Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.873
Πόντοι
4.766
δε μπορω να αποφασισω ποια ειναι χειροτερη , αυτη ή η στικουδη ...

:helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos:
Αυτη ειναι τελειως σουργελο δεν συγκρινεται

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Ποσο παιρνουνε κατι τετοια ξεκωλακια ρε τυπε?

Φίλε εγώ νομίζω ότι τέτοιες περιπτώσεις έχουν ταρίφα αλλά όχι για εμάς. Μόνο για τον "στενό κύκλο", καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν νομίζω να θέλουν να βγει φιρμάνι ότι της γαμάνε όλοι σαν κοινές πουτάνες, αλλά κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτές! Κι επιστρατεύουν τα ατού τους! Όλες οι γυναίκες το κάνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο!

Οπότε και 1 και 2 χιλιάρικα να έχεις να διαθέσεις, δεν θα σου κάνει κανείς το κονέ...

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φίλε εγώ νομίζω ότι τέτοιες περιπτώσεις έχουν ταρίφα αλλά όχι για εμάς. Μόνο για τον "στενό κύκλο", καταλαβαίνεις τι εννοώ. Δεν νομίζω να θέλουν να βγει φιρμάνι ότι της γαμάνε όλοι σαν κοινές πουτάνες, αλλά κάπως πρέπει να ζήσουν κι αυτές! Κι επιστρατεύουν τα ατού τους! Όλες οι γυναίκες το κάνουν με τον ένα ή άλλο τρόπο!

Οπότε και 1 και 2 χιλιάρικα να έχεις να διαθέσεις, δεν θα σου κάνει κανείς το κονέ...
ποιο στενο κυκλο ρε μπαρμπαδι,σου ειπα εισαι σχεδόν 50 χρονων και η απειρια σου στα θεματα αυτά σε ξεμπροστιαζουν.
ο κυκλος που λες δεν είναι 3 με 4 ατομα που την χαιρονται,ειναι ο γνωστος του γνωστου μπαρμπα.
παράδειγμα για να καταλάβεις,πες ότι η γιουσεφ το δινει ενας από το περιβαλλον της μεσω των κοινωνικων του επαφων τη συστηνει σε γνωστους,οι γνωστοι αυτοι μπαρμπα είναι συνηθως συνάδελφοι συνεργατες φιλοι και ανθρωποι με αξιωματα.
ετσι εχει ένα διευρημενο πελατολογιο συγκεκριμενων κοινωνικων στρωμματων.
π.χ η αμεση αμοιβη δεν είναι ο κυριος σκοπος της αλλα η εμμεση,οπως πχ το κλεισιμο καποιων δουλειων,δωροδοκιες μεχρι και χρηματικες αμοιβες.
με λιγα λογια για να πηδηξει καποιος από τη σοουμπιζ πρεπει να ανηκει σε συγκεκριμενη κοινωνικη ομαδα και να εχει τις κατάλληλες γνωριμίες όχι κυκλους.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
ποιο στενο κυκλο ρε μπαρμπαδι,σου ειπα εισαι σχεδόν 50 χρονων και η απειρια σου στα θεματα αυτά σε ξεμπροστιαζουν.
ο κυκλος που λες δεν είναι 3 με 4 ατομα που την χαιρονται,ειναι ο γνωστος του γνωστου μπαρμπα.
παράδειγμα για να καταλάβεις,πες ότι η γιουσεφ το δινει ενας από το περιβαλλον της μεσω των κοινωνικων του επαφων τη συστηνει σε γνωστους,οι γνωστοι αυτοι μπαρμπα είναι συνηθως συνάδελφοι συνεργατες φιλοι και ανθρωποι με αξιωματα.
ετσι εχει ένα διευρημενο πελατολογιο συγκεκριμενων κοινωνικων στρωμματων.
π.χ η αμεση αμοιβη δεν είναι ο κυριος σκοπος της αλλα η εμμεση,οπως πχ το κλεισιμο καποιων δουλειων,δωροδοκιες μεχρι και χρηματικες αμοιβες.
με λιγα λογια για να πηδηξει καποιος από τη σοουμπιζ πρεπει να ανηκει σε συγκεκριμενη κοινωνικη ομαδα και να εχει τις κατάλληλες γνωριμίες όχι κυκλους.

E, αυτό δεν είπα ρε ζαν? Το ίδιο λέμε, απλά δεν με χωνεύεις και θες να μου πας κόντρα :grin:
Αυτό που έκανες είναι να αναλύσεις τον "στενό κύκλο" που είπα εγώ :tooth:

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.805
Πόντοι
1.056

:helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos: :helpsos:

Όταν το είδα και εγώ το ίδιο σκεφτικά, φίλε! Στικούδη Version 2.0  :2funny:

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
E, αυτό δεν είπα ρε ζαν? Το ίδιο λέμε, απλά δεν με χωνεύεις και θες να μου πας κόντρα :grin:
Αυτό που έκανες είναι να αναλύσεις τον "στενό κύκλο" που είπα εγώ :tooth:
εγω κατάλαβα οπως το είπε ο ζαν οτι δεν χρειαζεται να έχει κύκλους η γιουσεφ αλλά γνωριμίες με άτομα της ανωτερης τάξης κοινωνικης και οικονομικής.

fitfapper

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2020
Like
76
Πόντοι
1
εγω κατάλαβα οπως το είπε ο ζαν οτι δεν χρειαζεται να έχει κύκλους η γιουσεφ αλλά γνωριμίες με άτομα της ανωτερης τάξης κοινωνικης και οικονομικής.

Πάει για προθυπουργος για αυτό  :jerking:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Κι αυτός κύκλος είναι. Και μάλιστα ο "σωστός" κύκλος για αυτή. Που θα πάει? Στους φτωχομπινέδες που δεν έχουν ούτε 100άρικο? :grin:

gavros69

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2020
Like
178
Πόντοι
0
ελάτε πμ οποίος έχει πιο παλιό υλικό βίντεο κλπ

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21

κανονίστε να τη δούμε σε καμιά eurovision να κλαίμε με μαύρο δάκρυ

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
κ όμως τυπε δεν είναι από φιδεμπορα από cctv screenshot ειναι

Ανέβασέ το, δεν νομίζω να υπάρχει θέμα. Αν υπάρχει θα το σβήσουν οι mods αμέσως. Ή μπορεί να ρωτήσεις κάποιον mod πριν.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.541
Πόντοι
27.261
Σαταναδες  :tooth:

Συνημμένα