You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναστασία Γιούσεφ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Ναι άλλη όρεξη δεν είχαμε να τρέχουμε να δούμε αυτά που είδη ξέρουμε αυτά που λες ισχύουν και τα ξέρουν όλοι σιγά μην τρέχουμε από πίσω της.Δεν χρειάζεται να πας για να καταλάβεις ότι είναι βιζιτου ξεκάθαρο είναι.Μια ωραία ιδέα θα ήταν να μαζευτούμε 5-10 συνάδελφοι από εδώ να πάμε σε κάποιο μαγαζί που θα κάνει εξτραδακι να πιούμε ποτάκι και να την δούμε στην επαρχία να δουν και οι πιο δύσπιστοι τι παιχνιδάκι κάνει την ώρα του δήθεν χορού με τους ανθρώπους του μαγαζιού και τους πελάτες που τα σκανε χοντρά η τύπισσα πληρώνεται ένα κάρο λεφτά και επιπλέον την γεμίζουν 50ευρα μόνο και μόνο για να την χουφτονουν ελεύθερα λέτε να το αρνείται;Άλλο βλεπουμαι εδώ και βέβαια το πιο πιθανό είναι το παιχνίδι να μην σταματάει εκεί αν χουφτωνει ο καθένας με λίγα 50αρικα φαντάσου με κάνα 1000αρι-1500αρι τι μπορεί να πάρει κάποιος από αυτήν.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 521
- Πόντοι
- 86
άλλα ντ άλλων εντελώς.. Πριν πείτε τη μαλακία σας ορισμένοι εδώ μέσα,διασταυρώσετε την κιόλας και μην παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο με τις ηλίθιες φαντασιώσεις σας… Άλλο τι φαντάζεσαι φίλε μου άλλο τι κάνει.. Καλά θα ήταν να κάνει βίζιτες πρώτος εγώ θα πήγαινα πού είμαι και στενός.. Δυστυχώς όμως δεν… και όταν λέμε δεν, είναι ΔΕΝΝαι άλλη όρεξη δεν είχαμε να τρέχουμε να δούμε αυτά που είδη ξέρουμε αυτά που λες ισχύουν και τα ξέρουν όλοι σιγά μην τρέχουμε από πίσω της.Δεν χρειάζεται να πας για να καταλάβεις ότι είναι βιζιτου ξεκάθαρο είναι.
Ε τότε ας στείλει σε όσους έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον! Και για τέτοια κορμιά, τα λεφτά δεν είναι ποτέ θέμα!Να ξέρετε ότι τα παρακολουθεί όλα εδώ!Έγκυρη πληροφορία.
Περιμενουμε πμ απο το κοριτσιΕ τότε ας στείλει σε όσους έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον! Και για τέτοια κορμιά, τα λεφτά δεν είναι ποτέ θέμα!
Αγαπητέ φίλε panini φαντασίωση ήταν το στορυ που έβαλε και η ίδια στο insta της και ο μάγκας έβαλε όλο το χέρι μέσα στο σουτιέν της και μετά της έβαλε και ένα χαρτονόμισμα;Φαντασίωση είναι ότι στο ίδιο στορυ κάποιοι έχουν ανεβάσει και screenshot ποιο πάνω της σφαλιαριζει ο ίδιος τον κωλο όχι μόνο μια φορά αλλά συνεχόμενα και αυτή γελάει;Φαντασίωση είναι ότι τα ίδια ανεβαίνουν σε στορυ και τικτοκ και τα κάνει σε ένα κάρο μαγαζιά με πελάτες αυτοί χουφτωνουν και αυτή τους καβαλάει και χορεύει πάνω τους;Φαντασίωση είναι που έχουν γράψει και άλλοι ένα κάρο σελίδες πιο πίσω όταν εγώ δεν ήμουν ακόμα καν μέλος για επισκέψεις της σε δωμάτια ξενοδοχείου σε γνωστό ξενοδοχείο-beach bar στη Θεσσαλονίκη;Επισκέψεις σε καζίνο ξενοδοχεία με διαφορετικη παρέα κάθε φορά;ένα κάρο άτομα φαντασιωνονται πράγματα με την συγκεκριμένη;Εσείς τώρα που θεωρείται φαντασία όλα αυτά θες να μου πεις ότι δεν έχει ανάγκη από βίζιτες με κάποια χιλιάρικα και θεωρητικά χωρίς να το μάθει κανείς αλλά έχει ανάγκη να γίνεται ξεφτίλα για δύο τρία χαρτονομίσματα που της βάζει ο κάθε τυχαίος μέσα σε ένα μαγαζί και την χουφτωνει μπροστά σε ένα κάρο κόσμο;Χάχα α, ρε χρηστάρα τι φάση έχεις, φαντασιώνεσαι πράγματα που δεν υπάρχουν.Που θα ήθελες να υπάρχουν.
Ο Μιλτιαδης εγκαταλειπει την πολιτικη και στρεφει αλλου το ενδιαφερον του!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.398
- Πόντοι
- 9.931
Τυπε αν δεν μπορείς να καταλάβεις οτι ειναι στημένο ολο το σκηνικό λυπάμαι πολυ που εχεις δικαίωμα ψηφου!Αγαπητέ φίλε panini φαντασίωση ήταν το στορυ που έβαλε και η ίδια στο insta της και ο μάγκας έβαλε όλο το χέρι μέσα στο σουτιέν της και μετά της έβαλε και ένα χαρτονόμισμα;Φαντασίωση είναι ότι στο ίδιο στορυ κάποιοι έχουν ανεβάσει και screenshot ποιο πάνω της σφαλιαριζει ο ίδιος τον κωλο όχι μόνο μια φορά αλλά συνεχόμενα και αυτή γελάει;Φαντασίωση είναι ότι τα ίδια ανεβαίνουν σε στορυ και τικτοκ και τα κάνει σε ένα κάρο μαγαζιά με πελάτες αυτοί χουφτωνουν και αυτή τους καβαλάει και χορεύει πάνω τους;Φαντασίωση είναι που έχουν γράψει και άλλοι ένα κάρο σελίδες πιο πίσω όταν εγώ δεν ήμουν ακόμα καν μέλος για επισκέψεις της σε δωμάτια ξενοδοχείου σε γνωστό ξενοδοχείο-beach bar στη Θεσσαλονίκη;Επισκέψεις σε καζίνο ξενοδοχεία με διαφορετικη παρέα κάθε φορά;ένα κάρο άτομα φαντασιωνονται πράγματα με την συγκεκριμένη;Εσείς τώρα που θεωρείται φαντασία όλα αυτά θες να μου πεις ότι δεν έχει ανάγκη από βίζιτες με κάποια χιλιάρικα και θεωρητικά χωρίς να το μάθει κανείς αλλά έχει ανάγκη να γίνεται ξεφτίλα για δύο τρία χαρτονομίσματα που της βάζει ο κάθε τυχαίος μέσα σε ένα μαγαζί και την χουφτωνει μπροστά σε ένα κάρο κόσμο;
Τι να διασταυρωσουμε τα ανεβάζει η ίδια και τα ίδια τα μαγαζιά που πηγαίνει και πολλές φορές και άλλοι πελάτες στους λογαριασμούς τους σε στορυ ότι βλέπουμε λέμε έβαλε ο άλλος χαρτονόμισμα στο σουτιέν της και χουφτωσε-σφαλιαρισε στήθος και κωλο ολόκληρο μαγαζί το είδε μια χαρά το δέχτηκε στορυ σε μπουζούκια με λεφτάδες τα ίδια τα μαγαζιά την ανεβάζουν σε στορυ το καλοκαίρι ανέβηκε και μετά κατέβηκε στορυ με 2 δεν τους λες νέους σε πισίνα ξενοδοχείου και έλεγε ότι ξεκουράζεται για λίγες μέρες τυχαία μετά κατέβηκε το στορυ δηλαδή εσύ τι θα σκεφτοσουν για μια που αράζει σε ξενοδοχεία-μπουζουξιδικα με παππούδες και λεφτάδες και δέχεται χουφτωματα από όποιον της βάζει 50αρικο στο σουτιέν;άλλα ντ άλλων εντελώς.. Πριν πείτε τη μαλακία σας ορισμένοι εδώ μέσα,διασταυρώσετε την κιόλας και μην παίρνετε στο λαιμό σας κόσμο με τις ηλίθιες φαντασιώσεις σας… Άλλο τι φαντάζεσαι φίλε μου άλλο τι κάνει.. Καλά θα ήταν να κάνει βίζιτες πρώτος εγώ θα πήγαινα πού είμαι και στενός.. Δυστυχώς όμως δεν… και όταν λέμε δεν, είναι ΔΕΝ
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 521
- Πόντοι
- 86
Ότι τους καύλαντίζει αυτό θα σκεφτόμουν ,κι αυτό είναι !!!!…κι αυτό που γίνεται να είσαι σίγουρος 100 τοις 100 . μην έχετε φαντασιώσεις και αυταπάτες…. είστε εσείς οι ίδιοι που παίρνετε στο λαιμό στον κόσμο. Και για να το κάνω πιο λιανά όταν την είχα πάει με το σκάφος σε ένα bachelor που γινόταν σε ένα γιότ ,Όχι στην Αθήνα κάπου αλλού. Ένας τύπος ήτανε έτοιμος μετά από τόσο καύλα άντα να της σκάσει 10 χιλιάρικα για να πηδήξει. Και δεν το έκανε ρε φίλε. Και δεν της το έδωσε φανερά ,σε όλους μπροστά στο έδωσε κρυφά !!! αλλά εγώ η πουτάνα το είδα !! Μετά στο σκάφος που τα λέγαμε γιατί ήμασταν οι δυο μας κατάλαβα πόσο γαμάτο τυπάκι είναι και κρατήσαμε επαφές και social και τα λοιπά καταλάβει κι αυτή τι είμαι εγώ. Εκείνο το βράδυ από μπουρμπουάρ και από μαλακίες βγάλαμε 6-7 κατοστάρικα ο καθένας… Από τους ανθρώπους που θέλουνε να Περάσουν καλά και αυτή περάσανε καλά με την Αναστασία με τις χορούς όλα αυτά και όλοι μας περάσαμε καλά… Και στην αρχή όταν πήγανε να κάνουνε το κάτι παραπάνω από λίγα ψιλόχουφτοματα , Τους το έκοβε πολύ ευγενικά κατευθείαν. Οπότε φίλε μου τραγουδά και πες ό,τι θες απλά μην τα λες παραέξω και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου που μεθαύριο θα στείλει καμιά μαλακία και θα γίνει τσιμπούκι….Τι να διασταυρωσουμε τα ανεβάζει η ίδια και τα ίδια τα μαγαζιά που πηγαίνει και πολλές φορές και άλλοι πελάτες στους λογαριασμούς τους σε στορυ ότι βλέπουμε λέμε έβαλε ο άλλος χαρτονόμισμα στο σουτιέν της και χουφτωσε-σφαλιαρισε στήθος και κωλο ολόκληρο μαγαζί το είδε μια χαρά το δέχτηκε στορυ σε μπουζούκια με λεφτάδες τα ίδια τα μαγαζιά την ανεβάζουν σε στορυ το καλοκαίρι ανέβηκε και μετά κατέβηκε στορυ με 2 δεν τους λες νέους σε πισίνα ξενοδοχείου και έλεγε ότι ξεκουράζεται για λίγες μέρες τυχαία μετά κατέβηκε το στορυ δηλαδή εσύ τι θα σκεφτοσουν για μια που αράζει σε ξενοδοχεία-μπουζουξιδικα με παππούδες και λεφτάδες και δέχεται χουφτωματα από όποιον της βάζει 50αρικο στο σουτιέν;
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 521
- Πόντοι
- 86
Α επίσης να σου πω και κάτι άλλο, Μας διαβάζει !!! Και μας διαβάζουνε πολλές από αυτές που φαντάζεστε παραπάνω.. Λόγω δουλιάς κουβαλάω πάρα πολύ πουτανόκόσμο, Αυτές όλες μας διαβάζουνε πιο φανατικά από την διαβάζουμε εμείς το λέω και είμαι 100 τοις 100 σίγουρος γιατί μου το χουν πει πιο πολλά ξέρουν αυτές που γράφουμε εδώ από μας !!! Ένα παράδειγμα ότι η Μάριελ (Δε γράφω το ψευδώνυμο της εδώ μέσα) απ το γνωστό γραφείο… όσοι ξέρετε ξέρετε !!!, Μια μέρα που πιάσαμε την κουβέντα επειδή ακόμα δεν είχε έρθει ο κόσμος στο σκαφοσ ,ήξερε πιο πολλά από μένα εδώ στα τόπικ !!! γυναικεία δαιμόνια-δεν μπλέκεις !!!!
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
με 1 φορα που μιλησες και εβγαλες και συμπερασματα κι ολας για το τι κανουν στην ζωη τους φιλος με ξεπερναειΑ επίσης να σου πω και κάτι άλλο, Μας διαβάζει !!! Και μας διαβάζουνε πολλές από αυτές που φαντάζεστε παραπάνω.. Λόγω δουλιάς κουβαλάω πάρα πολύ πουτανόκόσμο, Αυτές όλες μας διαβάζουνε πιο φανατικά από την διαβάζουμε εμείς το λέω και είμαι 100 τοις 100 σίγουρος γιατί μου το χουν πει πιο πολλά ξέρουν αυτές που γράφουμε εδώ από μας !!! Ένα παράδειγμα ότι η Μάριελ (Δε γράφω το ψευδώνυμο της εδώ μέσα) απ το γνωστό γραφείο… όσοι ξέρετε ξέρετε !!!, Μια μέρα που πιάσαμε την κουβέντα επειδή ακόμα δεν είχε έρθει ο κόσμος στο σκαφοσ ,ήξερε πιο πολλά από μένα εδώ στα τόπικ !!! γυναικεία δαιμόνια-δεν μπλέκεις !!!!
χωρις να υποννοω κατι για εσενα,φιλικα και με ευγενεια
απλα εγω θα πω επειδη ειχα και εγω ποστα και τωρα εχω καμμια φορα
κανεις δεν λεει τι κανει και ας το ξερουν ολοι
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.240
- Πόντοι
- 1.206
προφανως δε θα ελεγε σε ενα τυχαρπαστο τι κανει και τι δε κανει...με 1 φορα που μιλησες και εβγαλες και συμπερασματα κι ολας για το τι κανουν στην ζωη τους φιλος με ξεπερναει
αλλα ο τυπος ειναι γατα! δε καταλαβε οτι τον δουλευει! χρειαζονται και τα δολωματα για να θολωνουν τα νερα...
οσο για τη μαριελ και ενα καρο αλλες που μας διαβαζουν! λογικοτατο... πεσαμε απο τα συννεφα τυπε! αρκει μια αναζητηση στο γκουγκλ. λες και δεν εχει νημα και ψευδωνυμο εδω μεσα!
ανακαλυψατε την αμερικη και ουτε το στομα σας κλειστο μπορειτε να κρατησετε!
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 521
- Πόντοι
- 86
Να ήταν μία φορά καλά θα ήτανε…. δεν θα τρέχαμε !!!! Χαχαχαχαμε 1 φορα που μιλησες και εβγαλες και συμπερασματα κι ολας για το τι κανουν στην ζωη τους φιλος με ξεπερναει
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 521
- Πόντοι
- 86
Φίλε μου εγώ μιλάω ανοιχτά κάκός η καλός μιλάω ανοιχτά …για πες μας λοιπόν κι εσύ την ξέρεις… Τι σου είπε τι έχεις πάρει χαμπάρι εσύ που δεν είσαι τυχάρπαστος ;;; Από περιέργεια ρωτάω έτσι για να μαθαίνω γιατί Δεν το’χω και πολύ μη νομίζεις είμαι περιορισμένης ευθύνης…προφανως δε θα ελεγε σε ενα τυχαρπαστο τι κανει και τι δε κανει...
αλλα ο τυπος ειναι γατα! δε καταλαβε οτι τον δουλευει! χρειαζονται και τα δολωματα για να θολωνουν τα νερα...
οσο για τη μαριελ και ενα καρο αλλες που μας διαβαζουν! λογικοτατο... πεσαμε απο τα συννεφα τυπε! αρκει μια αναζητηση στο γκουγκλ. λες και δεν εχει νημα και ψευδωνυμο εδω μεσα!
ανακαλυψατε την αμερικη και ουτε το στομα σας κλειστο μπορειτε να κρατησετε!
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.121
- Πόντοι
- 446
Ρε σεις...
Που είναι όλα αυτά τα βίντεο για τα οποία πλακώνεστε?
Στείλτε τα και με μήνυμα, γιατί ρώγες λέτε, χουφτώματα λέτε, μουνιά λέτε και αρπαχτήκατε για αυτά και δεν έχουμε άποψη οι υπόλοιποι. Να συμμετεχουμε κι εμείς στο μαναφούκι αν είναι.
Στείλτε τα και με μήνυμα, γιατί ρώγες λέτε, χουφτώματα λέτε, μουνιά λέτε και αρπαχτήκατε για αυτά και δεν έχουμε άποψη οι υπόλοιποι. Να συμμετεχουμε κι εμείς στο μαναφούκι αν είναι.
