγάζει τα βρώμικα, ιδρωμένα ρούχα της σε μια αποθήκη. Πόσα χρόνια θα το κάνει αυτό, ποιός άνθρωπος θα την πάρει ποτέ στα σοβαρά; Είναι κρίμα η κοπέλα, ελπίζω η οικογένεια της να της σταθεί όταν την ξεβράσει η ζωή όπως η θάλασσα τα νεκρά δελφίνια
Ναι, τρελή ξεφτίλα! Δίπλα στα μπουκάλια να αλλάζεις ρούχα....
Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου αδερφέ :S
Όταν σε καλούν ως performer να παρουσιάσεις ένα πρόγραμμα, και σε έχουν να αλλάζεις σε μια αποθήκη, δε σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο αλλά ως αρουραίο. Σου λένε "έλα πουτάνα, πάνε εκεί, δε μπαίνει κανείς". Σε υποβαθμίζει σε μια κατώτερη βαθμίδα από άνθρωπο αυτό, έχει μηδενική αξιοπρέπεια
Όταν σε καλούν ως performer να παρουσιάσεις ένα πρόγραμμα, και σε έχουν να αλλάζεις σε μια αποθήκη, δε σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο αλλά ως αρουραίο. Σου λένε "έλα πουτάνα, πάνε εκεί, δε μπαίνει κανείς". Σε υποβαθμίζει σε μια κατώτερη βαθμίδα από άνθρωπο αυτό, έχει μηδενική αξιοπρέπεια