Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
εριναλ πηγαινε εδω και πες τους οτι δε χρειαζονται το στρατο
ολα λυνονται με τη δικηγορια

10805627_1588380091396152_4908614053359381360_n.jpg
Θα σου απαντησει ότι αυτό που βλέπεις συμβαινει ακριβως επειδή υπαρχουν στρατοι.

Επισκέπτης
"Tι είναι πόλεμος ; Πόλεμος είναι το αποτέλεσμα πλανητικών επιδράσεων. Κάπου εκεί ψηλά δύο ή τρία ουράνια σώματα έχουν προσεγγίσει σε πολύ κοντινή απόσταση το ένα το άλλο' ένταση προκύπτει ως επακόλουθο. Έχεις προσέξει την ένταση που αισθάνεσαι όταν κάποιος περνάει ξυστά απο σένα σε ένα πολύ στενό πεζοδρόμιο; Kάτι ανάλογο συμβαίνει και με τα πλανητικά σώματα. Γιαυτά η αλληλεπίδραση διαρκεί ίσως ένα δυο δευτερόλεπτα. Αλλά εδώ στη Γη οι άνθρωποι αρχίζουν να εξοντώνουν ο ένας τον άλλο και συνεχίζουν την αλληλεξόντωση για πολλά χρόνια. Τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο πιστεύουν ότι μισεί ο ένας τον άλλο΄ή ίσως ότι πρέπει να αλληλοεξοντωθούν για κάποιο υψηλό σκοπό' ή σκέφτονται ότι θα πρέπει να υπερασπιστούν κάποιον ή κάτι και ότι αυτό που θα κάνουν είναι μεγαλειώδες ' ή κάτι άλλο του ιδίου τύπου με τα προηγούμενα. Δεν είναι καν ικανοί να συνειδητοποιήσουν σε πόσο μεγάλη έκταση αποτελούν απλά πιόνια στο μεγάλο παιχνίδι. Νομίζουν ότι σημειοδοτούν κάτι' νομίζουν ότι μπορούν να κινούνται όπως τους αρέσει ' νομίζουν ότι είναι ικανοί να αποφασίζουν και να πράτουν το ένα ή το άλλο. Αλλά στην πραγματικότητα όλες τους οι κινήσεις, όλες τους οι πράξεις, είναι το αποτέλεσμα αστρικών επιδράσεων. Και οι ίδιοι σημειοδοτούν κυριολεκτικά τίποτα.
Αυτό ωστόσο που θα πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι ούτε αυτοκράτορες, ούτε στρατηγοί, ούτε οι όποιοι αξιωματούχοι, ούτε τα κοινοβούλια σηματοδοτούν ή μπορούν να πράξουν το οτιδήποτε (πάνω στο θέμα του πολέμου) . Το οτιδήποτε συμβαίνει σε μεγάλη κλίμακα κυβερνάται απο εξωτερικές επιδράσεις, είτε αυτές αναφέρονται σε τυχαίους συνδυασμούς επιδράσεων είτε σε γενικούς Κοσμικούς Νόμους"

(Δεν ειναι δικο μου ετσι..κλεμενο ειναι  :) )

Αυτά σας τα λέει ο skiouros7 με πολύ πιο απλά λόγια:

Δηλαδή η αιτία που νιώθει ασφάλεια είναι ότι κάποιος άλλος δεν κοιμαται φυλάσσοντας θερμοπυλες;
Όχι ότι έχει σπίτι, κουβέρτα, ο ήλιος είναι στη σωστή απόσταση από τη Γη, η πυκνότητα του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα αυτή που πρέπει, η μάζα και η ταχύτητα περιστροφής της Γης η σωστή, δεν έχει πέσει κάποιος μετεωρίτης, κλπ

Όλα τα οφείλουμε λοιπόν σε κάποιους ένστολους που φυλλάνε Θερμοπύλες;
Έχετε καμιά προσευχούλα έτοιμη να την λέμε το βράδυ γι αυτούς;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
  Πολυ. με βοήθησε ιδιαίτερα να αντιμετωπίζω αλητήριους τυπους σαν εσενα  :grin:

Λεγε , θελεις να παμε για καφε. Και μη μου πολυζαλιζεις τα ουμπαλα πες ενα ναι η ενα οχι

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Όλοι οι άσχετοι εδώ μαζεύτηκαν ...
Έχουμε 4 εποχές γιατί η τροχιά της Γης ως προς τον Ήλιο - ο οποίος αποτελεί την μία εστία της έλλειψης - είναι ελλειπτική ...

Έχουμε 4 εποχές γιατί είναι καί γαμώ την πίτσα. :grin:

fd5e97346.jpg

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
 τι να σου πω θεωρω οτι μου ταιριάζει περισσότερο ενας κόσμος που δημιουργειπολιτισμό και οχι νεκρους. δυστυχως ζουμε σε παράλογες εποχες . Συνηθίσαμε τοσο στην βια που ακουμε τις ειδήσεις του τζιμινη και τα θεωρουμε λογικα ολα αυτα. Ενω ειναι τραγικά, αυτή ειναι η αλήθεια. Τωρα για τους στρατόκαυλους ο ορισμος ειναι γνωστός βαλε εσυ οσους θες μεσα. Δεν χρειάζεται να εντάξω εγω και να πυροδοτήσω το κλιμα γιατι ετοιμοι ειστε..  :grin:
εγώ δεν το δέχομαι αυτό που λες, επειδή θεωρώ ότι η επιβίωση είναι το παν.
ο στρατός είναι προϊόν της κοινωνίας και είναι και μέσον διατήρησης των χαρ/κών της, πολιτισμικά στοιχεία, κοινωνική συνοχή,...

μέχρι και οι πιο πρωτόγονες μορφές μια κοινωνίας, π.χ. οι αγέλες λιονταριών, έχουν μάχιμα μέλη για την προστασία των μικρών, της λίας, ή των γκαστρωμένων θηλυκών.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προστασία μιας κοινωνίας αποτελεί το πιο άχρηστο πράγμα, και ειδικά σε μία ανθίζουσα κοινωνία στην οποία οι εισβολείς είναι πολλαπλάσιοι απ' ότι στις παρακμάζουσες.

για τα νέα που αναρτώνται, λογικό είναι σε μια κοινωνία σάπια, να υπάρχουν άτομα που συμβάλουν στην εγρήγορση της ήδη υπάρχουσας αποσύνθεσης... λογικό και επόμενο, ακριβώς όπως υπάρχουν εχθροί και φίλοι.

βέβαια διαφωνώντας με αυτή την ανούσια στάση, δηλαδή να κηρύξεις πόλεμο απέναντι στην κοινωνία, κατατάσσεσαι αυτομάτως στο άλλο άκρο στα μάτια των άλλων, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον χωρίς την ουσιώδη λογική ότι ένα κακό δεν αντιστρέφεται με ένα άλλο κακό, πόσο μάλλον με ένα κακό κάθε χρόνο.

το aftertaste όλων αυτών των γελοιοτήτων είναι ότι είτε η νοητική σου στέρηση αφορά τις οπαδικές, τις εθνικοσοσιαλιστικές, τις κομουνιστικές, τις καπιταλιστικές ή τις αναρχικές αδυναμίες σου, σημασία έχει ότι σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκεις, έχει εχθρούς και συμμάχους και αυτό συνεπάγεται ότι είσαι σε διαρκή πόλεμο...
άρα ανεξαρτήτως πεποίθησης καταλήγεις σε αυτό που χαρακτηρίζεις εσύ άχρηστο.
Εάν όλοι αυτοί έχουν άδικο, τότε αυτομάτως έχεις και εσύ,
εάν ένας από αυτούς έχει δίκιο, τότε ο στρατός προστατεύει το δίκιο του απέναντι στους άδικους και έχω δίκιο εγώ.
απλός κατηγορηματικός λογισμός.

edit: κατά πόσο βγάζει νοημα το από πάνω δεν το ξέρω, δεν έχω το κουράγιο να κάνω ένα proof-reading. γαμιέστε και καληνύχτα  :thefinge:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.935
Πόντοι
1.406
Αυτά σας τα λέει ο skiouros7 με πολύ πιο απλά λόγια:
Ναι αλλα και ο Σκιουρος7 (οπως και ο βασιλοφρων13) ειναι παγιδευμενος στο ιδιο παιχνιδι,και μπορει μονο να λεει αλλα οχι να πραττει  :(

Επισκέπτης

ξεροχύνω με σεντονάρα τσολιά 3 παρά το βράδυ :cum:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εγώ δεν το δέχομαι αυτό που λες, επειδή θεωρώ ότι η επιβίωση είναι το παν.
ο στρατός είναι προϊόν της κοινωνίας και είναι και μέσον διατήρησης των χαρ/κών της, πολιτισμικά στοιχεία, κοινωνική συνοχή,...

μέχρι και οι πιο πρωτόγονες μορφές μια κοινωνίας, π.χ. οι αγέλες λιονταριών, έχουν μάχιμα μέλη για την προστασία των μικρών, της λίας, ή των γκαστρωμένων θηλυκών.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η προστασία μιας κοινωνίας αποτελεί το πιο άχρηστο πράγμα, και ειδικά σε μία ανθίζουσα κοινωνία στην οποία οι εισβολείς είναι πολλαπλάσιοι απ' ότι στις παρακμάζουσες.

για τα νέα που αναρτώνται, λογικό είναι σε μια κοινωνία σάπια, να υπάρχουν άτομα που συμβάλουν στην εγρήγορση της ήδη υπάρχουσας αποσύνθεσης... λογικό και επόμενο, ακριβώς όπως υπάρχουν εχθροί και φίλοι.

βέβαια διαφωνώντας με αυτή την ανούσια στάση, δηλαδή να κηρύξεις πόλεμο απέναντι στην κοινωνία, κατατάσσεσαι αυτομάτως στο άλλο άκρο στα μάτια των άλλων, αλλά είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε κάποιον χωρίς την ουσιώδη λογική ότι ένα κακό δεν αντιστρέφεται με ένα άλλο κακό, πόσο μάλλον με ένα κακό κάθε χρόνο.

το aftertaste όλων αυτών των γελοιοτήτων είναι ότι είτε η νοητική σου στέρηση αφορά τις οπαδικές, τις εθνικοσοσιαλιστικές, τις κομουνιστικές, τις καπιταλιστικές ή τις αναρχικές αδυναμίες σου, σημασία έχει ότι σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκεις, έχει εχθρούς και συμμάχους και αυτό συνεπάγεται ότι είσαι σε διαρκή πόλεμο...
άρα ανεξαρτήτως πεποίθησης καταλήγεις σε αυτό που χαρακτηρίζεις εσύ άχρηστο.
Εάν όλοι αυτοί έχουν άδικο, τότε αυτομάτως έχεις και εσύ,
εάν ένας από αυτούς έχει δίκιο, τότε ο στρατός προστατεύει το δίκιο του απέναντι στους άδικους και έχω δίκιο εγώ.
απλός κατηγορηματικός λογισμός.

edit: κατά πόσο βγάζει νοημα το από πάνω δεν το ξέρω, δεν έχω το κουράγιο να κάνω ένα proof-reading. γαμιέστε και καληνύχτα  :thefinge:
εχει βαση αυτο που λες αλλα τωρα με εχει φερει σε δυσκολη θεση ο σεβαλιε και δεν μπορω να σκεφτω :2funny:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Θα σου απαντησει ότι αυτό που βλέπεις συμβαινει ακριβως επειδή υπαρχουν στρατοι.
ενταξει, μιλαμε για επιπεδο iq κατωτερου των περιστασεων τοτε...

αλλα ας μην ξεχναμε οτι αν δεν υπηρχαν διαφορες, δε θα υπηρχαν δικηγοροι..

Αν δεν υπηρχαν συνορα, δε θα υπηρχαν διπλωματες (επειδη αναφερθηκε στο διπλωματικο σωμα)

Οι στρατοι δεν υπαρχουν μονο για εκστρατειες, αλλα και για υπερασπιση..

Τελος απο μενα για την ωρα, δεν υπαρχει συζητηση επιπεδου, οσο κ αν το παλευετε.
Η εριναλ τελειωσε το απθ και θα καταληξει να υπογραφει διαζυγια, ο σκιουρος μπορει να κανει κανα μεταπτυχιακο στην αστροφυσικη και νομιζει οτι ξερει τα παντα για τη ζωη και τον ανθρωπο κ ο στοκεορτ πηγε φανταρος στα συνορα παπαγου χολαργου και μιλαει σαν ουκας ή σαν ικαρος..

Εσυ αλεξ τρολαρεις, κανεις και τουμπεκι στην εριναλ μπας και σου κανει κανα κοπλιμεντο, αλλα την αληθεια την ξερεις.

Σεβαλιε γαμησε τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom