apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
απο τοτε που την παρατησε ο σκατογερος αυτη ξεκινησε να κατουραει ορθια και να φοραει
αντρικα παπουτσια
απο τοτε που την παρατησε ο σκατογερος αυτη ξεκινησε να κατουραει ορθια και να φοραει
αντρικα παπουτσια
Εγω ξέρω ότι τις ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ,το θετω ως ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΗΔΟΝΗΣ.οταν εγινε κομμουνιστρια εγινε και λεσβια τυπε?
το ντυσιμο και το στυλ της λεει οτι της αρεσουν μονο τα κοριτσακια τυπεΕγω ξέρω ότι τις ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ,το θετω ως ΓΝΗΣΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΗΔΟΝΗΣ.
ρε απολυτε τι θες δηλαδη να φορεσει μινι και ντεκολτε για να αρεσει και στα αγορακια;το ντυσιμο και το στυλ της λεει οτι της αρεσουν μονο τα κοριτσακια τυπε
Επιμένω ως Αριστερη΄τα μοιράζετε όλα με όλους και στο τρενάκι δεν την νοιάζει αν θα είναι πρωτη,στην μεση η τελευταία.το ντυσιμο και το στυλ της λεει οτι της αρεσουν μονο τα κοριτσακια τυπε
η φανη που ειναι δεξια πως καταφερνει ναναι παντα σεξυ τυπε?ετσι να κανει και η λιαναρε απολυτε τι θες δηλαδη να φορεσει μινι και ντεκολτε για να αρεσει και στα αγορακια;
θες να ξερναμε κροκοδειλους;
πιο τρενακι μαν; αυτη η οτομοτρις εχει εκτροχιαστει προ πολλουΕπιμένω ως Αριστερη΄τα μοιράζετε όλα με όλους και στο τρενάκι δεν την νοιάζει αν θα είναι πρωτη,στην μεση η τελευταία.
Αυτό ακριβώς τις αρέσουν τα ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΕΝΑπιο τρενακι μαν; αυτη η οτομοτρις εχει εκτροχιαστει προ πολλου
περα απο τον τιτλο που ειναι μαλακια και πρεπει να αλλαξει τι αλλο σε ενοχλει στο θεμα και δεν θες να υπαρχει;Ενω υπάρχει ακόμη αυτο το θέμα, εσας σας πειράζουν τα μνμ και τα σβήνετε καλά το πάτε ρε παιδιά....συνεχίστε ετσι!!