Νέα

Αναστασία Γιούσεφ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.787
Πόντοι
3.246

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.725
Πόντοι
18.496
Screenshot_20240102_175827_Threads.jpg
πωωωω εγκεφαλικοοοοο

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
ψωφάνε τα πουτανάκια για τέτοιες προτάσεις και να τα δείχνουν μετά σε στόρι :jerking:
Τα ανεβάζουν για να δείξουν ότι είναι σελεμπριτι αν πάει πάντως θα κάνει χοντρή μαλακια αν φάει πείνα 3-4 μήνες μπορεί και παραπάνω πάει το αψεγάδιαστο σώμα που γεννάει χρήμα και δεν ξαναφτιάχνει εύκολα είναι ήδη 35αρα + ότι κινδυνεύει να βγάλει κακή εικόνα όταν υπάρχει πείνα δεν μιλάς με αστεράκια μου και αγάπες μου είναι πολλά τα παραδείγματα παικτών που ο κόσμος τους γουσταρε και μετά το παιχνίδι τους σιχαθηκε.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.875
Πόντοι
6.186
Δεν είναι αυτός αλλά έχει πλάκα που είπε ότι πήγε εκεί με τον σύντροφό της σε κανένα εξτραδακι επαρχία έπρεπε να τον πάρει μαζί της που καβαλάει και χορεύει πάνω στους φραγκατους πελάτες και αυτοί χουφτονουν ελεύθερα βυζιά κώλο όποιος την έχει πετύχει επαρχία καταλαβαίνει τι λέω και βέβαια το παιχνίδι για όσους ξέρουν τον τρόπο δεν σταματάει εκεί.
:jerking:
:jerking::jerking:

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Όχι και κακάσχημη τούμπανο είναι να σου κάνει όλα τα γούστα σου.Για σχέση και για γάμο με βάση αυτά που δείχνει ναι δεν είναι αλλά δεν νομίζω να την θέλει κανεις από εδώ μέσα για κάτι τέτοιο.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Την έχω δει και εγώ 2 φορές με μεγάλους σε ηλικία μια σε καζίνο και άλλη μία φορά σε πισίνα ξενοδοχείου τα χουφτωματα έπαιρναν και έδειναν.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Τυποι αν βιζιταρει θα βιζιταρει σε πολυ στενό κύκλο η πιθανότητα να βρείτε κάποια ακρη ειναι πολυ μικρή που ακομα και αν βρείτε μπορεί να φατε άκυρο γιατι μπορει να ειναι ικανοποιημένη απο την πελατεία που εχει και να μην θελει να επεκταθεί αλλο.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.875
Πόντοι
6.186
Ναι λες κ έχει ανάγκη να βυζιταρει, βγαζει πενταψήφιο το μήνα μόνο από τα ταξί κ το coffelad, βάλε ινσταγκραμ, χορούς κ εισπράξεις από τον μακαρίτη, μονο αναγκη για βυζιτες δεν εχει!

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.325
Πόντοι
486
Γιατί ρε μάγκες να τον τρώει από τον κάθε λακαμα ενώ μπορεί να κάνει την χαζό χαρούμενη κ με λίγα χουφτωματα άντε κ καμία μλκια να αρμεγει τα χουφταλα;
Σιγά μην έχει τον κάθε 30-40ρι να την πρεσαρει άγρια. Ξέρει τι κάνει είναι πανέξυπνη.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Σε μια συνέντευξη του κώλου σήμερα στο youtube είπε ότι δεν θεωρεί το χαμουρεμα και τα φιλιά κέρατο παρότι έχει δηλώσει ότι θα παντρευτεί αυτόν που έχει τώρα αν παραθεχεται αυτά φαντασου ακόμα πόσα άλλα κάνει και δεν λέει.Εδώ στο βίντεο λέει στον άλλο που την κάνει κάθε τόσο ξεφτίλα στα στορυ μια ανεβάζοντας την να χέζει η να κατουράει τώρα βάζοντας το πόδι του μέσα στον κωλο της και αυτή να λέει βαλτο όλο μέσα και μετά δεν θέλω πόδια άρα τι θέλει;Πιο σιχαμερή βίζιτα δεν έχω ξαναδεί κάθε τόσο σε μπουζούκια-καζινο και ξενοδοχεία είναι με παππουδες.

Τελευταία τροποποίηση:

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.470
Πόντοι
446
Ναι λες κ έχει ανάγκη να βυζιταρει, βγαζει πενταψήφιο το μήνα μόνο από τα ταξί κ το coffelad, βάλε ινσταγκραμ, χορούς κ εισπράξεις από τον μακαρίτη, μονο αναγκη για βυζιτες δεν εχει!
Και έβγαλε 4 ταξί 2 σπίτια το coffee lab που το έκλεισε και κάνει χλιδατη ζωή από τους χορους;Όλες οι χορεύτριες τα προηγούμενα χρόνια σε 3-4 μαγαζιά χόρευαν κάθε βράδυ ήταν περιζήτητες έχεις δει άλλη να έχει όσα αυτή;Όλες ακόμα οι νυχαδικα-κομμωτηρια έχουν και άλλες παίζουν σε clip για 100 και 200€ αυτή έχει ρίξει μισό και βάλε εκατομμύριο σε επενδύσεις και δεν υπολογίζουμε αυτά που χάλασε για να την περνάει δηλαδή πόσα δίνουν οι χοροί και όλοι αυτοί που κυκλοφορεί κάθε τόσο τι είναι θείοι της;Δεν έγραψα κάτι για να σε ειρωνευτω την γνώμη μου απλά λέω συγγνώμη για το κατεβατο.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.875
Πόντοι
6.186
Και έβγαλε 4 ταξί 2 σπίτια το coffee lab που το έκλεισε και κάνει χλιδατη ζωή από τους χορους;Όλες οι χορεύτριες τα προηγούμενα χρόνια σε 3-4 μαγαζιά χόρευαν κάθε βράδυ ήταν περιζήτητες έχεις δει άλλη να έχει όσα αυτή;Όλες ακόμα οι νυχαδικα-κομμωτηρια έχουν και άλλες παίζουν σε clip για 100 και 200€ αυτή έχει ρίξει μισό και βάλε εκατομμύριο σε επενδύσεις και δεν υπολογίζουμε αυτά που χάλασε για να την περνάει δηλαδή πόσα δίνουν οι χοροί και όλοι αυτοί που κυκλοφορεί κάθε τόσο τι είναι θείοι της;Δεν έγραψα κάτι για να σε ειρωνευτω την γνώμη μου απλά λέω συγγνώμη για το κατεβατο.
είδες που είσαι άσχετος, στα καλά της χόρευε σε 4-5 μαγαζιά την ήμερα κ έπαιρνε 300-400ε το δίωρο που καθόταν σε κάθε μαγαζί! τώρα μάθε ποιος ήταν ο πατέρας της να δεις εάν είχε λεφτά κ εάν ήταν δικτυωμένος στην νύχτα! Οι υπόλοιπες όπως λες έπρεπε να χτίσουν όνομα, αυτή το είχε έτοιμο από 10 χρονών!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

Η βίζιτα για αρκετές περιπτώσεις είναι τρόπος ζωής τύπε κι ΟΧΙ διαβίωσης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom