Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσένα όποιος δε σου αρέσει αναφέρεσαι απαξιωτικά σε αυτόν με κάποιο παράγωγο της λέξης "φοιτητής".

Έχεις κάτι με τους φοιτητές; Έχουν κάτι κακό πάνω τους οι φοιτητές;

Μήπως πάλι προσπάθησες να περάσεις στο πανεπιστήμιο και δε σου κατσε, οπότε σου βγαίνει σα κομπλεξ;

εσυ εισαι ακομα φοιτητης? και δεν μπορεις να γράψεις ενα if. Κακομοιρη

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εσένα όποιος δε σου αρέσει αναφέρεσαι απαξιωτικά σε αυτόν με κάποιο παράγωγο της λέξης "φοιτητής".

Μήπως πάλι προσπάθησες να περάσεις στο πανεπιστήμιο και δε σου κατσε, οπότε σου βγαίνει σα κομπλεξ;

Ακου γύφτο

Αλλο φοιτητής άλλο φοιτητόγυφτας

Εσυ ας πουμε εισαι φοιτητόγυφτας. Δεν εχεις καμμία σχέση με φοιτητή.

Ναι, δεν εχω σπουδάσει, ειναι εμφανές απο τα γραπτά μου. Εισαι πανέξυπνος, όπως και οι αλλοι φοιτητόγυφτες σαν εσένα.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
...

Όταν ο Αλπ Αρσλάν έπιασε το Ρωμανο Διογένη αιχμαλωτο, τον ρώτησε τι θα ειχε παθει ο ίδιος αν είχε πέσει στα χερια του Βυζαντινου αυτοκρατορα.

Ο Ρωμανος του απαντησε οτι θα τον ειχε διαπομπεύσει στην Πόλη.

Ο Αλπ Αρσλάν φερθηκε με βασιλικες τιμές στον Ρωμανό και τον ελευθέρωσε.

Οι άνθρωποι που διατηρουν την αξιοπρέπεια τους κερδιζουν το σεβασμο των άλλων.

Ο Αλπ Αρσλάν είχε και ο ίδιος αρχίδια και αξιοπρέπεια.

Οι δεξιοί δεν έχουν τίποτα από τα δύο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακου γύφτο

χαραμοφάης μου φαινεται πληρωνουμε εμεις τα συσιτια και τα πάσα του για να κυκλοφορει ελευθυερα και να κανει τσάρκες και αμα τον ρωτησεις ειναι φοιτητης αργησε ο καθηγητης να κοιταξει την πτυχιακη του

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
χαραμοφάης μου φαινεται πληρωνουμε εμεις τα συσιτια και τα πάσα του για να κυκλοφορει ελευθυερα και να κανει τσάρκες και αμα τον ρωτησεις ειναι φοιτητης αργησε ο καθηγητης να κοιταξει την πτυχιακη του

Φοιτητόγυφτας ειναι το γυφτακι που συνδικαλίζεται αντι να σπουδάσει, ενω δε γνωρίζει τη διαφορά ανάμεσα στο "ειμαι έξυπνος" και στο "λεω εξυπναδες".

Χιλαδες άνεργοι φοιτητογυφταρέοι, τι σημασια εχει η γνώμη ενος ακόμα μαλάκα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μπόλντη τον τελευταιο καιρο εισαι σε μεγαλη φορμα  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Mexikane τι σου λεει ο Walter ρε???

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
1452210_10205458872011614_8773100765883767423_n.jpg

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Ακου γύφτο

Ναι, δεν εχω σπουδάσει, ειναι εμφανές απο τα γραπτά μου. Εισαι πανέξυπνος, όπως και οι αλλοι φοιτητόγυφτες σαν εσένα.

1) Βριζεις.
2) Αδυνατείς να απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα σε ερώτησή μου (για πολλοστή φορά).
3) Αδυνατείς σου να κατανοήσεις όσα σου γράφουν και απαντάς αλλα ντ' αλλων.
4) Απαξιώνεις κάποιον επειδή (ΙΣΩΣ) τυγχάνει να είναι φοιτητής
5) ...

Με βάση τα παραπάνω, δε μου κάνει εντύπωση το ότι δεν κατάφερες να σπουδάσεις.

Δεν πειράζει... δες τον Μπόλντη για να παρηγορηθείς... τρανός επιστήμων της πληροφορικής και κατέληξε στο λιμενικό.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εισαι πολύ έξυπνος τελικά

Δεν πειράζει... δες τον Μπόλντη για να παρηγορηθείς... τρανός επιστήμων της πληροφορικής και κατέληξε στο λιμενικό.
Δεν ξερω τι πρόβλημα εχεις με το λιμενικό, αλλά θυμήσου το σχόλιό σου οταν θα του πλένεις τα τζάμια στο φανάρι

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Μην το παρεξηγεις το φαντασμα. Εχει πολλα κομπλεξ με τη μορφωση και την παιδεια. Φαινεται στο οτι αδυνατει να τονισει ολες τις λεξεις των προτασεων του και καταφερνει το γελοιο αποτελεσμα των μισων λεξεων με τονο και των υπολοιπων χωρις. Πραγμα που δειχνει και ελλειψη εξοικειωσης με τις νεες τεχνολογιες αλλα και ελλειψη στοιχειωδους ακαδημαικου υποβαθρου (aka ουτε μια γραπτη εργασια).

Σε παρακαλω κατανοηση για τους αποκληρους της ζωης.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Μην το παρεξηγεις το φαντασμα. Εχει πολλα κομπλεξ με τη μορφωση και την παιδεια. Φαινεται στο οτι αδυνατει να τονισει ολες τις λεξεις των προτασεων του και καταφερνει το γελοιο αποτελεσμα των μισων λεξεων με τονο και των υπολοιπων χωρις. Πραγμα που δειχνει και ελλειψη εξοικειωσης με τις νεες τεχνολογιες αλλα και ελλειψη στοιχειωδους ακαδημαικου υποβαθρου (aka ουτε μια γραπτη εργασια).

Σε παρακαλω κατανοηση για τους αποκληρους της ζωης.
Επαναλαμβάνεσαι και κούρασες.

Ασε άλλους να προσπαθήσουν να μου την πουνε, εσυ εισαι 2 επίπεδα πιο κάτω. Περιορίσου σε αυτά που σε δίδαξε το κόμμα, και ολα θα πανε καλά.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Μα ναι το εχω καταλαβει απ τον τροπο που με αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι  :2funny:
Σημερα που βρεθηκατε παρεα σε ενα θρεντ ολοι οι ομοιδεατες ξεμυτισες αλλα σε κερασα απ τα ακριβα και σημερα  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1) Βριζεις.
2) Αδυνατείς να απαντήσεις με λογικά επιχειρήματα σε ερώτησή μου (για πολλοστή φορά).
3) Αδυνατείς σου να κατανοήσεις όσα σου γράφουν και απαντάς αλλα ντ' αλλων.
4) Απαξιώνεις κάποιον επειδή (ΙΣΩΣ) τυγχάνει να είναι φοιτητής
5) ...

Φιλε οι πρωτοδιοριζομενοι αξιωματικοι ειναι σε πολυ καλυτερη μοιρα απο εναν πρωτοδιοριζομενο ιδιωτικο υπάλληλο. Σταθερος καλος μισθος , μονιμοτητα και προίστανται και στο προσωπικό να δω εσυ που θα καταληξεις.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μα ναι το εχω καταλαβει απ τον τροπο που με αποφευγεις οπως ο διαολος το λιβανι  :2funny:
Σημερα που βρεθηκατε παρεα σε ενα θρεντ ολοι οι ομοιδεατες ξεμυτισες αλλα σε κερασα απ τα ακριβα και σημερα  :2funny:

ελα τωρα μπέμπη... σύρε να βαρέσεις καμμιά μαλακία...
εδώ είναι για άντρες και όχι για όρθιες πινέζες σαν και σένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom