alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Α μαλιστα. ΚΑΙ πιρφόρος δηλαδή.Ο ιδιος ειπε οτι ο γαμος εγινε για να δικαιουται η κοπελια περισσοτερο επισκεπτηριο, και να βλεπονται συχνοτερα.
Α μαλιστα. ΚΑΙ πιρφόρος δηλαδή.Ο ιδιος ειπε οτι ο γαμος εγινε για να δικαιουται η κοπελια περισσοτερο επισκεπτηριο, και να βλεπονται συχνοτερα.
Κάνανε λεει πολιτικο γαμο πριν 6 μηνες.πάντως αν δεν έχουν παντρευτεί τότε δεν είναι γυναίκα του είναι γκόμενα μην κάνεις λογικά άλματα μεγάλε ;)
φαντασου να εχει και κανα γεροτερο δοντι απο σενα και να στον μπαστακώσουν διοικητή σου τον Ρωμανάκο............
τωρα με το συριζα λες???????
και ρωτάω λοιπόνκαι πως θα πηγαίνει επισκεπήριο η γυναίκα του, ρε τρόμπα, χωρίς χαρτί?
αρκει Αλεξ ο κλέφτης να ειναι φίλος του πολιτικου..... ;) ετσι την σώνουμε την παρτιδα!Και τι θελεις τωρα ρε τύπε, να τρεξει ένα δακρυ στο μαγουλο μας?
Ελεος πια με αυτό το σαπιο επιχειρημα που χρησιμοποιει ο κάθε εγκληματιας, "γιατι πιανετε εμενα αφου οι πολιτικοι είναι χειρότεροι".
Αποψη σου. Κι εγω πιστευω ότι αρκετοι από εσας εχετε αντιληψη δεκαχρονου που δεν την ζηλευω καθολου.alex71 σε συζητήσεις έχεις μια ελιτίστικη μαλακισμένη προσέγγιση,μπούλη απο Β.Π .Να το κοιτάξεις γιατι 40αρισες καψερέ.
Κάνανε λεει πολιτικο γαμο πριν 6 μηνες.
σε κανα ναυτικο νοσοκομειο...
να πηγαινει με τις αιμορροιδες ο μπόλντης απο την πολλη σκοπιά και του κάνει "τζα !" ο ρωμανος με το κωλοβυθόμετρο....
Ειχε δικιο ο Τζωρτζατος σε συνεντεύξεις του, που ελεγε ότι οι νεες γενιες "ανταρτων πολης" είναι γραφικές.
Αποψη σου. Κι εγω πιστευω ότι αρκετοι από εσας εχετε αντιληψη δεκαχρονου που δεν την ζηλευω καθολου.
Αποψη σου. Κι εγω πιστευω ότι αρκετοι από εσας εχετε αντιληψη δεκαχρονου που δεν την ζηλευω καθολου.
επειδη ξέρουμε τι κούραση τραβατε............. τα λέμε αυτα.........τυπε επειδη δεν ξέρεις δεν σε παρεξηγω.
Καθεσαι και κανεις διάλογο με τους γύφτους; Τι περιμενεις να βγαλεις απο αυτό;
Τύπε μου, αναξάρτητα αν η ρίζα τους είναι κοινή, κάπου μπέρδεψες τις έννοιες "γάμος" και "γαμήσι"!
Εκτός αν είσαι της θρησκείας που λέει πως το πρώτο είναι προϋπόθεση για το δεύτερο.
κατσε μωρε ασπρε .....μιλάμε τωρα.......τι πορδάς?Καθεσαι και κανεις διάλογο με τους γύφτους; Τι περιμενεις να βγαλεις απο αυτό;
επειδη ξέρουμε τι κούραση τραβατε............. τα λέμε αυτα.........
Ναι σιγουρα ξέρεις. Επειδη έχεις συμμετάσχει σε ασκησεις ή ΄έχεις κάτσει εστω και ενα 24ωρο σε στρατιωτική σχολή.
Τρολάρετε εδω μέσα αυτο συμβαινει.