Εντάξει να δεχτώ όσα λες και να βάλω το ίσως σε όσα λέω για επισκέψεις σε μπουζούκια-πισινες ξενοδοχειων-κασινο με διάφορους πάει πληρώνεται και απλά τους καυλαντιζει ,hot χώρους πάνω σε πελάτες απλά καυλαντα και εκεί.Πόσο σοβαρό κριτήριο όμως είναι το ότι σου είπε ότι δεν κάνει τέτοια και το ότι δεν πήρε από τον άλλο το 10χιλιαρο;Την έχεις για χαζή;Σε ένα σκάφος με ένα κάρο ματσομενους και ταυτόχρονα σουρομενους μετα από bachelor πόσο ασφαλείς θα ήταν αν έλεγε ναι σε τέτοια πρόταση;Ότι τους καύλαντίζει αυτό θα σκεφτόμουν ,κι αυτό είναι !!!!…κι αυτό που γίνεται να είσαι σίγουρος 100 τοις 100 . μην έχετε φαντασιώσεις και αυταπάτες…. είστε εσείς οι ίδιοι που παίρνετε στο λαιμό στον κόσμο. Και για να το κάνω πιο λιανά όταν την είχα πάει με το σκάφος σε ένα bachelor που γινόταν σε ένα γιότ ,Όχι στην Αθήνα κάπου αλλού. Ένας τύπος ήτανε έτοιμος μετά από τόσο καύλα άντα να της σκάσει 10 χιλιάρικα για να πηδήξει. Και δεν το έκανε ρε φίλε. Και δεν της το έδωσε φανερά ,σε όλους μπροστά στο έδωσε κρυφά !!! αλλά εγώ η πουτάνα το είδα !! Μετά στο σκάφος που τα λέγαμε γιατί ήμασταν οι δυο μας κατάλαβα πόσο γαμάτο τυπάκι είναι και κρατήσαμε επαφές και social και τα λοιπά καταλάβει κι αυτή τι είμαι εγώ. Εκείνο το βράδυ από μπουρμπουάρ και από μαλακίες βγάλαμε 6-7 κατοστάρικα ο καθένας… Από τους ανθρώπους που θέλουνε να Περάσουν καλά και αυτή περάσανε καλά με την Αναστασία με τις χορούς όλα αυτά και όλοι μας περάσαμε καλά… Και στην αρχή όταν πήγανε να κάνουνε το κάτι παραπάνω από λίγα ψιλόχουφτοματα , Τους το έκοβε πολύ ευγενικά κατευθείαν. Οπότε φίλε μου τραγουδά και πες ό,τι θες απλά μην τα λες παραέξω και παίρνεις κόσμο στο λαιμό σου που μεθαύριο θα στείλει καμιά μαλακία και θα γίνει τσιμπούκι….
tsigkoleletos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.240
- Πόντοι
- 1.206
εδω με 1000 ευρω βγαινει μαζι σου για γευμα... ολα εχουν τιμη. το αν διαλεγει ποσα παιρνει και απο ποιους και για τι υπηρεσιες ειναι αλλο θεμα. μπορε για τους χ ψ λογους να μην ηθελε να εκτεθει στον δεκαχιλιαρο. την εμποδιζει αυτο απο το να φαει ενα εικοσαχιλιαρο με αραβα που δε θα υπαρχει κανενας γατος να τη δει?Εντάξει να δεχτώ όσα λες και να βάλω το ίσως σε όσα λέω για επισκέψεις σε μπουζούκια-πισινες ξενοδοχειων-κασινο με διάφορους πάει πληρώνεται και απλά τους καυλαντιζει ,hot χώρους πάνω σε πελάτες απλά καυλαντα και εκεί.Πόσο σοβαρό κριτήριο όμως είναι το ότι σου είπε ότι δεν κάνει τέτοια και το ότι δεν πήρε από τον άλλο το 10χιλιαρο;Την έχεις για χαζή;Σε ένα σκάφος με ένα κάρο ματσομενους και ταυτόχρονα σουρομενους μετα από bachelor πόσο ασφαλείς θα ήταν αν έλεγε ναι σε τέτοια πρόταση;
Black Panther91
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 35.926
- Πόντοι
- 6.186
τα όνειρα δεν καταγράφονται, δεν υπάρχει τεχνολογία ακόμα!Ρε σεις...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 12K