notis1980
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2020
- Like
- 6.954
- Πόντοι
- 1.046
Τί κωλάρα είναι αυτή!!!!
Τί κωλάρα είναι αυτή!!!!
Κωλαρα για αγριο σκισιμο!!
Για πολλά χαστούκια στην κωλάρα... την έχει τώρα το Mega.. με λίγο μάτι στο σκίσιμο φούσταςΚωλαρα για αγριο σκισιμο!!
Καλή η θεωρία αλλά υπέκυψε και αυτή στο σύστημα. Φωτογραφία στο μπαλκόνι της Μ. Βρετάνιας....... Σε λίγο την βλέπω και στην ΝΔ!!!! Ντροπή
Πρώτα η μεταγραφή σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας...Καλή η θεωρία αλλά υπέκυψε και αυτή στο σύστημα. Φωτογραφία στο μπαλκόνι της Μ. Βρετάνιας....... Σε λίγο την βλέπω και στην ΝΔ!!!! Ντροπή
Θα περάσει μια βολτουλα από Καισαριανή και από δύο -τρεις καταλήψεις για να εξιλεωθεί για το αστικό ολισθημα της...Αν και αριστερή την έβαλαν να πει για το γάμο του πρίγκιπα! Κάνει όντως υποχωρήσεις![]()
Τώρα με Τραμπ θα δούμε πολλά ακόμα...Αριστερη στα λογια και για τα προβατα και
καπιταλα στη ζωη και στο χρημα.
Χορτασαμε απο δαυτους.
ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ θα έλεγα...Αριστερή είναι ρε μορτες, όχι χαζή και φτωχια.
Οι αριστεροί έχουν καλή σχέση με το χρήμα, τι όχι?![]()
Μην γράφεις τίποτα...ρίξε μια για την πάρτη της...με ξεζουμισε ενωρίτερα η Ράνια Τραγομαλλου στο Σταρ αλλιώς θα την τιμούσα εγώ.Μόλις τώρα έπεσα στο Μέγκα τυχαία και σκέφτηκα να γράψω, είναι καύλα σήμερα η Αναστασία
Μου έχει συμβεί το ιδιο πριν από χρόνια στην Θεσσαλονικη...στην περίπτωση μου πραγματικα δεν την αναγνώρισα την μερα... αργότερα μου έφυγε η διάθεση για το ο,τιδηποτε μαζί της αν και μου το εδωσε στο πιατο ουσιαστικά...δουλενο σε ταχυμεταφορικη και ετυχε να εχω δεμα στο μεγα συγγρου 340 και ηταν στην εισοδο κατι περιμενε ειναι μια πιθαμη κοντο πραμα ειχε φορεσει μια μλκ σαν κελεμβια ακτενιστη μισοφεγγαρο φατσα που το πιγουνη πιγενε μεχρη κατω τωρα αν αυτο ειναι σεξη τι να πω οπως λεμε και στο χωριο μου Ι REST MY CASE
Ο κόσμος καίγεται και αυτή ασχολείται με τον αν θα πούμε η υπουργίνα και οχι η υπουργός ή η βουλευτής....Πρώτα η μεταγραφή σε κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας...
Μετά η λήψη απο το σύμβολο του πλούτου εν Αθήναις...
ΤΩΡΑ σχόλιο του Βασιλικού γάμου...
Την βλέπω εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ πλέον...ΣΥΝΤΟΜΑ.