Για να το λες εσυ. Ετσι για την ιστορια μενω σε ισογειο. Κανα μισάωρο αφου γυρισα απο την βολτιτσα μου κατα τις 4 το πρωι, απλωσα την κορμαρα μου στο κρεβατι και.... απο το παραθυρο που ειναι πανω απο το κρεβατι, δεν περασανε δυο λεπτα, ακουσα κατι ψιθυρους(πολυκατοικια τις δεκαετιας του '70 ακουγονται τα παντα). Στην αρχη δεν εδωσα σημασια αλλα οταν ειδα στο ταβανι φως απο φακο χεστηκα πανω μου. Δυο μαντραχαλοι προσπαθουσαν να δουνε μεσα απο τις περσιδες αν ειχα καποιο συρτη στο παραθυρο (υποθετω). Περιμενα να δω τι θα κανουνε. Πηγανε στο αλλο παραθυρο, ομοιως. Μετα πηγανε και στην εισοδο της πολυκατοικιας οπου και προσπαθησανε να την ανοιξουν. Σε αυτο το σημειο πηγα και πηρα τηλεφωνο την αστυνομια. Ημουν λακωνικος γιατι βιαζομουν να παω να δω τι κανανε τελικα τα κλεφτρονια. "Κλεφτες πανε να μπουνε στο σπιτι μου. Αυτα ειναι τα στοιχεια μου". Πηγα στο χωλ φωναξα οτι εχω καλεσει την αστυνομια, πηρα τηλ. και δυο ενοικους της πολυκατοικιας που ηξερα να τους ειδοποιησω. 3 ωρες εμεινα ξυπνιος και περιμενα την αστυνομια. Δεν φανηκε ποτε.