Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν είναι όλοι έξυπνοι και μορφωμένοι σαν εσένα. Φωτεινό παράδειγμα μας, πόσο ασφαλέστερος θα νιώσεις αν πεθάνει ο μικρός ?
Εμεις δεν αρνουμαστε το δικαιωμα στη ζωη στους αλλους, όπως κάνει ο ιδιος ο "μικρος" που όπως δηλωσε δεν αναγνωριζει το δικαιωμα στη ζωη του ανακριτη που τον προφυλακισε.

Επιπλέον, ομολογω ότι νιωθω μεγαλυτερη ανησυχια για το αν θα πεθανει ένα 17χρονο παιδι που γνωριζω και εχει λευχαιμια, από την καταληξη των τυχοδιωκτισμων ενός νεαρου φανατικου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο τραμου είναι για κλωτσιές Απο κάθε άποψη.Δεν είδα κανέναν σας κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και βγάζει σκατοψυχια για εμένα την ζωή μου τα παιδιά που ούτε ξέρει αν έχω, να λέει σαν άντρας τι μαλακιες λες .Σαν πουστρακι ξέρεις όμως να ποσταρεις κομμάτια για να την πεις σε εμένα.Στις παπαριες είστε άσσοι.

είναι επειδή αντιλαμβάνονται ότι λέω αλήθεια και όχι μαλακίες...

Επισκέπτης
Ο τραμου είναι για κλωτσιές Απο κάθε άποψη.Δεν είδα κανέναν σας κάθε φορά που ανοίγει το στόμα του και βγάζει σκατοψυχια για εμένα την ζωή μου τα παιδιά που ούτε ξέρει αν έχω, να λέει σαν άντρας τι μαλακιες λες .Σαν πουστρακι ξέρεις όμως να ποσταρεις κομμάτια για να την πεις σε εμένα.Στις παπαριες είστε άσσοι.

:rockon: :rockon: :rockon: :smitten:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν πειραζει. Ειδες τι ωραια είναι? Ούτε ειδα εσενα να με στηρίξεις οσες φορες με βριζουν ανευ αιτιας διάφοροι γνωστοι εδώ μεσα.
Λούσου τα τωρα. Ότι δινεις παιρνεις.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εμένα όμως δεν με αφήνει κι αυτή είναι η (πολύ σημαντική) διάφορα μας.

Πράγματι, ειναι κατι παραπάνω απο σημαντική διαφορά. Ειμαστε απέναντι. Να δουμε τι θα γίνει στο τέλος.

Στο τέλος θα κερδίσει το σύστημα, ειτε με τη μορφή του ριζικακ, ειτε με άλλη μορφή. Και στο κόλπο ειναι και οι γονεις του υπόδικου. Ο ίδιος ο υπόδικος θα εκτισει την ποινή του, εφόσον καταδικαστεί και μετά θα γινει βουλευτής και σύμβολο "επανάστασης". Αν ήταν χρυσαυγίτης, θα ηταν φασιστας και υπάνθρωπος.  

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
O Ρωμανός δηλώνει αναρχικός.Ούτε αριστερός,ούτε σοσιαλιστής,ούτε κομμουνιστής.
Τι σημαίνει αυτό ?
Ότι δεν αποδέχεται το σύστημα και την νομοθεσία.
Τι έκανε λοιπόν ?
Στράφηκε εναντιών του συστήματος.
Τι αποτέλεσμα είχαμε ?
Να συλληφθεί και να οδηγηθεί στην φυλακή.

Ο Ρωμανός λοιπόν αυτό που ουσιαστικά μας λέει με την απεργία πείνας είναι ότι
"Εγω δεν δέχομαι τους νόμους και το σύστημα σας,τους θεωρώ άδικους.'Έδωσα παρ όλα αυτά εξετάσεις όπως ορίζει ο νόμος(επομένως μιλάμε για συμμόρφωση στους νόμους),πέτυχα και όμως δεν με αφηνούν να παρακολουθήσω κάποια απο τα μαθήματα.Άρα το σύστημα σας βρωμάει"

Ορίστε  η πολιτική πράξη του Ρωμανού...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μια από τις βασικές ομοιότητες των φασιστών με τους αριστερούς είναι ότι ηρωοποιούν βδελύγματα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τι σημαίνει αυτό ?
Τι έκανε λοιπόν ?
Τι αποτέλεσμα είχαμε ?

"Εγω δεν δέχομαι τους νόμους και το σύστημα σας,τους θεωρώ άδικους.'Έδωσα παρ όλα αυτά εξετάσεις όπως ορίζει ο νόμος(επομένως μιλάμε για συμμόρφωση στους νόμους),πέτυχα και όμως δεν με αφηνούν να παρακολουθήσω κάποια απο τα μαθήματα.Άρα το σύστημα σας βρωμάει"

Δηλαδη δεχεται τους νομους οποτε τον συμφερουν...Τεραστια πολιτικη πραξη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι σημαίνει αυτό ?
Τι έκανε λοιπόν ?
Τι αποτέλεσμα είχαμε ?

φυσικά και δεν τον αφήνουν διότι ο νόμος άλλα ορίζει... εφόσον λοιπόν έκανε μία συμμόρφωση με τον νόμο γιατί τώρα θέλει και πάλι να σταθεί απέναντι του ??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
:tickedoff:Δεν έχουμε την ίδια άποψη μπραμπ.παραβατικο παρ ασιτο είναι αυτή την στιγμή η κυβέρνηση που νομοθετεί με πράξεις νομοθετικοπεριεχόμενού 4 χρόνια τώρα καταπατώντας κάθε μορφή δικαίου.είσαι το ίδιο αυστηρός με αυτήν;αποδέχεσαι όλη αυτή τη παρωδία ως νόμο,χθες ολόκληρος ο νομικός κόσμος της Ελλάδος έφτυσε το άθλιο νομοσχέδιο του κώδικα πολιτικής δικονομίας που επιδοτεί τις τράπεζες.είσαι το ίδιο οργισμένος κ γι'αυτό;;

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
O Ρωμανός δηλώνει
Ας δηλώνει ο καθένας ό,τι θέλει. Και τι έγινε; Ξερεις πόσοι δηλώνουν οτι ζει ο Ελβις;

Δε νομιζω οτι έδωσε εξετάσεις για να αποδείξει κάτι, ειδικά κατι πολιτικό. Τωρα τι συμβολισμό εφευρίσκει ο καθένας για να δικαιολογήσει ενα σκετπικό που δε στέκεται με τίποτα, ας το κανει ελεύθερα. Δε σημαινει ομως οτι το μασήσαμε.

Ορίστε  η πολιτική πράξη του Ρωμανού...

Καμμία πολιτική πράξη δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι ενα αλητάκι που το τσακωσανε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:tickedoff:Δεν έχουμε την ίδια άποψη μπραμπ.παραβατικο παρ ασιτο είναι αυτή την στιγμή η κυβέρνηση που νομοθετεί με πράξεις νομοθετικοπεριεχόμενού 4 χρόνια τώρα καταπατώντας κάθε μορφή δικαίου.είσαι το ίδιο αυστηρός με αυτήν;αποδέχεσαι όλη αυτή τη παρωδία ως νόμο,χθες ολόκληρος ο νομικός κόσμος της Ελλάδος έφτυσε το άθλιο νομοσχέδιο του κώδικα πολιτικής δικονομίας που επιδοτεί τις τράπεζες.είσαι το ίδιο οργισμένος κ γι'αυτό;;

γιαυτό το έφτυσε ή μήπως γιατί χάνεται δικηγορική ύλη ??

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δηλαδη δεχεται τους νομους οποτε τον συμφερουν...Τεραστια πολιτικη πραξη.
Συμμορφώθηκε με τους νόμους για να σου δείξει ότι ισχύουν όποτε και όταν συμφέρει την εξουσία.
Επομένως ναι είναι μια μορφή πολιτικής πράξης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Για την επιδοτηση των τραπεζων (κατά την γνωμη σου παντα) γινεται ο κακος χαμος, ή επειδή καταργηθηκε η διαδικασια στο ακροατηριο στις πολιτικες υποθεσεις?
Θα κοροιδευομαστε και μεταξυ μας τωρα?
Θα λεμε για τις τράπεζες για να μην μας κραξει ο κοσμος που διαμαρτυρόμαστε για την καταργηση του σόου στο πολιτικο ακροατηριο?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.932
Πόντοι
1.406
O Τραμου και ο καθε τραμου με την σκατοψυχια που λες οτι  βγαζει προς τα σενα ειτε προς οποιαδηποτε αλλον κανει κακο στον ιδιο του τον εαυτο,και αν μιλαει ακομα και για παιδια πεφτει ακομα πιο βαθια στην αβυσσο,δεν χρειαζεται καποιος να του κανει κατι...το κανει ο ιδιος ηδη στον εαυτο του.Εσυ γιατι νιωθεις την αναγκη καποιου ανδρα να σε υπερασπιστει?και το εχεις και παραπονο κιολας και να ζητας και το λογο...θα περιμενε κανεις ως ατομο αναρχικης ιδεολογιας να εχεις ξεφυγει απο τετοιες νορμες και να αρκεισαι στις δικιες σου δυναμεις.
Παντως ως προς το συγκεκριμενο ζητημα η μονη αντιμετωπιση ειναι να καταλαβεις οτι η σκατοψυχια του καθενος δεν ειναι ικανη να σε αγγιξει ουτε στο τοσο,εκτος αν κανεις το ολεθριο λαθος και ενδωσεις στο να αντιπαρατεθεις μαζι της

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Εγω τον εκραξα τον γερο για τις ασχημιες που σου ειπε. Ο "ευπρεπης" αλεξ τον υπερασπιστηκε επειδη λεει εσυ τον εβρισες πρωτη και "δεν γινεται να εχεις ασυλια μονο και μονο επειδη εισαι γυναικα".
Μην με βαζεις να ψαχνω τωρα τα ποστ...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Συμμορφώθηκε με τους νόμους για να σου δείξει ότι ισχύουν όποτε και όταν συμφέρει την εξουσία.
Επομένως ναι είναι μια μορφή πολιτικής πράξης.
Πολύ βολικο. Συμμορφωθηκε μονο όταν
α) Εκανε αιτηση στους "κακους" για να βγαινει από τη φυλακη
β) Μπηκε στο ΤΕΙ όταν φυλακισθηκε για να μπορει να βγαινει.

Ναι, ναι, μας επεισε...
Αρα δεν υπαρχει πρόβλημα να συμμορφωθεί στους νομους που θα προβλεπουν απλως παρακολουθηση των μαθηματων με τηλεδιασκεψη...

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ας δηλώνει ο καθένας ό,τι θέλει. Και τι έγινε; Ξερεις πόσοι δηλώνουν οτι ζει ο Ελβις;

Δε νομιζω οτι έδωσε εξετάσεις για να αποδείξει κάτι, ειδικά κατι πολιτικό. Τωρα τι συμβολισμό εφευρίσκει ο καθένας για να δικαιολογήσει ενα σκετπικό που δε στέκεται με τίποτα, ας το κανει ελεύθερα. Δε σημαινει ομως οτι το μασήσαμε.

Καμμία πολιτική πράξη δεν υπάρχει. Αυτό που υπάρχει είναι ενα αλητάκι που το τσακωσανε.
Δεν ξέρει τι είναι ο Ρωμανός και ξέρετε όλοι εσείς που τον αποκαλείτε "αριστερό" ?

Το τι νομίζεις εσύ,είναι δικό σου θέμα.

Εγώ έγραψα την άποψη μου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγω τον εκραξα τον γερο για τις ασχημιες που σου ειπε. Ο "ευπρεπης" αλεξ τον υπερασπιστηκε επειδη λεει εσυ τον εβρισες πρωτη και "δεν γινεται να εχεις ασυλια μονο και μονο επειδη εισαι γυναικα".
Μην με βαζεις να ψαχνω τωρα τα ποστ...
Δεν το θυμαμαι αν εχω πει κατι τετοιο, αν το ειπα μπραβο μου. Και τωρα όχι μονο θελει ασυλια, αλλά θελει και να την υπερασπιστούμε κιολας οι αντρες.
Προφανως θελει να την υπερασπιστω κι εγω, που με ειπε μολις "σαπιο" με "σαπια ζωη".
Πολύ ενδιαφερον.
Αναμενουμε κι άλλη καταθεση ψυχης από την Ερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom