You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aναρρίχηση - Oρειβασία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kostasdoboj
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 156
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εγο ανεβινο στη Παρνιθα και το Λικαβιτο με το τελεφερικ ,ορεο πραμα η αναριχιση!!!!!!
'Εεεεεεεεεεεεεεεεεελα ρε παλιό μέλος, άσε μας να τα πούμε οι ενδιαφερόμενοι... πλζ
μαγκα εμενα η οριβασια και αναριχιση μαρεσι ,σοπιο βουνο εχη χασαποταβερνα και γιδα βραστη αναριχομε!!!!!!!!!!!!'Εεεεεεεεεεεεεεεεεελα ρε παλιό μέλος, άσε μας να τα πούμε οι ενδιαφερόμενοι... πλζ
siasia
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Δικός μας είσαι δηλαδή, κι εμείς γι'αυτό πάμε στο βουνό, για να μπορούμε μετά να ξεκοιλιαζόμαστε στο φαί με ήσυχη συνείδησημαγκα εμενα η οριβασια και αναριχιση μαρεσι ,σοπιο βουνο εχη χασαποταβερνα και γιδα βραστη αναριχομε!!!!!!!!!!!!
αναριχιση δεν μπορο να κανο αλα εχο κανη παλιοτερα πεζοπορια στη Τιμφι(γκαμιλα),εκπλικτικο τοπιο το φαραγγι στο ΒικοΔικός μας είσαι δηλαδή, κι εμείς γι'αυτό πάμε στο βουνό, για να μπορούμε μετά να ξεκοιλιαζόμαστε στο φαί με ήσυχη συνείδηση
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στο τελευταιο καταφυγιο (Γιοσος-Αποστολιδης)2750υψομετρο εκει να δεις τη βραστη γιδα που κανουν να γλυφεις τα δαχτυλαμαγκα εμενα η οριβασια και αναριχιση μαρεσι ,σοπιο βουνο εχη χασαποταβερνα και γιδα βραστη αναριχομε!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Ορειβασια κανω εγω πανω απο 15 χρονια κυριος στον ολυμπο
Στο θρόνο του Δία εε....
να και αλλος...αντε να μαζευομαστε...Μυτικα ανεβηκα μια φορα καλοκαιρι,και γενικα αλλη μια φορα Ολυμπο οταν ημουν στο ΚΕΟΑΧ...
why not;; ;)
εγο ανεβινο στη Παρνιθα
Βοθράκο μου στο βουνό θα παμε μαζί να κάνουμε αναρρίχηση, έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς εκει πάνω εε;; ;)
αναριχιση δεν μπορο να κανο αλα εχο κανη παλιοτερα πεζοπορια στη Τιμφι(γκαμιλα),εκπλικτικο τοπιο το φαραγγι στο Βικο
Μια πολύ ωραία διαδρομή για πεζοπορία που έκανα φέτος, ήταν στο Πήλιο Βένετο - Πουρί.... 15 ώρες περπάτημα μέσα σε φαράγγια. Θεωρείται από τις πιο δύσκολες περιπατιτικές διαδρομές επειδή είναι πολύ εύκολο να χαθείς.... Οι γνώστες ξέρουν....
Επισκέπτης
παθιάρη θα με πάρεις μαζί καμιά μέρα στο βουνό?..
ποιό απ όλα;;
ποιό απ όλα;;
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Τσιμπάω
οποιος γουσταρει στελνει πμ και κανονιζουμε τελετη μυησης στο σπορ...
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Στο θρόνο του Δία εε.... Στο θρονο του Δια ανεβηκα 4-5 φορες τις περισσοτερες φορες στον Μυτικα
why not;; ;)
Βοθράκο μου στο βουνό θα παμε μαζί να κάνουμε αναρρίχηση, έχουμε ανοικτούς λογαριασμούς εκει πάνω εε;; ;)
Μια πολύ ωραία διαδρομή για πεζοπορία που έκανα φέτος, ήταν στο Πήλιο Βένετο - Πουρί.... 15 ώρες περπάτημα μέσα σε φαράγγια. Θεωρείται από τις πιο δύσκολες περιπατιτικές διαδρομές επειδή είναι πολύ εύκολο να χαθείς.... Οι γνώστες ξέρουν....
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αετε,φοραγατε και μασκες???παρτε και μια φωτο απο Mont Blanc στις Αλπεις (4807m),ανεβηκαμε 2003 καλοκαιρι...
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
αετε,φοραγατε και μασκες???
αν εννοεις οξυγονο,οχι...δεν χρειαζεται σε τετοιο υψομετρο οξυγονο..μονο 1-2 μερες προσαρμογη στο υψομετρο την οποια μπορεις να πετυχεις με καμια μικροαναβαση σε γειτονικες μικρες κορυφες.
απο τι υψος και πανο φορατε??αν εννοεις οξυγονο,οχι...δεν χρειαζεται σε τετοιο υψομετρο οξυγονο
ο αδερφος μου κανει ραπελ,αυτο που κατεβενουν καταρακτες με νερο
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
απο τι υψος και πανο φορατε??
ο αδερφος μου κανει ραπελ,αυτο που κατεβενουν καταρακτες με νερο
α εννοεις canyoning...καλη φαση ειναι και αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει...οξυγονο χρειαζεσαι πανω απο τα 5.500-6.000m περιπου...βεβαια καποιοι εχουν ανεβει και Εβερεστ χωρις οξυγονο...αλλα ο οργανισμος συνηθως εκει το χρειαζεται.
παντος κατεβενουν με σκινι και απο πανο πεφτει νερο,αλα εινε γιμνασμενα πεδια,εγο ειμε φουσκας,ελινες εχουν ανεβει εβερεστ???α εννοεις canyoning...καλη φαση ειναι και αυτο αλλα δεν το εχω δοκιμασει...οξυγονο χρειαζεσαι πανω απο τα 5.500-6.000m περιπου...βεβαια καποιοι εχουν ανεβει και Εβερεστ χωρις οξυγονο...αλλα ο οργανισμος συνηθως εκει το χρειαζεται.
γνοστος απο χανια ειχε παη κιλιματζαρο,αλα εκι μου πε δε εχι αναριχιση μονο περπατημα
kostasdoboj
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ωραιο θρεντακι...
Αλλα αμα πουμε ολα τα hobbies με τα οποια ασχολουμαστε...μαλλον θα καρφωθουμε λιγο....
Αντε και μια φωτο δωρακι...
φιλε ασχολεισαι και εσυ?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις