erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
δεν πεθαίνει αδυνατίζει ;)
και το μυαλό σου μαζι ;)
δεν πεθαίνει αδυνατίζει ;)
Τραβα παρακει που θα μου κανεις και μαθηματα καλοψυχιάς.εχεις παιδια; Ο γονιος αν δει το παιδι του να πεθαινει λιωνει. Ο πονος ειναι αβάσταχτος Μαλακα. Συνέχισε την σκέψη σου
θα μου κανεις μια ισπανικη με τις βυζαρες σου? καβλωσα που σε πιασανε οι ευαισθησιες σουετσι ευαισθησια πανω απο ολα παιδια και αηδια κατ επιλογη να τα λεμε αυτα
ειναι θεση τωρα αυτη??δεν πεθαίνει αδυνατίζει ;)
κανεις κι εσυ το ιδιο λοιπον???θυμάσαι τα φιλαράκια σου την ηρωική έξοδο που είχαν κάνει αποκαλώντας τετράποδα και σκουπίδια τους φουντούλη/καπελώνη
Τραβα παρακει που θα μου κανεις και μαθηματα καλοψυχιάς.
Βεβαια. Και καποια φιλαράκια της, γελουσαν και ελεγαν ότι ο δήμαρχος Ηρακλειου δεν μαζευει τα σκουπίδια από το δρομο (εννοουσαν τα πτωματα).θυμάσαι τα φιλαράκια σου την ηρωική έξοδο που είχαν κάνει αποκαλώντας τετράποδα και σκουπίδια τους φουντούλη/καπελώνη
με τις μαλακιες που λετε καλα σας εκαναν. και χειροτερα επρεπε να σας πουν. Οταν ευχεστε θανατους αναρχικων να μπαινετε μετα στην εκκλησια της ελλαδος να σας ευχονται αγαπες. Αλλιως μοκο ;)θυμάσαι τα φιλαράκια σου την ηρωική έξοδο που είχαν κάνει αποκαλώντας τετράποδα και σκουπίδια τους φουντούλη/καπελώνη
ειναι θεση τωρα αυτη??
αστειακια ??
Κοιτα τωρα που θα ακουσεις κανενα μπινελικι, να βαλεις παλι τα κλαμματα ότι δεν σε υπερασπίζονται ενώ εισαι γυναικα.με τις μαλακιες που λετε καλα σας εκαναν. και χειροτερα επρεπε να σας πουν. Οταν ευχεστε θανατους αναρχικων να μπαινετε μετα στην εκκλησια της ελλαδος να σας ευχονται αγαπες. Αλλιως μοκο ;)
στριμώχτηκες αλεξ. δεν το περιμεναΤραβα παρακει που θα μου κανεις και μαθηματα καλοψυχιάς.
Αν δεν σου κάθονται οι γυναίκες γίνε μπάτσος και εκδικήσουΚαι τελος βλεπουμε στην παρακατω εικονα εναν ματατζη να μοιραζει γαρυφαλα στην κοπελα σαν καλος τζεντελμαν που ειναι.
εγω ειπα κατι που δεν προσβαλε την μνημη των νεκρων στη μαρφιν,,μια προσωπικη μου αισθηση ..υποκειμενικηθέση είναι όπως η δική σου πιο πριν που στην πέσανε ;)
και το μυαλό σου μαζι ;)
θα τρεξεις εσυ σαν καλος αγαπουλης δεν ανησυχωΚοιτα τωρα που θα ακουσεις κανενα μπινελικι, να βαλεις παλι τα κλαμματα ότι δεν σε υπερασπίζονται ενώ εισαι γυναικα.
Μου εχεις ανακατεψει το στομαχι αποψε. Εισαι εμετικη. Αν αυτό το λες στρίμωγμα, στ' αρχιδια μου.στριμώχτηκες αλεξ. δεν το περιμενα
εγω ειπα κατι που δεν προσβαλε την μνημη των νεκρων στη μαρφιν,,μια προσωπικη μου αισθηση ..εσυ ειρωνευεσαι καποιον σεα την γνωμη μου δικαια καταπεργια πεινας,,,δεν ειναι το ιδιο μαν,,, ;)
γκαβλα..μονάχα ο κώλος σου δεν αδυνατίζει σ'αυτόν τον κόσμο