Επισκέπτης
καλα θα ρωτησω τον ιδιο οταν ξαναμπει...α συντροφε, για ρουφιανο με περασες..
καλα θα ρωτησω τον ιδιο οταν ξαναμπει...α συντροφε, για ρουφιανο με περασες..
δεν χανει χρονο σε αυτα ο δικηγοροςΕίσαι απίστευτος ρε μαν! Όταν μεγαλώσω, θα 'θελα να σου μοιάσω (που έλεγε και μία διαφήμιση)
Με το καλο παιδι μου.Είσαι απίστευτος ρε μαν! Όταν μεγαλώσω, θα 'θελα να σου μοιάσω (που έλεγε και μία διαφήμιση)
Μην στενοχωριεσαι για μενα τύπε.Αρε αλεξ ποσο δουλεμα σηκωνεις. δεν ειναι τυχαιο που ψηφιζεις νδ τετοια προβατα σαν κι εσενα θελει ο σαμαρας
Βλέπεις πανω δεξια που γραφει "παραθεση"? Το πατας και γραφεις μετα μεσα στο πλαισιο.καλησπέρα κι από μένα τότε. είμαι η Έλλη.
μήπως μπορεί κάποιος να μου υποδείξει πως απαντάμε σε συγκεκριμένο ποστ; ως τώρα μόνο στο fb & το twtr έγραφα.
ευχαριστώ!
"O αριστερος ματατζης βαραει διαφορετικα" ή "ο ματατζης βαραει διαφορετικα επι αριστερας"?
πες για τα κατεψυγμενα πρωτα ρεΒλέπεις πανω δεξια που γραφει "παραθεση"? Το πατας και γραφεις μετα μεσα στο πλαισιο.
Υ.Γ. Μετα θα μαθουμε πώς γραφουμε προσωπικα μηνυματα
Δυστυχως σαν κι εσενα ειναι πολυ δεξιοι τυπε. Τεσπα, τουλαχιστον εσεις ειστε καλα παιδια οχι σαν τα τετραποδα με κρανη και γκλοπ.Μην στενοχωριεσαι για μενα τύπε.
Μην μιλας τωρα ρε, καθοδηγώ το κοριτσι.πες για τα κατεψυγμενα πρωτα ρε
δεν παιζεσαιΒλέπεις πανω δεξια που γραφει "παραθεση"? Το πατας και γραφεις μετα μεσα στο πλαισιο.
Υ.Γ. Μετα θα μαθουμε πώς γραφουμε προσωπικα μηνυματα
Να εισαι καλα τύπεΔυστυχως σαν κι εσενα ειναι πολυ δεξιοι τυπε. Τεσπα, τουλαχιστον εσεις ειστε καλα παιδια οχι σαν τα τετραποδα με κρανη και γκλοπ.
σκεφτηκες ποτε να γινεις ινστρουχτορας στο ΚΚΕ? ;)Μην μιλας τωρα ρε, καθοδηγώ το κοριτσι.
σκεφτηκες ποτε να γινεις ινστρουχτορας στο ΚΚΕ? ;)
Παρακαλω. Στη διαθεση σου.thnx alex71 :-*
Τι ευγενικη ψυχη!!!Παρακαλω. Στη διαθεση σου.
Τι ευγενικη ψυχη!!!
δικηγορος και πιρφορος, κανει και ριμα ;)ΙπτάμενοςΔικηγόρος & Τζέντλμαν. Δίκαιος ο τίτλος του Μεγαλειότατου.