Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
alex71 σε συζητήσεις έχεις μια ελιτίστικη μαλακισμένη προσέγγιση,μπούλη απο Β.Π .Να το κοιτάξεις γιατι 40αρισες καψερέ.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
φαντασου να εχει και κανα γεροτερο δοντι απο σενα και να στον μπαστακώσουν διοικητή σου τον Ρωμανάκο............ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα με το συριζα λες???????

σε κανα ναυτικο νοσοκομειο...

να πηγαινει με τις αιμορροιδες ο μπόλντης απο την πολλη σκοπιά και του κάνει "τζα !" ο ρωμανος με το κωλοβυθόμετρο....

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Οι καθε λογής καταδικασμένοι και φυλακισμένοι, δηλώνουν πολιτικοί κρατουμενοι μπας και ...

Αυτό που καθιστά γελοίους τους αλήτες που αυτοαποκαλουνται αναρχικοι ειναι το γεγονός ότι τη στιγμή που τους τσακώνουν, αρχιζουν να εκλιπαρουν τη βοήθεια του κράτους και τη στήριξη των νομων τους οποιους εβριζαν πριν τους τσακωσουν.

Οχι γαμο, οχι τει...και πιπες θα εκανε ο αλητακος για λίγη προσοχή. Γιατι το πρόβλημά του ειναι ψυχολογικό. Καμμένος εντελως ο εγκέφαλος στα 20 - 21 ποσο ειναι δεν ξερω και δε με ενδιαφερει

Snoopy@

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
και πως θα πηγαίνει επισκεπήριο η γυναίκα του, ρε τρόμπα, χωρίς χαρτί?  :jerking:
και ρωτάω λοιπόν
τι σόι πατσαβουρι είναι αυτό που παντρεύτηκε έναν εγκληματία μόνο και μόνο για να μπορεί να τη γ@μάει νόμιμα μέσα στη φυλακή?
γονείς δεν έχει?
μυαλό?  :uglystupid: :uglystupid:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Και τι θελεις τωρα ρε τύπε, να τρεξει ένα δακρυ στο μαγουλο μας?

Ελεος πια με αυτό το σαπιο επιχειρημα που χρησιμοποιει ο κάθε εγκληματιας, "γιατι πιανετε εμενα αφου οι πολιτικοι είναι χειρότεροι".
αρκει Αλεξ ο κλέφτης  να ειναι φίλος του πολιτικου..... ;) ετσι την σώνουμε την παρτιδα!
ρε πουστη μου και γαμω τους εξυπνους φαίνεσαι και παρόλα αυτα εχεις λυσσάξει με τον Σαμαρα και ΝΔ και δεν βλέπεις τ'ιποτα λάθος σε ολο αυτο
που μας σκαρώνουν τοσο καιρο οι δυο μεγαλες φατρίες? Τέτοια τυφλή αγάπη? πολύ παράξενο μου φαίνεται..........

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
alex71 σε συζητήσεις έχεις μια ελιτίστικη μαλακισμένη προσέγγιση,μπούλη απο Β.Π .Να το κοιτάξεις γιατι 40αρισες καψερέ.
Αποψη σου. Κι εγω πιστευω ότι αρκετοι από εσας εχετε αντιληψη δεκαχρονου που δεν την ζηλευω καθολου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε κανα ναυτικο νοσοκομειο...

να πηγαινει με τις αιμορροιδες ο μπόλντης απο την πολλη σκοπιά και του κάνει "τζα !" ο ρωμανος με το κωλοβυθόμετρο....

τυπε επειδη δεν ξέρεις δεν σε παρεξηγω.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ειχε δικιο ο Τζωρτζατος σε συνεντεύξεις του, που ελεγε ότι οι νεες γενιες "ανταρτων πολης" είναι γραφικές.

Ειπε ο ανθρωπος που με εγκαλεσε πριν απο λιγο επειδη επικαλεστηκα τον Γιαννη Λουλη.  :jerking:
Ταχετε παιξει οι δεξιοι που χανεται η κουταλα. Βλεπω να παιρνετε χαπια για να βγει ο μηνας...

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: .Φίλε αστα παλιοκοριτσο!Τεντυμπόισα!

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Αποψη σου. Κι εγω πιστευω ότι αρκετοι από εσας εχετε αντιληψη δεκαχρονου που δεν την ζηλευω καθολου.

Καθεσαι και κανεις διάλογο με τους γύφτους; Τι περιμενεις να βγαλεις απο αυτό;

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

Τύπε μου, αναξάρτητα αν η ρίζα τους είναι κοινή, κάπου μπέρδεψες τις έννοιες "γάμος" και "γαμήσι"!
Εκτός αν είσαι της θρησκείας που λέει πως το πρώτο είναι προϋπόθεση για το  δεύτερο. :)

τυπε μου είναι η ίδια λέξη και το ίδιο νόημα

εσεις με το χριστιανισμό έχετε μπλέξει τα μυαλά σας...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επειδη ξέρουμε τι κούραση τραβατε............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα λέμε αυτα......... :grin: :grin: :grin: :grin:

Ναι σιγουρα ξέρεις. Επειδη έχεις συμμετάσχει σε ασκησεις ή ΄έχεις κάτσει εστω και ενα 24ωρο σε στρατιωτική σχολή.
Τρολάρετε εδω μέσα αυτο συμβαινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom