You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αναρχικοί
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 11K
- Εμφανίσεις 315K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
τραμου στην πεσαμε ομαδικα δικε μου...
ομολογώ ότι....
τσι καλησπέρες μου...
Επισκέπτης
ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ
ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ ;;;;;;;;
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΑΝΑΝΔΡΕ ;;;;;;;;;;
Kατάλαβες λαλάκη γιατί δε λέμε πουτάνες τις μάνες των άλλων??
Αν δεν το κατάλαβες μπορώ να στο εξηγήσω κι επιστημονικά..
Επισκέπτης
Kατάλαβες λαλάκη γιατί δε λέμε πουτάνες τις μάνες των άλλων??
Αν δεν το κατάλαβες μπορώ να στο εξηγήσω κι επιστημονικά..
Αρχίδια μπορείς να εξηγήσεις.
Εγώ αναφέρομαι σε τρίτο πρόσωπο και αποκαλώ πουτάνες
τις μάνες των αναρχικών που διαδηλώνουν υπέρ της 17Ν , έκαψαν την Αθήνα στα δεκεμβριανά του 2008 κτλ κτλ κτλ.ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Τους οποίους δεν γνωρίζω προσωπικά.
Αναφέρομαι σε πρόσωπα γνωστά σε όλους, όσους ζούνε στην Ελλάδα.
καλα ,αν και λιγο υπερβολικος,δεν εχεις και πολυ αδικο σε αυτα,,,,δυστυχως...Ανήκω σε μια γενιά , που έχω ακούσει διηγήσεις από παππούδες,
που ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΑΣ/ΕΑΜ , τι ακριβώς "αντίσταση" έκαναν .....
Παππούς μου , αμαθής χωρικός , είχε ενταχθεί στο ΕΛΑΣ ,
από την ίδρυσή του!
ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ -ΕΛΕΓΕ- ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΛΙΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ,
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,
ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτά ήταν τα λόγια του παππού μου, που ήταν στο ΕΛΑΣ.
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ (αρχές 44) ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.
οι ηλιθιοι ειναι ανικητοι λενε,,τραμου στην πεσαμε ομαδικα δικε μου...
προσωπικα ΔΕΝ το πιστευω
Επισκέπτης
Ε κι αυτός αναφέρθηκε σε πρώτο πρόσωπο απευθυνόμενος σ' εσένα.Αρχίδια μπορείς να εξηγήσεις.
τις μάνες των αναρχικών που διαδηλώνουν υπέρ της 17Ν , έκαψαν την Αθήνα στα δεκεμβριανά του 2008 κτλ κτλ κτλ.ΟΧΙ ΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.Τους οποίους δεν γνωρίζω προσωπικά.
Πάτσι είστε..
Βρίσκεσε ΣΕ ΠΑΡΑΛΛΗΡΗΜΑ,ΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.Αρχίδια μπορείς να εξηγήσεις.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
Αρχίδια μπορείς να εξηγήσεις.
Τι;
Μη μου πείτε ότι γνωρίζεσθε προσωπικά με τον κ. Άλλοεγώ !!!! :o
Το μεσημέρι 13 - 14μ.μ αναμένεται να επισκεφθούν οι επικεφαλής της Τρόικας το Υπουργείο Εργασίας. Σύμφωνα με την επίσημη ατζέντα, θα εξεταστεί η πορεία υλοποίησης των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα έναντι των δανειστών, ενώ θα συνεχιστεί η διαπραγμάτευση για τη ρύθμιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταμεία και η πορεία της ουσιαστικής ενοποίησης διοικητικής και οικονομικής των κλάδων των ταμείων.
Οι δανειστές επιμένουν η ρύθμιση ύστατης ευκαιρίας να μη προβλέπει πάνω από 36 δόσεις, ενώ απαιτούν ο οφειλέτης να εγγυηθεί την εξόφληση του χρέους με εγγυητικές επιστολές και προσημείωση ακίνητης περιουσίας.
Οι διοικήσεις των ταμείων εκτιμούν ότι η λήψη ενός τέτοιου μέτρου είναι ανώφελη, καθώς οι οφειλέτες -αν δεν ανήκουν στην κατηγορία των επαγγελματιών κακοπληρωτών που «φέσωναν» το ΙΚΑ και την περίοδο πριν από την κρίση- βρίσκονται σε αδυναμία να εξασφαλίσουν εγγυήσεις. (newsmoney).Τα ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΩΝ.
Οι δανειστές επιμένουν η ρύθμιση ύστατης ευκαιρίας να μη προβλέπει πάνω από 36 δόσεις, ενώ απαιτούν ο οφειλέτης να εγγυηθεί την εξόφληση του χρέους με εγγυητικές επιστολές και προσημείωση ακίνητης περιουσίας.
Οι διοικήσεις των ταμείων εκτιμούν ότι η λήψη ενός τέτοιου μέτρου είναι ανώφελη, καθώς οι οφειλέτες -αν δεν ανήκουν στην κατηγορία των επαγγελματιών κακοπληρωτών που «φέσωναν» το ΙΚΑ και την περίοδο πριν από την κρίση- βρίσκονται σε αδυναμία να εξασφαλίσουν εγγυήσεις. (newsmoney).Τα ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΠΛΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΡΙΣΜΕΝΩΝ.
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
μωρη γαμιολα δηλωνεις αναρχικη και μολις εφαγες μαπες επικαλεισαι ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια;;;;; εσεις δεν ειστε που δεν πιστευετε σε νομος και κρατη;
μια ζωη ΦΛΩΡΟΙ μολις σας γαμανε οι μπατσοι κλαιτε σαν πουτανες και λετε τον μπαμπακα σας να σας βγαλει απο την στενη
Υ.Γ. ρε πουστη μια ομορφη αριστερη θα βρεθει ποτε; τι ομορφοσοο ειναι τουτο
VaggelisWestSide
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Εαν ισχυουν αυτα που καταγγελει,θα επρεπε να σε προβληματιζει το οτι οι φυλακες της ταξης και του νομου μοναχα νομιμες διαδικασιες δεν ακολουθουν...
μωρη γαμιολα δηλωνεις αναρχικη και μολις εφαγες μαπες επικαλεισαι ΝΟΜΙΜΗ διαδικασια;;;;; εσεις δεν ειστε που δεν πιστευετε σε νομος και κρατη;
μια ζωη ΦΛΩΡΟΙ μολις σας γαμανε οι μπατσοι κλαιτε σαν πουτανες και λετε τον μπαμπακα σας να σας βγαλει απο την στενη
Η Λιάνα τρωγότανε παλιά!
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
τοτε ηταν γκομενα του καραμανλη και δεξια ΝΔΗ Λιάνα τρωγότανε παλιά!
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν εγινε κομμουνιστρια εγινε και λεσβια τυπε?τοτε ηταν γκομενα του καραμανλη και δεξια ΝΔ
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
καλα γραφει καποιος πιο κατω στα σχολια μισες δουλειες καναμε στο Γραμμο και το Βιτσι
τετοιες πιπες αν γραφανε σε αλλη χωρα τωρα θα ηταν μακαριτες
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
απο τοτε που την παρατησε ο σκατογερος αυτη ξεκινησε να κατουραει ορθια και να φοραειοταν εγινε κομμουνιστρια εγινε και λεσβια τυπε?
αντρικα παπουτσια