Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγώ δεν το δέχομαι αυτό που λες, επειδή θεωρώ ότι η επιβίωση είναι το παν.
ο στρατός είναι προϊόν της κοινωνίας και είναι και μέσον διατήρησης των χαρ/κών της, πολιτισμικά στοιχεία, κοινωνική συνοχή,...

μέχρι και οι πιο πρωτόγονες μορφές μια κοινωνίας, π.χ. οι αγέλες λιονταριών, έχουν μάχιμα μέλη για την προστασία των μικρών, της λίας, ή των γκαστρωμένων θηλυκών.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προστασία μιας κοινωνίας αποτελεί το πιο άχρηστο πράγμα, και ειδικά σε μία ανθίζουσα κοινωνία στην οποία οι εισβολείς είναι πολλαπλάσιοι απ' ότι στις παρακμάζουσες.

για τα νέα που αναρτώνται, λογικό είναι σε μια κοινωνία σάπια, να υπάρχουν άτομα που συμβάλουν στην εγρήγορση της ήδη υπάρχουσας αποσύνθεσης... λογικό και επόμενο, ακριβώς όπως υπάρχουν εχθροί και φίλοι.

βέβαια διαφωνώντας με αυτή την ανούσια στάση, δηλαδή να κηρύξεις πόλεμο απέναντι στην κοινωνία, κατατάσσεσαι αυτομάτως στο άλλο άκρο στα μάτια των άλλων, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον χωρίς την ουσιώδη λογική ότι ένα κακό δεν αντιστρέφεται με ένα άλλο κακό, πόσο μάλλον με ένα κακό κάθε χρόνο.

το aftertaste όλων αυτών των γελοιοτήτων είναι ότι είτε η νοητική σου στέρηση αφορά τις οπαδικές, τις εθνικοσοσιαλιστικές, τις κομουνιστικές, τις καπιταλιστικές ή τις αναρχικές αδυναμίες σου, σημασία έχει ότι σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκεις, έχει εχθρούς και συμμάχους και αυτό συνεπάγεται ότι είσαι σε διαρκή πόλεμο...
άρα ανεξαρτήτως πεποίθησης καταλήγεις σε αυτό που χαρακτηρίζεις εσύ άχρηστο.
Εάν όλοι αυτοί έχουν άδικο, τότε αυτομάτως έχεις και εσύ,
εάν ένας από αυτούς έχει δίκιο, τότε ο στρατός προστατεύει το δίκιο του απέναντι στους άδικους και έχω δίκιο εγώ.
απλός κατηγορηματικός λογισμός.

edit: κατά πόσο βγάζει νοημα το από πάνω δεν το ξέρω, δεν έχω το κουράγιο να κάνω ένα proof-reading. γαμιέστε και καληνύχτα  :thefinge:

μπούρδα είναι, αλλά επειδή γενικά γράφεις καλά ποστ, δεν θα στο πω να μη σε στενοχωρήσω...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εγώ δεν το δέχομαι αυτό που λες, επειδή θεωρώ ότι η επιβίωση είναι το παν.
ο στρατός είναι προϊόν της κοινωνίας και είναι και μέσον διατήρησης των χαρ/κών της, πολιτισμικά στοιχεία, κοινωνική συνοχή,...

μέχρι και οι πιο πρωτόγονες μορφές μια κοινωνίας, π.χ. οι αγέλες λιονταριών, έχουν μάχιμα μέλη για την προστασία των μικρών, της λίας, ή των γκαστρωμένων θηλυκών.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προστασία μιας κοινωνίας αποτελεί το πιο άχρηστο πράγμα, και ειδικά σε μία ανθίζουσα κοινωνία στην οποία οι εισβολείς είναι πολλαπλάσιοι απ' ότι στις παρακμάζουσες.

για τα νέα που αναρτώνται, λογικό είναι σε μια κοινωνία σάπια, να υπάρχουν άτομα που συμβάλουν στην εγρήγορση της ήδη υπάρχουσας αποσύνθεσης... λογικό και επόμενο, ακριβώς όπως υπάρχουν εχθροί και φίλοι.

βέβαια διαφωνώντας με αυτή την ανούσια στάση, δηλαδή να κηρύξεις πόλεμο απέναντι στην κοινωνία, κατατάσσεσαι αυτομάτως στο άλλο άκρο στα μάτια των άλλων, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον χωρίς την ουσιώδη λογική ότι ένα κακό δεν αντιστρέφεται με ένα άλλο κακό, πόσο μάλλον με ένα κακό κάθε χρόνο.

το aftertaste όλων αυτών των γελοιοτήτων είναι ότι είτε η νοητική σου στέρηση αφορά τις οπαδικές, τις εθνικοσοσιαλιστικές, τις κομουνιστικές, τις καπιταλιστικές ή τις αναρχικές αδυναμίες σου, σημασία έχει ότι σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκεις, έχει εχθρούς και συμμάχους και αυτό συνεπάγεται ότι είσαι σε διαρκή πόλεμο...
άρα ανεξαρτήτως πεποίθησης καταλήγεις σε αυτό που χαρακτηρίζεις εσύ άχρηστο.
Εάν όλοι αυτοί έχουν άδικο, τότε αυτομάτως έχεις και εσύ,
εάν ένας από αυτούς έχει δίκιο, τότε ο στρατός προστατεύει το δίκιο του απέναντι στους άδικους και έχω δίκιο εγώ.
απλός κατηγορηματικός λογισμός.

edit: κατά πόσο βγάζει νοημα το από πάνω δεν το ξέρω, δεν έχω το κουράγιο να κάνω ένα proof-reading. γαμιέστε και καληνύχτα
 :thefinge:
:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
εχει βαση αυτο που λες αλλα τωρα με εχει φερει σε δυσκολη θεση ο σεβαλιε και δεν μπορω να σκεφτω :2funny:

τι βάση έχει μαρή; έχετε παλαβώσει όλοι τελειώς...

τι νόημα έχουν οι χιλιάδες πόλεμοι μεταξύ 7.000.000.000 μυρμηγκιών επάνω σε μια πέτρα που μόνο κατά τύχη δεν γίνεται αστερόσκονη σε δευτερόλεπτα; αντί να κοιτάξουν να τα βρουν τα βελτιώσουν τη ζωή τους ομαδικώς;

έχει χαθεί κάθε μέτρο εντελώς...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ενταξει, μιλαμε για επιπεδο iq κατωτερου των περιστασεων τοτε...

αλλα ας μην ξεχναμε οτι αν δεν υπηρχαν διαφορες, δε θα υπηρχαν δικηγοροι..

Αν δεν υπηρχαν συνορα, δε θα υπηρχαν διπλωματες (επειδη αναφερθηκε στο διπλωματικο σωμα)

Οι στρατοι δεν υπαρχουν μονο για εκστρατειες, αλλα και για υπερασπιση..

Τελος απο μενα για την ωρα, δεν υπαρχει συζητηση επιπεδου, οσο κ αν το παλευετε.
Η εριναλ τελειωσε το απθ και θα καταληξει να υπογραφει διαζυγια, ο σκιουρος μπορει να κανει κανα μεταπτυχιακο στην αστροφυσικη και νομιζει οτι ξερει τα παντα για τη ζωη και τον ανθρωπο κ ο στοκεορτ πηγε φανταρος στα συνορα παπαγου χολαργου και μιλαει σαν ουκας ή σαν ικαρος..

Εσυ αλεξ τρολαρεις, κανεις και τουμπεκι στην εριναλ μπας και σου κανει κανα κοπλιμεντο, αλλα την αληθεια την ξερεις.

Σεβαλιε γαμησε τους

χειμαρος. Δεν εχω κακες προθεσεις τυπε, προχωραω και οτι βγει :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

τι νόημα έχουν οι χιλιάδες πόλεμοι μεταξύ 7.000.000.000 μυρμηγκιών επάνω σε μια πέτρα που μόνο κατά τύχη δεν γίνεται αστερόσκονη σε δευτερόλεπτα; αντί να κοιτάξουν να τα βρουν τα βελτιώσουν τη ζωή τους ομαδικώς;

τωρα εχασα εγω την μπαλιτσα, ωρα για να φεύγω ;) φιλια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Poz

Που οφειλονται οι εποχες?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ασε τη φιλοσοφια νυχτιατικα και τηλεφωνο, facebook skype τωρα σε πμ . Περιμενω ( και οχι για πολυ )
δεν ειναι θεμα φιλοσοφίας σεβαλιε. καληνύχτα. ειπαμε εισαι αυθόρμητος και ντομπρος αλλά ..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ειδατε για ποτε ξεκουμπιστηκε η γκιοσα? Τωρα μπορουμε να συζητησουμε με την ησυχια μας :grin:

Επισκέπτης
Που οφειλονται οι εποχες?

προς επανόρθωση, επειδή θέλω να είμαι δίκαιος:

σωστό αυτό που είπες, δεν είδα το ερωτηματικό στη δεύτερη πρόταση και νόμιζα ότι ήταν συμπληρωματική της πρώτης

Κατά βάθος χαίρομαι που βλέπω ανθρώπους που μέσα στα σκουπίδια ψάχνουν να μάθουν κάτι αληθινό...

Καλό βράδυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom