Δεν διαφωνώ ότι κάποια στιγμή έπιασε τα νούμερα που λες δεν σε αμφισβητώ σε εκδήλωση που είχα κάνει εγώ σαν φοιτητής σε μαγαζί είχε έρθει πριν 7-8 χρόνια είδη ήταν ψιλογνωστη για σχεδόν 4 ώρες με 200€ τα τριπλά και μαγκιά της μου τα ζήτησε για πάρτι γενεθλίων μου για να χορέψει το 2017 λέγοντας μου ότι το ανέβασε γιατί έχει πολλές προτάσεις για δουλειά και καλά έκανε αν διαφωνούμε στο αν βγαίνουν τα νούμερα κανένα πρόβλημα να είμαστε καλά και εμείς και αυτή κουβέντα κάνουμε είτε συμφωνούμε είτε όχι.είδες που είσαι άσχετος, στα καλά της χόρευε σε 4-5 μαγαζιά την ήμερα κ έπαιρνε 300-400ε το δίωρο που καθόταν σε κάθε μαγαζί! τώρα μάθε ποιος ήταν ο πατέρας της να δεις εάν είχε λεφτά κ εάν ήταν δικτυωμένος στην νύχτα! Οι υπόλοιπες όπως λες έπρεπε να χτίσουν όνομα, αυτή το είχε έτοιμο από 10 χρονών!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναστασία Γιούσεφ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Γιατί νέοι από πλούσιες οικογένειες δεν υπάρχουν;Τα βίντεο που ανεβαίνουν στο τικτοκ από πριβέ πάρτι σε σπίτια και μαγαζιά που καβαλάει ημίγυμνοι νεαρούς και χορεύει πάνω τους και αυτοί την πιάνουν όπου θέλουν και όπως θέλουν τι είναι εκτός αν πιστεύουμε ότι ο κάθε πλούσιος 25αρης 30αρης πληρώνει 800 και 1000€ μόνο για χορό.Γιατί ρε μάγκες να τον τρώει από τον κάθε λακαμα ενώ μπορεί να κάνει την χαζό χαρούμενη κ με λίγα χουφτωματα άντε κ καμία μλκια να αρμεγει τα χουφταλα;
Σιγά μην έχει τον κάθε 30-40ρι να την πρεσαρει άγρια. Ξέρει τι κάνει είναι πανέξυπνη.
Σε αυτές τις περιπτώσεις όσες κάνουν κάνουν γιατί τώρα έχουν ζητήσει τώρα μαζεύουν το χαρτί σε 10 χρόνια ούτε σαν γκόμενες θα έχουν ζήτηση ούτε σαν ινσταγκραμερς θα έχουν βγει οι επόμενες.Η βίζιτα για αρκετές περιπτώσεις είναι τρόπος ζωής τύπε κι ΟΧΙ διαβίωσης!
Ωραίο πλάνο την πιο κατάλληλη στιγμή.Μουνοχειλα στη φορα
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Να το ανεβάσει κάποιος!
BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.821
- Πόντοι
- 456
Τι κάνει το ψωλόμουνο!!! Πρέπει να τον σπάει τον πούτσο, θα γαμιέται μέχρι τελικής πτώσης....
Είπε ότι έτσι μιλάει στο τηλέφωνο εγώ πάλι λέω έτσι διαφημίζει την πραμάτεια χτες έδωσε στορυ με τις ρώγες έξω κατά τα άλλα είναι όπως λέει συντηρητική.
κατά τα άλλα είναι όπως λέει συντηρητική.
Έχει αρχίσει να πέφτει και ανεβάζει ότι μπορείς να φανταστείς ανέβασε τις προάλλες στορυ με μίνι χωρις εσώρουχο και δήθεν καταλάθος πέταξε το μ@υνι της έξω φάτσα φόρα κάποιος το έχει ανεβάσει λίγες σελίδες πίσω και χτες δήθεν καταλάθος πέταξε τις ρώγες της έξω δυστυχώς δεν κράτησα το στορυ αν το έχει κρατήσει κανένας είναι τουλάχιστον 5-6 πλάνα που φαίνονται τα πάντα.
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.099
- Πόντοι
- 446
Έχω την εντύπωση (διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί μεγαλώνουμε κιόλας) ότι οι ειδικοί του bou έβγαλαν πόρισμα ότι φόραγε εσώρουχο και ότι ήταν στο χρώμα του δέρματος , ακριβώς για να νομίσουν οτι βγήκε ξέμουνη.Έχει αρχίσει να πέφτει και ανεβάζει ότι μπορείς να φανταστείς ανέβασε τις προάλλες στορυ με μίνι χωρις εσώρουχο και δήθεν καταλάθος πέταξε το μ@υνι της έξω φάτσα φόρα κάποιος το έχει ανεβάσει λίγες σελίδες πίσω και χτες δήθεν καταλάθος πέταξε τις ρώγες της έξω δυστυχώς δεν κράτησα το στορυ αν το έχει κρατήσει κανένας είναι τουλάχιστον 5-6 πλάνα που φαίνονται τα πάντα.
Λογικά είναι δυναμίτηςΤι κάνει το ψωλόμουνο!!! Πρέπει να τον σπάει τον πούτσο, θα γαμιέται μέχρι τελικής πτώσης....
Το βίντεο είναι 1-2 σελίδες πίσω φαίνεται ξεκάθαρα.Αν δεχτούμε ότι έχουμε δει όλοι μας (νιμου) δεν γίνεται να βλέπουμε εσώρουχο και να το βαφτίζουμε αλλιώς κανει μπαμ ότι γίνεται επίτηδες και μετά δήθεν το παίρνει χαμπάρι και το μαζεύει και το δικαιολόγησε κιόλας λέγοντας ότι τα είχε πιει.Έχω την εντύπωση (διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί μεγαλώνουμε κιόλας) ότι οι ειδικοί του bou έβγαλαν πόρισμα ότι φόραγε εσώρουχο και ότι ήταν στο χρώμα του δέρματος , ακριβώς για να νομίσουν οτι βγήκε ξέμουνη.
Βρε τον τυχερό μασέρ τι χουφτωνει αν το κάνουμε εμείς θα φάμε χλεπα.Ω ΝΑ ΣΟΥ
Random User 123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.246
- Πόντοι
- 371
Μπα που να σου γαμήσω
Αν προλάβω δηλαδή και δεν χύσω στο βρακί μου
Τα είδα αυτά που λες εγώ αυτό που λέω μετά από λίγο κατέβηκε για το τελευταίο λέωΔεν έβγαλε καμία ρώγα φίλε μου και κανένα μουνί έξω.Επειδή τα έχω δει τα βίντεο και με ζουμ, φόραγε επίστρωση ύφασμα από μέσα.Και στο τελευταίο που αναφέρεσαι, φόραγε κάτι σαν μαύρο σουτιέν.Ξέρει να καλύπτεται το πονηρό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 11K