Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ακουσα οτι οσες ηρθαν εφεραν και πετσετα και αντηλιακο λογω ζεστης

Αν προκάνουμε να δούμε τίποτις στα επιστρόφια, αλλά μόνο αν μείνει έτσι ο καιρός ως το τέλος του μήνα. Αλλά δεν το βλέπω.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Eδω συνοψιζονται ΟΛΑ για ΟΛΟΥΣ τους φιλελευθερους,ειδικα εδω μεσα...ειτε το εριξαν ΠΑΣΟΚ,ειτε ΔΗΜΑΡ,ειτε ΝΔ,ειτε οτι αλλο...

"Επειδή δε αυτοί οι οποίοι ψήφισαν αυτά τα ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ν.Δ. και ότι άλλο είναι η μεγάλη πλειοψηφία συμπεραίνουμε πως η πλειοψηφία έχει άδικο και μόνο εμείς, η φωτισμένη αριστερή διανόηση, έχει δίκιο.
Το πως στην δημοκρατία η πλειοψηφία έχει δίκιο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ το γράφουμε στα παπάρια μας, διότι απλά δεν είμαστε δημοκράτες".

Απλά πράγματα...

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Οχι, δεν είναι οκτάβια, αλλά πιστεύω ότι με μπλε αυτοκόλλητες ταινίες στα πλαϊνά, θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ας δουμε πως αντιμετωπισε τον δεκεμβρη νο2 ο κατ'εξοχην φιλελευθερος του μπου...Νομιζω οτι επιβεβαιωνει πληρως το ποστ του ΠΠ...
Την Παρασκευή 5/12 το βράδυ για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια βρέθηκα στην πλατεία Εξαρχείων.
Ο λόγος;
Συνάντηση και δείπνο με εκλεκτό μέλος του site.

Το επόμενο βράδυ έγινε το κακό δύο τετράγωνα από το μέρος που τρώγαμε.

Πάει τελείωσε, δεν ξανακατεβαίνω στα Εξάρχεια.
Με απλα λογια:"θελω να τρωω ησυχος".

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Χρώμα αυτοκινήτου - μηχανής δε λέει τίποτα. Όλα τα λεφτά είναι το άσπρο κράνος.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Το πως στην δημοκρατία η πλειοψηφία έχει δίκιο ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ το γράφουμε στα παπάρια μας, διότι απλά δεν είμαστε δημοκράτες

Όχι πως περίμενα απάντηση, απλά το επαναλαμβάνω...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
σαν τις χήρες στο κρεβάτι κάνετε.
βγάλανε τις φωτογραφίες από τις εκδιδόμενες, τις διαπόμπευσαν και στο τέλος τις www.capital.gr/News.asp?id=1706998]αθώωσαν[/url] . ΤΏΡΑ που μπαίνουν οι πολιτικές πεποιθήσεις και κόντρες του καθενώς μέσα, σκίζουμε το βρακί μας για ισότητα και "αντίποινα" :grin:

σε λίγο θα θεωρείται και ο τραμπουκισμός/ξύλο/εμπρησμός/κ.ο.κ. λογικός, εφόσον ασκείται ισότιμα και από τα 2 άκρα :helpplea:

Το ότι δεν έγραψα κάτι για τις πουτάνες σημαίνει ότι συμφωνώ δηλαδή; Λες και άλλη δουλειά δεν είχα παρά να μπαίνω στο bourdela.com και να βγάζω την επίσημη θέση μου για κάθε θέμα της επικαιρότητας μην τυχόν και μας την πει κανένας tsolias_psolias! :uglystupid:

Όταν κατηγορώ το κράτος ότι προστατεύει τους χρυσαλήτες το λέω γνωρίζοντας ότι στο παρελθόν έχουν διαπομπεύσει και πουτάνες και τρομοκράτες, και ακριβώς αυτή τη διαφορά θέλω να τονίσω. Δεν έχω καμιά όρεξη να βλέπω τη φάτσα του χρυσαύγουλου (άλλωστε καμιά σκατόφατσα θα είναι), αλλά τι; Όποιον δε γουστάρουμε τον βγάζουμε φάτσα φόρα και τα ρουφιανάκια σου απ'έξω;;

Αν εσένα σε έκοφτε τόσο πολύ για τις πουτάνες θα διερωτώσουν το ίδιο. Αλλά αντ' αυτού πήγες να μου την πέσεις επειδή σε χαλάνε οι "πολιτικές μου πεποιθήσεις". Μάλλον εσύ το σκίζεις το βρακί σου περισσότερο από μένα..  :rolleyes:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom