ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οι αναρχικοι η μεγαλυτερη καταστροφη της χωρας ειναι
Δεξιοι ειμαστε ολοι Γιωργο, τα λεμε αυτα. Αλλα και συ ομως κανεις παρεα με αναρχικα στοιχεια, δεν ειναι σωστο.οι αναρχικοι η μεγαλυτερη καταστροφη της χωρας ειναι
Παραμυθια. Πιθανον η ασφαλεια (και καλα κάνει) να εχει βαλει καποιους αστυνομικους μεσα στις ομαδες αυτες για να ενημερωνονται, αλλά η απιστευτη καραμελα οτι οι αναρχικοι ειναι ασφαλιτες ή ανθρωποι της ασφαλειας ειναι πλεον φαιδρη.Οπότε τό όλο νήμα είναι φαιδρό, καθώς οι φερόμενοι ως "αναρχικοί πουτάνας γυιοί" είναι ρουφιάνοι τής ασφάλειας.
Πολλά βίντεο καί φωτογραφίες, που εμφανίζουν τούς "αναρχικούς" νά βγαίνουν από κλούβες τών ΜΑΤ ή νά ξεπροβάλουν πίσω από διμοιρίες τών ΜΑΤ, ζωζμένοι μέ λοστούς καί μολότωφ, αποδεικνύουν τήν αλήθεια τών παραπάνω φράσεών μου.
Αναμενουμε επισης παρεμβασεις σε ντελιβεραδες, που ειναι συνεργοι στο εγκλημα. Τι παει να πει "ζουν απο αυτο"? Τα ιδια ελεγαν και οσοι δουλευαν σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. Μαυροπράσινες παρεμβασεις τωρα παντου.Ας ειναι καλα τα e-food και deliveras.gr!
Τουλαχιστον να παραγγελνουμε να ρχονται στη πορτα μας χωρις το φοβο να φαμε ξυλο....
:S
Αναμενουμε επισης παρεμβασεις σε ντελιβεραδες, που ειναι συνεργοι στο εγκλημα. Τι παει να πει "ζουν απο αυτο"? Τα ιδια ελεγαν και οσοι δουλευαν σε στρατοπεδα συγκεντρωσης. Μαυροπράσινες παρεμβασεις τωρα παντου.
Εγραψες!!!!!!!!Τυπε μη δειρουν οι ρουκαβινες κανα ντιλιβερα και ερθουν αυτοι να παραδωσουν τα πιτογυρα και φαμε ξυλο μεστο σπιτι μας...
Εγραψες!!!!!!!!
Ούτε εγω.Κι εγώ πίστευα τά ίδια μέ σένα, αδερφέ μου, μέχρι πού τούς είδα μέ τά μάτια μου, (καί φυσικά άν ψάξεις θά βρείς πολλά πειστήρια στό διαδίκτυο).
Έχεις δύο επιλογές: Ή νά πιστεύεις ό,τι πίστευε η γιαγιά σου βλέποντας τηλεόραση, καί νά λές "τό παλιόπαιδο πού καταστρέφει τήν περιουσία τών άλλων", ή νά δείς λίγο πιό πέρα...
Δέν σκοπεύω νά αντιπαρατεθώ ή νά διαφωνήσω άλλω μαζί σου.
Τι ειπε ο τύπος, θεϊκό.
Οι μαυροπρασινοι θα δερνουν τους ντελιβεραδες, θα παιρνουν τα φαγητα να τα φερνουν εκεινοι και οταν θα ανοιγουμε την πορτα θα μας την πεφτουν.
Δηλαδη οι αναρχικοι θεωρουν οτι οι αστυνομικοι ειναι τερατα ψυχραιμιας και εντελως συγκροτημενες προσωπικοτητες, γεματοι αυταπαρνηση και χριστιανικα ιδεωδη για να γυριζουν και το αλλο μαγουλο, ωστε να τους καινε ζωντανους και να μην σκεφθουν καν να τραβηξουν τα οπλα τους.Επιβεβαιωθηκε οτι στην επιθεση στο Α.Τ. Πευκης, οι αναρχικοι περα απο τις μολοτοφ που εριξαν, αντι να φυγουν, κινηθηκαν απειλητικα προς το κτηριο και το προσωπικο. Εικαζεται οτι ηθελαν να εγκλωβισουν τους αστυνομικους μεσα. Με ποιο σκοπο; Να τους καψουν ζωντανους; Ποιος ξερει τι ειχαν στο αρρωστο μυαλο τους. Δυο αστυνομικοι ομως εβγαλαν τα οπλα και πυροβολησαν προειδοποιητικα και οι αναρχικοι τραπηκαν σε φυγη αμεσως.
Ναι. Και μετα που θα πεσει νεκρος ο Απλυτος Απλυτίδης, μετα απο λιγο καιρο θα υπαρχει η "ταξιαρχια Απλυτίδη" που θα ζηταει εκδικηση για το αιμα του. Ειπαμε. Η αριστερα ολων των αποχρωσεων τρεφεται με πτωματα. Τοσο σιχαμενοι.Φατε τους ρε ! Πυροβοληστε στο ψαχνο ρε αστυνομοι!!!! Να ξεβρωμισει λιγο ο τοπος απ τα μπασταρδοαπλυτα!!!!
Θελω να πιστευω οτι αυτη η εποχη εχει περασει ανεπιστρεπτί.Αφου δεν ακουσαμε με ποιο δικαιωμα τραβηξαν οπλο παλι καλα.
Το λενε και τωρα. Απλως επειδη οι ιδιοι οι αναρχικοι που ειναι παιδια του Ελληνικου, της Κηφισιας, του Αμαρουσιου, της Γλυφαδας, ξερουν οτι δε τους παιρνει να το πουν γιατι θα γελαει ο κοσμος, το λενε αλλοι γι αυτους, ο Τοσκας, ο Βουτσης.Παλιοτερα λεγανε κι αλλες ομορφιες, οπως οτι αυτα ειναι αποτελεσμα της κοινωνικης αδικιας, του κοινωνικου αποκλεισμου, της αναλγησιας του καπιταλισμου.
Η μπουρδα, της μπουρδας, ω μπουρδα.
Εγω δεν θυμαμαι κανεναν πεινασμενο να εκανε επανασταση ή να ασκησε ενοπλη βια ανταρτικου πολης.
Ολο κατι καλοταισμενους βλεπω.