Walter White
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή όταν κάνεις απεργία πείνας "παρακαλάς γονυπετής";
Ναι
Δηλαδή όταν κάνεις απεργία πείνας "παρακαλάς γονυπετής";
για το τυπο που ξερεις οτι εκανε νηστεια δε το αμφισβητω . αλλα για τους συγκεκριμενους που μιλαμεεγω στηριζομαι στα στοιχεια που παραθετουν οι γιατροι και στην προταση αναγκαστικης σιτησης του κρατους... αυτο που σκεφτηκες το χουν σκεφτει κι οι αλλοι που ειναι αμεσα συσχετιζομενοι με την υποθεση...κι αν ισχυε κατι τετοιο θα ηταν το πρωτο που θα γινοταν ευρεως γνωστο...αλλωστε να ανακαλυψεις οτι κοροιδευει γινετε με πολλους τροπους (φαινεται κι απ τις εξετασεις) επισης εχε υποψιν οτι το δωματιο παρακουλουθειται αυστηρα επι μονυμου βασεως...
παρολα αυτα αν εχεις καποια στοιχεια κι αποδειξεις γι αυτα που λες, περιμενουμε ευχαριστως να μας τα παραθεσεις...
υγ ξερω τυπο που εκανε νηστεια ενα μηνα...μονο νερο ;)
Το η μου κανετε τη χαρη η πεθαινω λεγεται παρακαλαω.
Καλά, εσύ μπορείς να εννοείς ότι θέλεις με το "παρακαλάω". Δε σημαίνει ότι είναι και σωστό όμως.
(Δεν περιμένω βέβαια από κάποιον με nick "Βασιλόφρων" να καταλάβει τί σημαίνει απεργία πείνας γιατί απλούστατα δεν έχει την απαιτούμενη αντιληπτική ικανότητα).
Έδωσε πανελλήνιες. Το κράτος του το επέτρεψε. Τον βράβευσε κι όλας για την επιτυχία του (ο μικρός βέβαια τους είπε να βάλουν το βραβείο στον κώλο τους).
Τώρα ζητάει το αυτονόητο. Να πάει να σπουδάσει.
που? στο τμημα με τις χειροπεδες?και φυσικά τον τουλούμιασαν στο ξύλο γιατί αντιστάθηκε οπλισμένος....
κρετίνε έγκλημα κατά ζωής είναι η απαγωγή....
και φυσικά τον τουλούμιασαν στο ξύλο γιατί αντιστάθηκε οπλισμένος....
Κι εγώ σου λέω ότι το ξύλο το φάγαν, αφού συνελήφθησαν.
Φιλαράκο λες βλακείες. Αν εισαι πάνω απο 21 και τα γράφεις αυτά τα καραγκιοζηλίκια να το κοιτάξεις, μπορει να σημαινει πρόβλημα
Βλακίες λες εσύ.
Αν θέλεις, περιορίσου να απαντάς σε αυτά που γράφω και επι της ουσίας.
Αλλιώς... άντε να δεις καμια σειρά... σοβαρέ ενήλικα με το braking bad στο avatar.
καταλαβα. Μιλάω με 17χρόνο φλωρο απο ψυχικό. Σαλτα γαμισου ρε
...ελεος ρεεεε....Το η μου κανετε τη χαρη η πεθαινω λεγεται παρακαλαω.
γιατι κανει απεργία πεινας ο αλητακος;
Και για να το λεμε πιο σωστα επικαλειται και παρακαλαει για τα δικαιωματα που παρεχει το συστημα το οποιο πολεμησε και ηθελε το τσακισει,και εξακολουθει να εχει την ιδια πολεμικη εναντιων του,αλλα τα δικαιωματα του δικαιωματα....και αυτο απο καποιους θεωρειται γενναιοτητα ,μαγκια ,cohones κτλ.Τι να πεις..
μονο που ο γκαντι ηταν αληθινος επαναστατης . αντε να περιμενεις απο τον ρωμανο να διωξει τους δικους μας αποικιοκρατεςΚαι ο Γκαντι το ιδιο δεν εκανε; Πολεμησε την βρετανικη αυτοκρατορια με τα "δικαιωματα" που η ιδια εδινε.
η απαγωγη ειναι εγκλημα κατα της προσωπικης ελευθεριας..... κοψε τις μαλακιεςκρετίνε έγκλημα κατά ζωής είναι η απαγωγή....
και φυσικά τον τουλούμιασαν στο ξύλο γιατί αντιστάθηκε οπλισμένος....
Φιλαράκο λες βλακείες. Αν εισαι πάνω απο 21 και τα γράφεις αυτά τα καραγκιοζηλίκια να το κοιτάξεις, μπορει να σημαινει πρόβλημα
Ευκολάκι. Θεωρεί τίς πράξεις του 100% πολιτικές κατά τού κράτους ώς ολιγαρχικής μηχανής ταξικής εξουσίας καί βίας. 100% υπέρ πανανθρώπινου ευγενικού σκοπού γιά απόλυτη ισότητα καί ελευθερία τών λαών σέ μία ακρατική αταξική κοινωνία ελεύθερης διαμοιβής. Έτσι χρησιμοποιεί τίς νομικές δυνατότητες τής αστικής δημοκρατίας στό παρόν γιά νά συνεχίσει τόν αγώνα του. Θεωρεί όση μικρή ελευθερία περιέχει τό παρόν σύστημα ώς 100% προϊόν αγώνων κατά παλιότερων εποχών εξουσιών, άρα συντροφικό κληρονομικό του δικαίωμα νά τήν επικαλείται. Βοήθεια κοινού: Ωρέ ανάρχες τού σάιτ, τό 'πιασα σωστά ή είναι εκτός θέματος ή εξήγηση;
anania παπαρακο.δεν σε έχω ξαναδεί ως Νικ Κ συ βλέπω ξέρεις κ έχεις ακούσει το επάγγελμα μου.επομένως με παρακολουθεις.επομένως τα επιχειρήματα μου τα έχεις δει πολλάκις σε κουβέντες με ικανούς συνομιλητές κ ουχί με βλάκες σαν κ του λόγου σου. Αν δεν με έχεις δει τότε είσαι κλώνος επομένως κάποιος αναρχιδος Απο αυτούς που έχω μπινελικωσει ήδη.κατάντιας αηδίας λοιπόν. Γιατί κ καλά επιδιώκεις διάλογο . Με κορυφαίες παπαριές του τύπου οι αναρχικοί Απο ψυχικό που τα κάνουν λίμπα.αν λοιπόν πιστεύεις κάτι τέτοιο είσαι τέρμα ηλίθιος αν το λες εσκεμμένα είσαι καραγκιόζης.σοβαρά λοιπόν δεν μπορώ να σου μιλήσω για όλους αυτούς τους λόγους κ γιατί βαριέμαιτην αμορφωσιά κ την βλακεία. Έχω κ άλλη επιχειρηματολογία τώρα που γύρισα από το γυμναστήριο κ μπορώ να σε μπινελικωνω μέχρι να πλανταξεις στο γνωστο φασιστικό κλάμα..π
πες ρε κοριτσι οτι απλα δεν εχεις κανενα επιχειρημα η τιποτα ουσιαστικο να πεις...
αποστηθησες τα κλισε που σου δωσαν οι κομματικομαλακονεολαιες στην σχολη σου, κι εκει εμεινες...
αν ειχες κατι ουσιαστικο να πεις, θα το ειχες πει μια χαρα!
Απλα, οσοι επικαλειστε ταχα αναρχοιδεολογια η δεν ξερω γω τι για να το παιξετε λιγο πιο κουλτουρα, συνηθως δεν γουσταρετε την διαφωνια! Γι αυτο και οι 'προκατ' ανουσιες-ασχετες απαντησεις του στυλ 'το κρατος που ψηφησες, κατσε λουσου το και τετοια αοριστα.
Αν παλι δεν πιασουν τα ξυλογλωσσια σας, τοτε αρχιζουν τα 'αχ κουραστηκα/εισαι χαζος/δε σκαμπζει΄' και λοιπα!
ΟΧι ρε φιλε, εαν ξερεις εσυ κατι που δεν ξερουν οι αλλοι, και μπορεις να μας διαφωτισεις, καντο! να μας ανοιξεις τα ματια! Δεν εισαι υπερανω αυτου, αφου μια χαρα γουσταρεις να προκαλεις για να σου δοθει σμασια και να χολιαστεις...
Απλα δεν εχεις τιποτα ουσιαστικο να πεις, εναντι αυτων πο σου λενε ολοι εδω μεσα...δεν γινεται ρε παιδακι μου να βγεις κι απο πανω χωρις να απαντας...αυτα τα κανουν οι πολιτικοι του στυλ 'ουδεν σχολιο'....αδυναμια λογου λεγεται..