_TELIS_
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2022
- Like
- 544
- Πόντοι
- 81
Έχεις κονέ ή ναχαμε να λέγαμε ?Ο κλειστός κύκλος ανοίγει και πάλι σημερα
Έχεις κονέ ή ναχαμε να λέγαμε ?Ο κλειστός κύκλος ανοίγει και πάλι σημερα
Όχι εδώ φιλαράκι η στα νήματα των celeb, fakes photos... Πέφτει Μπαν ....
Ευχαριστώ για το σχόλιο φιλε είμαι καινούργιος νάσαι καλά!Όχι εδώ φιλαράκι η στα νήματα των celeb, fakes photos... Πέφτει Μπαν ....
Αυτό είναι αληθινό η για πλάκα;Πες μου ότι είσαι βλάκας χωρίς να το πεις!
Αληθινοτατο! μπροστά στο καπό την έχει κ αερογραφια!Αυτό είναι αληθινό η για πλάκα;
Ίσως λίγο ο βυζοςκατι αχνοφαινεται
Τι τουμπανο ρε πουστη μουετοιμη για of
Ελεος!! Θα πρέπει να ειναι μεγάλος καραγκιόζης ο τύπος.Αληθινοτατο! μπροστά στο καπό την έχει και αερογραφια!
Φανερά το παλικάρι είναι κολλημένο μαζί της και ζει το όνειρο του τώρα η Αναστασία όπως και άλλοι άλλες performer έχουν ένα κάρο τέτοια άτομα να δηλώνουν μάνατζερ τους με το σκεπτικό 2-3 εξτραδακια να μου κλείνει ο καθένας γίναμε.Αληθινοτατο! μπροστά στο καπό την έχει κ αερογραφια!
Καψούρης είναι μωρέ όπως και ένα κάρο άλλοι με την Αναστασία απλά αυτός το τερμάτισε.Ελεος!! Θα πρέπει να ειναι μεγάλος καραγκιόζης ο τύπος.
Eδινα διχίλιαρο για να της μιλήσω.Τι τουμπανο ρε πουστη μου
Ειναι ακριβως το ειδος γκομενας που με τρελλαινει
Ευκολα εδινα και χιλιαρικα να τη γαμησω
Διχιλιαρο????Eδινα διχίλιαρο για να της μιλήσω.
Εχει και λέγειν, καβλωτικό
KανονικόΔιχιλιαρο????
Να της μιλήσεις????
Κανονικό
η της Μονοπολης?????
Τι έχει κάνει πέρα από το να κουνάει τον κωλο της για να της κάνεις αυτοβιογραφία;Ούτε 2 σειρές δεν βγάζεις όχι βιβλίο ωραία γυναίκα αλλά μέχρι εκεί.Kανονικό
Θέλω να γράψω την αυτοβιογραφία της ..
Τι έχει κάνει πέρα από το να κουνάει τον κωλο της για να της κάνεις αυτοβιογραφία;Ούτε 2 σειρές δεν βγάζεις όχι βιβλίο ωραία γυναίκα αλλά μέχρι εκεί.
ΡεΤι έχει κάνει πέρα από το να κουνάει τον κωλο της για να της κάνεις αυτοβιογραφία;Ούτε 2 σειρές δεν βγάζεις όχι βιβλίο ωραία γυναίκα αλλά μέχρι εκεί.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα: