Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Απλώς εξέφρασα μια απορία.

Γιατί στους βιαστές και παιδεραστές δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο για ξύλο κατά την σύλληψη;

Οι παραπάνω δεν προβάλλουν καμμία αντίσταση;

συνήθως ναι.. δεν προβάλουν καμμία απολύτως αντίσταση...

πχ Δουρής δεν προέβαλε αντίσταση και στις φωτό που δημοσιευθήκανε μετά ήταν μαυρος κυριολεκτικά από το ξύλο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε βολεύει να με θεωρείς κλώνο, χωρίς φυσικά να το αποδεικνύεις.
Αντί να απαντήσεις σαν άντρας σ' αυτό που σε ρωτάω.
Απόψεις, θα μου πεις....

δε με βολευει και δε με ξεβολευει τιποτα. α ωστε εισαι και συ αλλο ενα νεο μελος που ξεκιναει με το καλημερα στα πολιτικα με αριστη αφομοιωση στο περιβαλλον και γνωριζει και το ιστορικο των μελων. ναι πρωτοφανες.
οσο για τους ξυλοδαρμους, στον πουτσο μου μεγαλε ποιος μαλακας φλωρος τρωει ξυλο. με εξαιρεση στους ανηλικους. στον πουτσο μου και αν δε σε καλυψα.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
αυτά είναι βάση εντολών... εδώ λέμε για αυτά που κάνουν από μόνοι τους ...

Αυτα που κανουν μονοι τους συνηθως δεν τα μαθαινουμε ποτε......απλα τωρα ειχε να κανει με το συγκεκριμενο περιστατικο. Γι αυτο και εγινε γνωστο.
Μονο και μονο η συμπεριφορα τους οταν προσαγουν ατομα για μια απλη αναγνωριση στην ασφαλεια πχ, φτανει και περισσευει για οποιους εχουν ζησει αυτην την εμπειρια.
Κακο πραγμα τα απωθημενα. Ειδικα οταν συνδυαζονται με στολη.

Σε αυτην την χωρα μεχρι και οι...τροχονομοι την εχουν δει εξουσια. Σαν τον βλακα τις προαλλες στην Β.Σοφιας που καταφερε να κλεισει ολη την λεωφορο γιατι στο ρευμα ανοδου ειχε πορεια η Χρυση Αυγη. Ε αυτος....εκλεισε και την καθοδο  :2funny:
Το τι μπινελικι επεσε απο τους κακομοιρους οδηγους δεν περιγραφεται. Και ο τυπος εκνευριστηκε κιολας και την ελεγε στους οδηγους  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Ωραία! Να στείλουμε λοιπόν εσένα να το διερευνήσεις, που είσαι αμερόληπτος!

Ειναι επειδη η αστυνομια παντα διερευνα τετοια περιστατικα δικε μου!
Και...τιμωρει τους κακους μπατσους.
Εγω λεω να πας εσυ που θεωρεις οτι για ολους(και τους μπατσους οταν κανουν μαλακιες) υπαρχει δικαιοσυνη και τιμωρια!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι ρε συ, που σου'ρθε αυτό; Για την κύρα-Κούλα που έχει το ψιλικατζίδικο απέναντι μιλάω.

χαχα τι μαλακας εισαι ρε πιξη  :2funny: απο τοτε που σε διωξανε απο το στουντιο της αντζελας ψαχνεις με τι να ασχοληθεις ε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αυτα που κανουν μονοι τους συνηθως δεν τα μαθαινουμε ποτε......απλα τωρα ειχε να κανει με το συγκεκριμενο περιστατικο. Γι αυτο και εγινε γνωστο.
Μονο και μονο η συμπεριφορα τους οταν προσαγουν ατομα για μια απλη αναγνωριση στην ασφαλεια πχ, φτανει και περισσευει για οποιους εχουν ζησει αυτην την εμπειρια.
Κακο πραγμα τα απωθημενα. Ειδικα οταν συνδυαζονται με στολη.

Σε αυτην την χωρα μεχρι και οι...τροχονομοι την εχουν δει εξουσια. Σαν τον βλακα τις προαλλες στην Β.Σοφιας που καταφερε να κλεισει ολη την λεωφορο γιατι στο ρευμα ανοδου ειχε πορεια η Χρυση Αυγη. Ε αυτος....εκλεισε και την καθοδο  :2funny:
Το τι μπινελικι επεσε απο τους κακομοιρους οδηγους δεν περιγραφεται. Και ο τυπος εκνευριστηκε κιολας και την ελεγε στους οδηγους  :2funny:

η συμπεριφορά κάποιου απέναντι σου εξαρτάται άμεσα από την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση την δική σου... αναρωτήσου μόνο γιατί βρίζω τον terirem και δεν βρίζω εσένα (φυσικά και συ εμένα)

δεν περνάει από το μυαλό σου ότι μπορεί να είχε αυτές τις εντολές ??

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
συνήθως ναι.. δεν προβάλουν καμμία απολύτως αντίσταση...

πχ Δουρής δεν προέβαλε αντίσταση και στις φωτό που δημοσιευθήκανε μετά ήταν μαυρος κυριολεκτικά από το ξύλο...

13:02

είπαμε ... άγραφος νόμος της φυλάκας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
εγω πάλι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να δημοσιεύσουν τις φωτό τους με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού (κατά την σύλληψη ή την κράτηση) γνωρίζοντας ότι θα γίνει της πουτάνας με το θέμα αυτό ????

ή μαλάκες είναι ή πράγματι τα σημάδια έγιναν κατα την διάρκεια της συμπλοκής .... αλλιώς θα περιμένανε δυό - τρείς μέρες για να φύγουνε οι μελανιές και θα δημοσιεύανε τις φωτό ...
...εγω πάλι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι- ΠΟΥ βρεθηκε εργοδοτης να καλοπληρωνει -απο οτι λες- εσενα!! ....δεν υπαρχει περιπτωση ουτε  μια στις 100χιλιαδες...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ....ευεργετης!
-ΞΕΣΤΡΑΒΩΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ....ΟΙ μπατσοι εβγαλαν τις φωτο βιαστηκα στην φορα για να πεσουν τηλεφωνα απο "καλοθελητες" μπας και βρεθουν οι γιαφκες πριν προλαβει/ουν καποιο/α ασυλληπτο/α μελος/η να εξαφανισουν τα ιχνη....Τους σουλουπωσαν με φωτοσοπ (επιπεδου μπατσου αποφοιτου δημοτικου) και τους μοστραραν κατευθειαν...δεν ειχαν αλλη επιλογη ,ο χρονος σε αυτες τις περιπτωσες ειναι καταλυτικος παραγων...οσο βεβαια για τις φωνες περι κακοποιησης και τα λοιπα- κλαιν μαιν ....ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΛΟΚΗ και το θεμα κλεινει....
-Οι τακτικες αστυνομιας σουδαν βεβαια -μπορει προς το παρον να εχουν καποια αποτελεσματα-αλλα στην πραξη γεννουν μισος- αποφασιστικοτητα-καλυτερη οργανωση....Με μαθηματικη ακριβεια οι επομενοι(γιατι θα υπαρξουν) δεν θα ειναι 20χρονοι ερασιτεχνες...Το ξυλο εχει παντα 2ακρες λενε στα μερη μου!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αντε απο ξυλο δε ξερετε για να ξεχωρισετε αν ειναι φρεσκο της ωρας ή οχι. αλλα σοβαρα συζητατε για το αν φαγανε ξυλο στη συλληψη ή μετα? δηλαδη παιζει να μη φαγανε ξυλο κατα τη συλληψη κρατωντας καλασνικοβ αλλα να περιμενανε μετα να τους δειρουν  :uglystupid:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.469
Πόντοι
25.467

Όλο και κάτι θα του περνά από το μυαλό του. Από το μυαλό αυτών που δίνουν τέτοιες εντολές, περνά τίποτα; Ή είναι έρημος που περιμένει κάνα καραβάνι για να δει κίνηση;

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
δε με βολευει και δε με ξεβολευει τιποτα. α ωστε εισαι και συ αλλο ενα νεο μελος που ξεκιναει με το καλημερα στα πολιτικα με αριστη αφομοιωση στο περιβαλλον και γνωριζει και το ιστορικο των μελων. ναι πρωτοφανες.
οσο για τους ξυλοδαρμους, στον πουτσο μου μεγαλε ποιος μαλακας φλωρος τρωει ξυλο. με εξαιρεση στους ανηλικους. στον πουτσο μου και αν δε σε καλυψα.

Είμαι ενάμισι μήνα στο σάιτ και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ο τραμουντάνας που χαρακτήρισε "γαμιόλα" μια μητέρα που έχασε το παιδί της απο ασιτία. Απαντώντας λοιπόν στον εν λόγω "κύριο", ανακάλυψα τον lakis33 και μερικούς ακόμα που σκέφτονται σαν και κείνον. (Ή μήπως σου φαίνεται παράξενο που "γνώρισα" και το Λαλάκη;) Σήμερα μάλιστα, ανακάλυψα και τον "δόκτορα" gianevan, με την περίφημη καβάτζα του για την οποία κοκορευόταν.
Στ΄αρχίδια μου λοιπόν αν σε κάλυψα ή όχι, και ποσώς με ενδιαφέρει. Εδώ μέσα έρχομαι για την πλάκα μου και σιγά μη δώσω λογαριασμό σε τυπάκια που λένε διάφορα.
Είσαι σαφής πάντως στην άποψή σου περί των ξυλοδαρμών απο την αστυνομία. Σου εύχομαι να σε συλλάβουν και σένα κάποτε, και να προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
η συμπεριφορά κάποιου απέναντι σου εξαρτάται άμεσα από την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση την δική σου... αναρωτήσου μόνο γιατί βρίζω τον terirem και δεν βρίζω εσένα (φυσικά και συ εμένα)

1 Καποιος ο οποιος απλα περπαταει σε ενα δρομο στο κεντρο και μπουζουριαζεται απο τους μπατσους για αναγνωριση στοιχειων(με....χειροπεδες!)και τραβηγμα για κανα 5ωρο στην ασφαλεια επειδη καπου στο κεντρο εχει γινει κατι αλλο(ασχετο), εχει καθε δικαιωμα να εχει σοβαρα παραπονα. Την ταυτοτητα γι αυτο την κουβαλας. Για να αποφευγεις τετοιες μαλακιες. Αν ειναι να την κουβαλας και να μην εχει σημασια, τοτε γιατι να την κουβαλας?
Η μηπως αυτα δεν συμβαινουν μονιμως?

2 Στ αρχιδια μου. Οπως και στα αρχιδια ολων οσων ταλαιπωρηθηκαν. Δεν ειναι δικο μου προβλημα απο που παιρνει τις εντολες του. Εγω κρινω την συμπεριφορα του να την λεει στους οδηγους ενω ΗΞΕΡΕ οτι αυτο που γινοταν ηταν μαλακια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.469
Πόντοι
25.467

13:02

είπαμε ... άγραφος νόμος της φυλάκας

Ο άγραφος νόμος της φυλακής μέσα στο τμήμα; Γιατί ο κ. Τραβαμούνιος  έγραψε (αν δεν απατώμαι) ότι δεν αντιστάθηκε κατά την σύλληψη. Μετά όμως ήταν από θαλασσί έως μπλού μπλάκ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Είμαι ενάμισι μήνα στο σάιτ και το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ο τραμουντάνας που χαρακτήρισε "γαμιόλα" μια μητέρα που έχασε το παιδί της απο ασιτία. Απαντώντας λοιπόν στον εν λόγω "κύριο", ανακάλυψα τον lakis33 και μερικούς ακόμα που σκέφτονται σαν και κείνον. (Ή μήπως σου φαίνεται παράξενο που "γνώρισα" και το Λαλάκη;) Σήμερα μάλιστα, ανακάλυψα και τον "δόκτορα" gianevan, με την περίφημη καβάτζα του για την οποία κοκορευόταν.
Στ΄αρχίδια μου λοιπόν αν σε κάλυψα ή όχι, και ποσώς με ενδιαφέρει. Εδώ μέσα έρχομαι για την πλάκα μου και σιγά μη δώσω λογαριασμό σε τυπάκια που λένε διάφορα.
Είσαι σαφής πάντως στην άποψή σου περί των ξυλοδαρμών απο την αστυνομία. Σου εύχομαι να σε συλλάβουν και σένα κάποτε, και να προσπαθείς να αποδείξεις οτι δεν είσαι ελέφαντας.

αντε καλωσηρθες τοτε. οι ευχες οπως και οι καταρες ειναι για τις θειτσες στο χωριο. για την πλακα σου δεν ερχεσαι εδω μεσα, ερχεσαι να το παιξεις τιμητης νοικοκυρης κοινωνικοευαισθητουλης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
1)Δεν ακολουθείς τη συμβουλή μου να μη μιλάς για θέματα που δε γνωρίζεις καθότι λες βλακείες και γελάνε και οι πέτρες μαζί σου.

2)Είμαστε μικρή χώρα και τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα.

Φιλάκια ρουφηχτά.

εμ σε ρωτησα να πεις και συ αλλα δε μιλας και μενουμε μονο με την αποψη του στουντιο. πες τα ολα μη ντρεπεσαι  :rockon:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
αντε απο ξυλο δε ξερετε για να ξεχωρισετε αν ειναι φρεσκο της ωρας ή οχι. αλλα σοβαρα συζητατε για το αν φαγανε ξυλο στη συλληψη ή μετα? δηλαδη παιζει να μη φαγανε ξυλο κατα τη συλληψη κρατωντας καλασνικοβ αλλα να περιμενανε μετα να τους δειρουν  :uglystupid:
-δηλαδη το και κατα την διαρκεια και μετα και παλι μετα και ξανα μανα παλι μετα και ξαναδωστου λιγο ακομα ,σου κανει τοσο εντυπωση?-

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16

εάν οι μπάτσοι ήθελαν να φανίνονται κύριοι θα μπορούσαν να τους σαπίσουν στο ξύλο και χωρίς σημάδια (πχ κάλτσα με σαπούνι). Δεν τους ενδιέφερε αυτό ...

όταν μάλιστα φέρνουν τον πρώτο (τον κοτσίδα που είναι και ο πιο χτυπημένος) σταματάνε, τον κρατάνε ακίνητο και με υφάκι "κοτάτε τι κάναμε στο μουνόπανο", να τους πάρουν οι κάμερες και μετά συνεχίζουν ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom