Πάλι με προκαλείτε να πω κάποια πράγματα.
Η φράση "κοιτάζουν τη πάρτη τους" παρότι αργκό, περιέχει μια λαϊκή αλήθεια, αυτό όμως συμβαίνει κατά κόρον..
Ως προς τις ώρες εργασίας που αναφέρεις, κάνεις ένα
λογικό λάθος, η αξία κτήσης ενός αγαθού, δεν υπολογίζεται με αυτόν τον τρόπο, σχετίζεται με τον δείκτη ροπής προς αποταμίευση και εναλλακτικού κόστους, αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση, εδώ δεν είναι αμφιθέατρο..
Τροχάδην επανέρχομαι στο κύριο point που θέτεις.
Ναι, περίμενα από την κυρία να κάνει την υπέρβαση, να διαφοροποιηθεί, μάταια όμως.
Συνεχίζει με τους ίδιους καταχρηστικούς όρους του Μονοπωλίου να απευθύνεται στο target group της, στους οποίους προσχωρείς και υπογράφεις, χωρίς κανένα δικαίωμα διαφωνίας, κοινώς take it or leave it..
Μα,,, θα πει κάποιος.. τι έπρεπε να κάνει η σεξεργάτρια κ η κάθε μία από δαύτες?
Να μειώσει τον τιμοκατάλογό της επειδή της το ζήτησες ? Όχι, είναι η απάντηση ,
Να διευρύνει το ωράριο της? όχι, τίποτε από αυτά..
Να διατρέχει όλη την Αττική, ούτε, παρότι προσφέρει
outcall καμουφλαρισμένο πολύ καλά σε incall..
Ένα πράγμα θα μπορούσε να κάνει,, που θα έδειχνε πως δεν βρίσκεται και η ίδια εγκλωβισμένη στην απομόνωση του επαγγέλματος της..
Να ενημερώσει το κοινό της, πως όλα όσα της προτάθηκαν, είναι διατεθειμένη να τα συζητήσει διεξοδικά σε μια συνάντηση. Να δει τον καθέναν
μεμονωμένα και σύμφωνα με τις ανάγκες του.. κρίμα,, δεν έκανε καμία κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση..
Είχε τα στοιχεία, είχε την ευκαιρία, θα έδινε δείγμα γραφής του χαρακτήρα της,
δεν είχε τη βούληση όμως, τα κλώτησε όλα, παραμένοντας σε μια ναρκωμένη ραθυμία.
Δεν έλαβε τα μηνύματα, δεν τα ερμήνευσε σωστά, ναρκισσισμός, έλλειψη αντίληψης, εγωπάθεια, σύνδρομο ελιτισμού???
Είμαι πεπεισμένος πως η κατηγορία εργαζομένων στις υπηρεσίες ψυχαγωγίας ενηλίκων, συνειδητά αποστασιοποιείται από κάθε κοινωνική ευαισθησία,
εμφανίζει αφετηριακά μια αλαζονική διάθεση, εισέρχεται με θυμό στο χώρο, καθώς πολλές σεξεργάτριες, θέλουν να καλύψουν ταχύτατα όσα τους στέρησε η ζωή..
Αδιαφορώντας ταυτόχρονα, πως και οι απέναντι, βρίσκονται σε αντίστοιχη μοίρα.. Ζούγκλα !!
Ωστόσο, αποδομώντας το παρόν, δε χτίζεται το μέλλον..
Εγώ είμαι εκτός...