Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
ο λαός μας έχει ωριμάσει πλέον
Αυτο να λεγεται. Απλα διαβασε το μεσο μηνυμα απο ενοικο της πολυκατοικιας εδω μεσα. Αν και κατι μου λεει οτι μαλλον εισαι ο συντακτης πολλων απο αυτα τα μηνυματα. ;)

Επισκέπτης
Κάποια δικαιολογία θα βρει κι αυτός ΑΝ γίνει ΕΔΕ για τα μάτια του κόσμου. Θα πει ότι του έβρισε την μάνα, τον είπε Μπαλούρδο, τον κοίταξε απειλητικά κοκ.
Αμα σε βριζουν τους βριζεις κι εσυ. Γιατι αμα το παμε ετσι απο την αλλη καθε φορα που μας βριζουν αυτοι και τους χτυπαμε εμεις,τωρα θα ειχαμε ισοβια στην πλατη. :grin: Αλλα ετσι ειναι οταν κυβερναει οι δεξια. Δινει θαρρος στον καθε χωριατη με στολη (ματατζη) και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε ολοι.

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
300
Πόντοι
36
δεν υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει η αριστερά καλοί μου. ο λαός μας έχει ωριμάσει πλέον κι έχει αποδείξει πως όταν έρχεται η ώρα λειτουργεί λελογισμένα. αυτή η ώρα φυσικά θα αργήσει λίγο να έρθει διότι είναι σίγουρο πως θα κάνουμε πρωτοχρονιά με πρόεδρο της δημοκρατίας μας τον κύριο Σταύρο Δήμα.
με Κωστακη Καραμανλη ΠτΔ το τζερτζελο που θα γινει ξεπερναει τη φαντασια του μεσου μπουρδελιαρη  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν υπάρχει περίπτωση να κυβερνήσει η αριστερά καλοί μου. ο λαός μας έχει ωριμάσει πλέον κι έχει αποδείξει πως όταν έρχεται η ώρα λειτουργεί λελογισμένα. αυτή η ώρα φυσικά θα αργήσει λίγο να έρθει διότι είναι σίγουρο πως θα κάνουμε πρωτοχρονιά με πρόεδρο της δημοκρατίας μας τον κύριο Σταύρο Δήμα.
Ποια εισαι εσυ παλι??????????????

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Δεν ξέρω ποιος/ποια είναι αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί ο Απόλυτος. Λες  :S :S :S

αυτό τυπε είναι πιο μεγαλο θεμα από τον προεδρο και τις σαχλαμάρες. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?  :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
Δεν ξέρω ποιος/ποια είναι αλλά τις τελευταίες ημέρες έχει χαθεί ο Απόλυτος. Λες  :S :S :S

αυτό τυπε είναι πιο μεγαλο θεμα από τον προεδρο και τις σαχλαμάρες. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ? ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?  :think: :think: :think: :think: :think:

ολο το σαιτ τον ψαχνει , χαθηκε  :S

Επισκέπτης
Χαλαρωστ ρε, μπορει να μπαινει με διοικητικο νικ τωρα.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom