erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
να πας να κοιμηθεις δεν σε υποχρεωνει κανεις να με διαβαζεις.Μου εχεις ανακατεψει το στομαχι αποψε. Εισαι εμετικη. Αν αυτό το λες στρίμωγμα, στ' αρχιδια μου.
να πας να κοιμηθεις δεν σε υποχρεωνει κανεις να με διαβαζεις.Μου εχεις ανακατεψει το στομαχι αποψε. Εισαι εμετικη. Αν αυτό το λες στρίμωγμα, στ' αρχιδια μου.
Ειδες ρε παιδι μου, δεν καθισε σαν τζέντλεμαν να τις φαει με το ροπαλο.
να χυσω λιγο μεσα στις βυζαρες σου παρακαλω?γκαβλα..
φυσικα δεν θα ακουμπαω. Αλλά ειμαι ερεθιστική οπως καλα γνωριζεις και αναρωτιέμαι αν μεινουμε στον καφε
Μου εχεις ανακατεψει το στομαχι αποψε. Εισαι εμετικη. Αν αυτό το λες στρίμωγμα, στ' αρχιδια μου.
Κατά τα αλλα ειχε μπαν ip ε?ουτε δεκα δευτερολεπτα δε κρατησε αυτος ο κλωνος το παπαζολακι :'( μηπως να αρχισουμε μια απεργια ποσταρισματος για να μην τον μπαναρουν?
αυτο ξεπερνιεται αμα ξερεις ;)Κατά τα αλλα ειχε μπαν ip ε?
Όχι, εμεινε για να του δωσει ένα φιλακι.Το ρόπαλο είναι η σημαία που κρατάει στα χέρια της? Πιστεύεις σοβαρά ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση η πετίτ τύπισσα της φωτογραφίας να ξέμεινε πίσω σκοπεύοντας να βαρέσει το χοντρό μοσχάρι με το "ρόπαλο"? Κοίτα κάτι μαλάκες ρε.
Το ρόπαλο είναι η σημαία που κρατάει στα χέρια της? Πιστεύεις σοβαρά ότι υπάρχει έστω και μια περίπτωση η πετίτ τύπισσα της φωτογραφίας να ξέμεινε πίσω σκοπεύοντας να βαρέσει το χοντρό μοσχάρι με το "ρόπαλο"? Κοίτα κάτι μαλάκες ρε.
αυτο ξεπερνιεται αμα ξερεις ;)
και ο βΡωμανός ...
και χακερ ο ντανυς,,,router on-off
vpn
tor browser
hidemyip
etc
ρε μαλ,,α μην γραφεις μαλ,,ιες ..ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ,,,
μεγαλος ανθρωπος,,,
σου στειλα πμ δες . τα λεω ωραια η ατιμηTι θα εισαι? Ωχχχχχ παναγιαμ τα νεφραμ....
Κοψε κατι ρε μονικα μπελουτσι αααχαχαχαα
εχει χαθει το μετρο,,κι απο δω κι απο κει,,,, :Sπαντως το να κατηγορουν οι αριστερουληδες την ελληνικη αστυνομια για σκληροτητα την εποχη που γινονταιο αυτα που γινονται στην αμερικη ειναι τουλαχιστον αστειο. οι αριστερουληδες θελουν να τους λεμε μπατσους, να τους φτυνουμε, να τους βριζουμε τις μανες, να τπους πεταμε πετρες και μολοτοφ, να τους κοβουμε τα λεφτα ως κρατος και να στεκονται και κλαρινο μπροστα στο καθε ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ που αντι να κατσει σπιτι του να μαθει να φτιαχνει σαντουιτς στο γαμια της παιρνει παραμασχαλα ενα κονταρι και βγαινει να το παιξει ροζα λουξεμπουργκ. ρε ουστ
Όχι, εμεινε για να του δωσει ένα φιλακι.
Α σορυ, μηπως ηταν ασφαλιτισσα?
Το σκέφτηκε. Αλλά εχει και μια δεξια να προασπισει χαχαχααχχααχαχΤο ενδεχόμενο να έμεινε πιο πίσω από την υπόλοιπη πορεία ή να την αιφνιδίασαν τα μοσχάρια δεν το σκέψτηκες? Αν πιστεύεις σοβαρά ότι πήγε στα ίσα με το "ρόπαλο" να τις παίξει με τους ματατζήδες, τι να πω, αναρωτιέμαι αν λάδωσες για να παρεις το πτυχίο νομικής γιατί αποκλείεται να κάνει αυτούς τους συνειρμούς άτομο με τριψήφιο IQ.
και ο βΡωμανός δεν μπορούσε να σηκώσει θεωρητικά το καλάσνικοφ αλλά μια χαρά το κράτησε...