Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 318K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.801
Πόντοι
1.206
θα μου επιτρέψεις να μην ασχοληθώ άλλο μαζί σου...

να σαι καλά, να σε διαβάζουμε.

Χαίρομαι που υιοθετείς και πρακτικές μου, πέραν ορισμένων πολιτικών μου απόψεων κάποιας εποχής.

Δεν το αναφέρω ειρωνικά.
Δεν αξίζουν όλοι απαντήσεως!

Επιπροσθέτως δε ούτε η υποστήριξη του οιουδήποτε συγκυριακού "ομοϊδεάτη" περιποιεί τιμήν εις τον εκάτοτε "υποστηριζόμενο"! ;)

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και μια οριζόντια διαχωριστική γραμμή που έχει να κάνει με κάποιο επίπεδο (μορφωτικό, νοημοσύνης κλπ), ανεξάρτητα από πεποιθήσεις, εμμονές και πολιτικές αγκυλώσεις...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εσύ ασχολήσου με τον πυροβολισμό που έφαγες και άσε με εμένα..

αει γαμίσου πυροβολημένε...

Πως είσαι τόσο σίγουρος οτι δεν κινδυνεύεις ποτέ απο κανέναν πυροβολισμό;
Μαλάκα, ε μαλάκα, 57 χρονών μουλάρι.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.457
Πόντοι
25.467
ειπαμε φταινε και οι μπατσοι απο το πολυ ξυλο τους εχουνε χαζεψει

καλα ρε υπαρχουν μαλακες που κραζουν τους μπατσους που σπασανε στο ξυλο
τους κουραδομαγκες σκατιαρηδες;

Mπορεί και να τους κράζουν, γιατί δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο σε βιαστές και παιδεραστές.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.801
Πόντοι
1.206
αν ήσανε φιλελεύθερος γιατρουδάκο, πέρα από τα οικονομικά και το δικαίωμά σου επί της πούτσας σου,

θα έπαιρνες άλλη θέση για τα δικαίωματα και των μειονοτήτων και των κρατουμένων.

Οι "εμμονές" που λέγαμε! :grin:

Για λέγε (με παράθεση ποστ μου ή και με δικά σου λόγια) την θέση μου για τις όποιες μειονότητες και τους κρατούμενους;
Εγώ προχθές συμφώνησα μέχρι να υπάρξει η δυνατότητα στο μέλλον να υιοθετούν παιδιά ομόφυλα ζευγάρια, που σίγουρα δεν ενδιαφέρει ούτε την τσέπη μου, ούτε την πούτσα μου.
Πρώτα βέβαια πρέπει να υπάρξει νομικό πλαίσιο για τα ίδια τα ζευγάρια, αλλά αυτό ο Πετράν το ξέχασε.

Για το συγκεκριμένο γεγονός τως συλληφθέντων δε που φωτογραφήθηκαν με εμφανείς μόλωπες είπα πως θεωρώ σωστό να επιληφθεί η φυσική και πολιτική ηγεσία των αστυνομικών και η δικαιοσύνη.
Υποθέτω πως αναξάρτητα από το ότι διώκονται για τόσο σοβαρά αδικήματα, κι αυτοί μπορούν να υποβάλλουν μηνύσεις, δεν είναι έτσι;

Τώρα το ΜΕΙΖΟΝ δεν είναι βέβαια. Το μείζον είναι το τί έχουν κάνει αυτοί!
Δεν θα κάνουμε και την νύχτα μέρα για να ευχαριστηθείς εσύ...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Eγω παλι, λογω τις ηλικιας τους, θεωρω οτι τα πιστευουν αυτα...Συνηθως στα εικοσι εισαι αγνος ιδεολογος, το μυαλο πηζει αργοτερα.

Και στην τελικη, 4 παιδια θα φανε απο καμμια 15ρα εκαστος, χαραμισανε την ζωη τους... Ε αυτο εμενα μου φαινεται τραγικο, δεν μπορω να γινω χαιρεκακος, θεωρω τετοια γεγονοτα οχι λαθος δικο τους αλλα μαλακια ολων μας.

σιγά μη φάνε 15άρα ... 7-8 ο καθείς, βγάλε τα 3/5 και καμια αγροτική ... σε δυο χρονάκια θα είναι έξω

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Mπορεί και να τους κράζουν, γιατί δεν έδειξαν τον ίδιο ζήλο σε βιαστές και παιδεραστές.
αυτοί υπόκεινται στον άγραφο νόμο της φυλακής

εκεί οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια

Επισκέπτης
Ομολογώ βεβαίως πως εκμεταλλεύθηκα (αν και δεν ήταν δική μου επιλογή) την τότε καλή συγκυρία και "φιάχτηκα" (όχι χωρίς κόπο βέβαια), έτσι που τώρα να μπορώ να πω πως έχω (ας πούμε) "προσωπική σωσίβιο λέμβο", για την περίπτωση του "ναυαγίου", ενώ αυτοί δεν έχουν ούτε "ατομικά σωσίβια".
Δεν καμαρώνω γι αυτό, σταναχωριέμαι, αλλά δεν έχω κανέναν λόγο να αισθάνομαι τύψεις προσωπικά (συλλογικά ως "γενιά" τις αισθάνομαι είπαμε)

Τώρα στην ουσία δεν μου απάντησες αυτό που σε ξαναρώτησα.
Πριν λίγα χρόνια που "δέναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα" δεν υπήρχαν αντίστοιχες ενέργειες ανόμων πράξεων και τότε με τον μανδύα των "κοινωνικών αγώνων";
Συνεπώς μήπως δεν είναι πρωτίστως θέμα κοινωνικό, αλλά πιθανότατα ψυχολογικό; Μήπως απλά πρόκειται για διαταραγμένες προσωπικότητες που τους αρέσει η βία; Η υπόθεση δεν αντίκειται στις αρχές της ψυχολογίας. Είναι γνωστό πως υπάρχουν τέτοιοι.

Και εν τέλει κάποιος από τους συλληφθέντες ήταν από πολύ εύπορη οικογένεια. Τόσα άλλα φτωχά παιδιά γιατί δεν έπραξαν κάτι αντίστοιχο;

Koίτα.
Το εκμεταλεύτηκα στην καλή συγκυρία μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί και τίποτα. Ας πάρουμε την περίπτωση κατά την οποία κάποιος της γενιάς σου ή της γενιάς μου έκανε αυτό που κάποτε λέγαμε "άρπαξε τις ευκαιρίες" ή "βούτηξε τη ζωή από τα μαλλιά".
Τότε είχε την ευκαιρία να το κάνει είτε μέσα απ'τη δουλειά του, απ'τη λαμογιά του απ'όπου διάολο ήθελε.
Λειτουργώντας είτε δουλεύοντας 10-12-15 ώρες το 24ωρο, είτε εκμεταλευόμενος τα πάρε δώσε του με την πασοκάρα, είτε επειδή στάθηκε απλά τυχερός.
Ο σημερινός νέος έχει αρχίσει να νιώθει πως ο μόνος τρόπος να βουτήξει τη ζωή στα χέρια του, είναι με το να ξαποστείλει πρώτα πρώτα αυτούς που θεωρεί πως του τη γάμησαν.
Τώρα για το γόνο της πολύ εύπορης οικογένειας τα πράγματα είναι απλά. Το ΄ότι η οικογένειά του είναι εύπορη δεν τον καθιστά αυτομάτως συνένοχο.
Δεν είναι απαραίτητο να σκέφτεται όπως ο πατέρας του για παράδειγμα. Δε μπορεί ν'απολογηθεί για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του από τη μία, ενώ από την άλλη αυτή η οικονομική κατάσταση δε μπορεί να θέσει στεγανά στη σκέψη του.
Και στην τελική, πάντα στην ιστορία της ανθρωπότητας τις μεγάλες ανατροπές τις έφεραν οι χορτάτοι κι όχι οι πεινασμένοι..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
βεβαίως αυτό αποτελεί ισχυρισμό των συλληφθέντων και δεν αποδεικνύεται με τίποτε .. διότι η αντίθετος πλευρά ισχυρίζεται ότι οι όποιοι τραυματισμοί έγιναν κατά την διάρκεια της σύλληψης και λόγω του ότι οι συλληφθέντες προέβαλαν αντίσταση...

βεβαίως θα μου πείς ότι οι μπάτσοι λένε πάντα ψέμματα... και γω μπορώ να σου πώ ότι και οι αναρχοάπλυτοι πάντα ψέμματα λένε... και δεν πιστεύω ούτε τους μέν ούτε και τους δε...

Δεν ξερω τι μπορεις να μου πεις εσυ, αυτο που ξερω γω και ειδε ολη η χωρα ειναι οτι το photoshop εγινε απο τους μπατσους. Και απο την στιγμη που αδυνατουν να το δικαιολογησουν, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμερασματα του.

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Και την τριετία 1941-44 πάντως κάποιοι "εκμεταλλεύτηκαν τη συγκυρία".
Και σφύριζαν αμέριμνοι μετά.....

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι μπορεις να μου πεις εσυ, αυτο που ξερω γω και ειδε ολη η χωρα ειναι οτι το photoshop εγινε απο τους μπατσους. Και απο την στιγμη που αδυνατουν να το δικαιολογησουν, ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμερασματα του.
πιστεύεις πως τους ενδιαφέρει να το δικαιολογήσουν ???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.457
Πόντοι
25.467
αυτοί υπόκεινται στον άγραφο νόμο της φυλακής

εκεί οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια

Να υποθέσω δηλαδή ότι βιαστές και παιδεραστές συλλαμβάνονται αυτοβούλως.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
εγω πάλι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να δημοσιεύσουν τις φωτό τους με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού (κατά την σύλληψη ή την κράτηση) γνωρίζοντας ότι θα γίνει της πουτάνας με το θέμα αυτό ????

ή μαλάκες είναι ή πράγματι τα σημάδια έγιναν κατα την διάρκεια της συμπλοκής .... αλλιώς θα περιμένανε δυό - τρείς μέρες για να φύγουνε οι μελανιές και θα δημοσιεύανε τις φωτό ...

Μα τοτε δεν ειχαν λογο να κανουν photoshop φιλε μου! Εγιναν κατα την διαρκεια της συμπλοκης...ε ωραια και??? Κανεις δεν θα τους ελεγε κατι........και οχι δεν θα περιμενανε 2-3 μερες γιατι θελανε να παρουνε τα 'παρασημα' τωρα. Απλουστατα δεν περιμενανε οτι αυτος που εκανε το ps θα ταν τοσο αχρηστος και θα το κανε τοσο χαλια.....τοσο απλο ειναι.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
πιστεύεις πως τους ενδιαφέρει να το δικαιολογήσουν ???

Οχι  ;)
Βλεπω ομως οτι ενδιαφερει καποιους εδω μεσα να δικαιολογησουν τους μπατσους.
Και δεν το καταφερνουν  ;)
Το ενα θεμα ειναι η συλληψη υποπτων. Σωστο και μπραβο. Αντε να δικαστουν κιολας.
Το αλλο θεμα ειναι η κακοποιηση τους. Αισχος και σιχαμαρα. Η ΕΛ.ΑΣ δεν ειναι πανω απο τα δικαστηρια.
Μην μπερδευομαστε...

Terirem

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Οχι  ;)
Το ενα θεμα ειναι η συλληψη υποπτων. Σωστο και μπραβο. Αντε να δικαστουν κιολας.
Το αλλο θεμα ειναι η κακοποιηση τους. Αισχος και σιχαμαρα. Η ΕΛ.ΑΣ δεν ειναι πανω απο τα δικαστηρια.
Μην μπερδευομαστε...

Κατά τα άλλα, τους θαυμαστές του Δένδια τους ενοχλούν τα σταλινικά καθεστώτα, ε;  :s&m_1:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.457
Πόντοι
25.467
για την σύλληψη μίλησες εσύ πριν όταν είπες για ζήλο ή για το ξύλο που έφαγαν ???

Απλώς εξέφρασα μια απορία.

Γιατί στους βιαστές και παιδεραστές δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο για ξύλο κατά την σύλληψη;

Οι παραπάνω δεν προβάλλουν καμμία αντίσταση;

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οχι  ;)
Μην μπερδευομαστε...
όχι δεν κατάλαβες .. δεν είναι ότι δικαιολογούμε τους μπάτσους, απλά δεν δίνουμε δεκάρα για αυτά τα αρχίδια που τον ανθρωπάκο στην Πάρο τον σκότωσαν εν ψυχρώ (δεν ξέρω αν είναι οι ίδιοι αλλά τα ίδια σκατά είναι) και δεν είχαν την τσίπα να βγουν και να ζητήσουν ένα "συγνώμη". Αντιθέτως σε προκηρύξεις τον χαρακτήρισαν και μαλάκα ...

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
Απλώς εξέφρασα μια απορία.

Γιατί στους βιαστές και παιδεραστές δεν δείχνουν τον ίδιο ζήλο για ξύλο κατά την σύλληψη;

Οι παραπάνω δεν προβάλλουν καμμία αντίσταση;
ωραία στο ξαναλέω τότε

οι βιαστές και ειδικά οι παιδεραστές τρώνε ξύλο από τους συγκρατούμενους τους και οι μπάτσοι κάνουν τα στραβά μάτια ...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
647
Πόντοι
376
Κατά τα άλλα, τους θαυμαστές του Δένδια τους ενοχλούν τα σταλινικά καθεστώτα, ε;   :s&m_1:

Ολους μας ενοχλουν τα σταλινικα καθεστωτα. Οσο για τους θαυμαστες του Δενδια, ειναι μεχρι να αρπαξει κανας γιος τους τιποτα σφαλιαρες απο κανα ματατζη επειδη απλα θα τυχει να περναει απο κεντρο καμια μερα που θα γινει κατι(χωρις να το ξερει φυσικα ο γιος τους) στα καλα καθουμενα.
Οπως τοσοι και τοσοι αμοιροι τοσα χρονια οι οποιοι ουδεμια σχεση με πολιτικη ειχαν....
Οταν θα γυρισει ο γιος λοιπον με καμια γκλοπια χωρις λογο στο κεφαλι, να στειλουν συγχρητηρια επιστολη στον καθε Δενδια. Που φροντιζει ετσι ωστε οι μπατσοι να μην την βλεπουν εξουσια....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω πάλι αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί να δημοσιεύσουν τις φωτό τους με εμφανή σημάδια ξυλοδαρμού (κατά την σύλληψη ή την κράτηση) γνωρίζοντας ότι θα γίνει της πουτάνας με το θέμα αυτό ????

ή μαλάκες είναι ή πράγματι τα σημάδια έγιναν κατα την διάρκεια της συμπλοκής .... αλλιώς θα περιμένανε δυό - τρείς μέρες για να φύγουνε οι μελανιές και θα δημοσιεύανε τις φωτό ...

σε 2-3 μερες θα ειναι μαυρα τα μουτρα και τα ματια κλειστα απο το πρηξιμο. φυσικα και η καλυτερη στιγμη για φωτο ειναι με φρεσκο το ξυλο ή μετα απο κανα δεκαημερο που θαχουν υποχωρησει τα σμοκι αις  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom