Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ασε έναν "ζορικο" σε μια στρατιωτικη σχολή χωρις να παρεμβει κάποιος και μετα ελα να συζητησουμε για αυτα που λέτε εδω μέσα και γελάτε. Αμα ήξερες δεν θα γέλαγες.

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι σιγουρα ξέρεις. Επειδη έχεις συμμετάσχει σε ασκησεις ή ΄έχεις κάτσει εστω και ενα 24ωρο σε στρατιωτική σχολή.
Τρολάρετε εδω μέσα αυτο συμβαινει.

Οποιου δεν του αρέσει φεύγει...δεν είσαι και στα navy seals! :S

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ασε έναν "ζορικο" σε μια στρατιωτικη σχολή χωρις να παρεμβει κάποιος και μετα ελα να συζητησουμε για αυτα που λέτε εδω μέσα και γελάτε. Αμα ήξερες δεν θα γέλαγες.

Εχεις καταλαβει με ποιους προσπαθεις να κανεις διάλογο; Ακαματηδες, φοιτητόγυφτες φλωρους. Τι προσπαθεις;

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τουλάχιστον γαμάς καμια φορα?..... :-*

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εχεις καταλαβει με ποιους προσπαθεις να κανεις διάλογο; Ακαματηδες, φοιτητόγυφτες φλωρους. Τι προσπαθεις;

Εντάξει μην τους προσβάλεις ετσι και εσυ σιγα.....απλα έχει πλάκα που γελάνε πάντως εγω το διασκεδάζω :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Στα 20 του κιολας. Και θα σπουδασει "διοικηση" μοναδων υγειας όπως βλεπω. Και διοικητης λοιπον. Αντε και δημοσιος υπάλληλος του ευχομαι.
γιατί έχω την εντύπωση ότι με τέτοιο ποινικό μητρώο δεν μπορεί να κάνει και πολλά ως δ.υ.;

Χρειαζεται να δωσει κι άλλη λαβη για σχολια, εκτος από το ότι παντρευτηκε έναν εγκλειστο τρομοκρατη και ληστη? Θελουμε κι άλλη αποδειξη για τη νοητικη της στερηση?
γιατί κρίνεις την κοπέλα για τις μαλακίες που έκανε ο άλλος;
άσε που αυτή μπορεί να είναι τόσο πουτσόδουλη, όσο εσύ είσαι μουνόδουλος  :dancing:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

:2funny: :2funny: :2funny: .Τι δουλειά κάνεις φίλε?Τι έχεις σπουδάσει? Για πες μας... :2funny:

Είσαι και συ τέρας μορφώσεως σαν τον λιμενικό?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
τυπε μου είναι η ίδια λέξη και το ίδιο νόημα

εσεις με το χριστιανισμό έχετε μπλέξει τα μυαλά σας...

Τύπε μου εγώ είμαι άθεος! :P
Τον χριστιανισμό τον έχω γραμμένο όπου και τον σοσιαλισμό! ;)

Τώρα αν εσύ πιστεύεις πως όποια γαμάς (πουτάνα, γκόμενα του one night stand κλπ), "συνάπτεις και γάμο" μαζί της (όπως έκανε ο Ρωμανός), κάτι δεν πάει καλά στο μυαλό σου.

Όχι πως δεν φαινόταν από πριν αυτό δηλαδή...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τυπε μου είναι η ίδια λέξη και το ίδιο νόημα

εσεις με το χριστιανισμό έχετε μπλέξει τα μυαλά σας...
Βεβαια, γιατι ως γνωστον μονο στον χριστιανισμο υπαρχει γαμος  :jerking: :jerking:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Ναι σιγουρα ξέρεις. Επειδη έχεις συμμετάσχει σε ασκησεις ή ΄έχεις κάτσει εστω και ενα 24ωρο σε στρατιωτική σχολή.
Τρολάρετε εδω μέσα αυτο συμβαινει.

τι ξεφτυλίκια τραβάτε και σεις για ένα σταθερό μισθό ?  :-

κρίση αυτογνωσίας για κάποιον που ταυτίζει το γάμο με το γαμήσι  

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16

Σιγα τις φλωρικες τις δικες μας, ρε μαν. Να μου πεις για τη σχολη των navy seals, ενταξει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
για μάθε μας ποιοι πάνε επισκεπτήριο, ΑρμενόΠΟΥΛΕ?
Οι εχοντες υπογραψει συμφωνο συμβιωσης πάνε?

Όχι τιποτα άλλο, αλλά να δω αν ο μεγαλος τιμονιερης παει φυλακη, αν θα μπορει η Περιστερα να τον επισκέπτεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom