Μαρτυρας του Αυναν
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2014
- Like
- 462
- Πόντοι
- 36
φαν μπαστεν ο σταυρακας τυπε
τελικα ο αλλος σταυρακας ο riverside, οταν ελγε ότι θελει στην κυβερνηση την εθνικη ελλαδος, αυτόν ννοουσε
φαν μπαστεν ο σταυρακας τυπε
ξεχασανε τους απεργους πεινας ρωμανο, μιχελογιαννακη τα καναλια, :S
λευτερια στο Μικελογιαννακη τυπε
δεν θα μαθουμε αν ήπιε το καπουτσινο του ο μιχελο σημερα
...χασοδικη,αμα ποσταρω στο γουωλ του φατσοβιβλιου της το καβλι μου,μπορει να τρομαξει και κινηθει νομικα ???...τη συμπαθω τη γαμιωλα και λεω να της ανοιξω τα ματια!
αλλού ζεις?
το κοινοβούλιο ασχολείται όλη μέρα με το Ρωμανό και παίζει 1η ή 2η είδηση στα τσάνελς...
μάλλον αλλού ζεις.
Τοις πάσι είναι γνωστό οτι ουδείς έχει πεθάνει από τέτοια διαμαρτυρία. Και μιλάω καθαρά ιατρικά : Όποιος διαλέγει απεργία πείνας, πέφτει σε κώμα και μετά του καρφώνουν έναν ορό κι από εδώ πήγαν και τα άλλα.
Η απεργία πείνας φυσικά και σε ταλαιπωρεί, αλλά δεν σε πεθαίνει. Η ασιτία μπορεί να σε στείλει, μόνο αν είσαι εγκαταλελειμμένος στην Αφρική. Όταν είσαι στην Αθήνα, με όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο από πάνω σου, τους υπουργούς, τους πολιτευτές του Σύριζα κι ειδικά στο Γεννηματάς, μόνο από αυτοκτονία μπορείς να φύγεις.
...ΝΑΙ ρε παπιε,δε θελω να με παρει στραβα απο την αρχη ....τα μάτια βρήκες κι εσύ?
το γυρναω απο τον αντενα μετα το αφιερωμα στο Ζινεντίν Δημάν, βαζω σταρ και λεει για την καινουρια ταινια του παπακαλιατη
ε πειτε μου τωρα, το σπαω το βρωμοκουτο ή δεν το σπαω;
...μαρτυρα ,το λουζεις με οινοπνευμα και το κανεις φλαμπε...30000 χρονια εξελιξης για να φτασεις να βλεπεις αυτα τα χαλια...δωστου ντε!το γυρναω απο τον αντενα μετα το αφιερωμα στο Ζινεντίν Δημάν, βαζω σταρ και λεει για την καινουρια ταινια του παπακαλιατη
εισαι το πουλεν μου....τελος!μονο στο kontra εχει ειδήσεις τυπε εδώ και 2 χρονια
μονο στο kontra εχει ειδήσεις τυπε εδώ και 2 χρονια
Εγω βαζω αλφα τύπε και βλεπω κατι 16χρονα να μαγειρευουν, αποθεωτικά πραγματα.το γυρναω απο τον αντενα μετα το αφιερωμα στο Ζινεντίν Δημάν, βαζω σταρ και λεει για την καινουρια ταινια του παπακαλιατη
τυπε τα χριστουγεννα (ξανα)παω Πραγα μπας και γλιτωσω απο αυτη την παρακμη...μαρτυρα ,το λουζεις με οινοπνευμα και το κανεις φλαμπε...30000 χρονια εξελιξης για να φτασεις να βλεπεις αυτα τα χαλια...δωστου ντε!
Εχεις το φατσοβιβλιο της, ξερεις ότι είναι αρχαιολόγος, εχω χασει κατι?...χασοδικη,αμα ποσταρω στο γουωλ του φατσοβιβλιου της το καβλι μου,μπορει να τρομαξει και κινηθει νομικα ???...τη συμπαθω τη γαμιωλα και λεω να της ανοιξω τα ματια!
...σαν την καλαματα ειναι εκει... ..σε καθε γωνια ψενουν γουρνοπουλες!!!!τυπε τα χριστουγεννα (ξανα)παω Πραγα μπας και γλιτωσω απο αυτη την παρακμη
..ετσι ρε δηλωνε οταν ειχε βαλει υποψηφια με το κωμα σου...Εχεις το φατσοβιβλιο της, ξερεις ότι είναι αρχαιολόγος, εχω χασει κατι?
ωραια μυρωδια τυπε...σαν την καλαματα ειναι εκει... ..σε καθε γωνια ψενουν γουρνοπουλες!!!!
...σαν την καλαματα ειναι εκει... ..σε καθε γωνια ψενουν γουρνοπουλες!!!!
Ποια ρε συ? Δεν καταλαβαινω...ετσι ρε δηλωνε οταν ειχε βαλει υποψηφια με το κωμα σου...