skaska
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Απρ 2009
- Like
- 11
- Πόντοι
- 66
τι εγινε φετος μαζεψες καναν αυτια που πεθανε απο γηρατια στο γιατακι?
Κρεμμύδια έχεις?
τι εγινε φετος μαζεψες καναν αυτια που πεθανε απο γηρατια στο γιατακι?
Κρεμμύδια έχεις?
του στυλ 'βαζω τα κρεμμυδια βαζεις τα οσπρια'?
Για καμια τσίχλα άκουσες τίποτα?
Για καμια τσίχλα άκουσες τίποτα?
ακουσα οτι οσες ηρθαν εφεραν και πετσετα και αντηλιακο λογω ζεστης
Δε γαμιέσαι ν' ασπρίσεις??
Eδω συνοψιζονται ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ τους φιλελευθερους,ειδικα εδω μεσα...ειτε το εριξαν ΠΑΣΟΚ,ειτε ΔΗΜΑΡ,ειτε ΝΔ,ειτε οτι αλλο...
Αν προκάνουμε να δούμε τίποτις στα επιστρόφια, αλλά μόνο αν μείνει έτσι ο καιρός ως το τέλος του μήνα. Αλλά δεν το βλέπω.
Πήρα ΚΑΙ αυτοκίνητο άσπρο.
H Xsara...ακομη χειροτερα...Πες μου πως είναι και οκτάβια να σου βάλω γκαζάκια.
Μόνο αυτό πες μου..
Ας δουμε πως αντιμετωπισε τον δεκεμβρη νο2 ο κατ'εξοχην φιλελευθερος του μπου...Νομιζω οτι επιβεβαιωνει πληρως το ποστ του ΠΠ...Απλά πράγματα...
Με απλα λογια:"θελω να τρωω ησυχος".Την Παρασκευή 5/12 το βράδυ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βρέθηκα στην πλατεία Εξαρχείων.
Ο λόγος;
Συνάντηση και δείπνο με εκλεκτό μέλος του site.
Το επόμενο βράδυ έγινε το κακό δύο τετράγωνα από το μέρος που τρώγαμε.
Πάει τελείωσε, δεν ξανακατεβαίνω στα Εξάρχεια.
Eγω εχω μετανιωσει παντως για το δικο μου που ειναι ασπρο...και δεν ειναι καν v-strom.Οχι, δεν είναι οκτάβια, αλλά πιστεύω ότι με μπλε αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά, θα πέσει πολύ γέλιο
H Xsara...ακομη χειροτερα...
Οχι, δεν είναι οκτάβια, αλλά πιστεύω ότι με μπλε αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά, θα πέσει πολύ γέλιο
Το πως στην δημοκρατία η πλειοψηφία έχει δίκιο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ το γράφουμε στα παπάρια μας, διότι απλά δεν είμαστε δημοκράτες
σαν τις χήρες στο κρεβάτι κάνετε.
βγάλανε τις φωτογραφίες από τις εκδιδόμενες, τις διαπόμπευσαν και στο τέλος τις www.capital.gr/News.asp?id=1706998]αθώωσαν[/url] . ΤΏΡΑ που μπαίνουν οι πολιτικές πεποιθήσεις και κόντρες του καθενώς μέσα, σκίζουμε το βρακί μας για ισότητα και "αντίποινα"
σε λίγο θα θεωρείται και ο τραμπουκισμός/ξύλο/εμπρησμός/κ.ο.κ. λογικός, εφόσον ασκείται ισότιμα και από τα 2 άκρα