Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 316K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχεις φρικαρει ε; σου δειχνει στα μουτρα το χαλι το δικο σου και των παιδιων σου; Ετσι ειναι αυτα. Σας ξεφτίλισε το πιτσιρίκι..Σας διέλυσε μεγάλη μαγκιά . Κλάψτε  :tooth:

μπααα… απλά γελάω με κάποιους σαν και σένα που νομίζουν ότι τα πεισματάκια ενός κωλόπαιδου ταράσσουν τα νερά της κοινωνίας…

και θα σε συμβούλευα να αφήσεις τα παιδιά μου έξω από την συζήτηση…. έχεις βέβαια το άλλοθι του “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια” (ελαφρυντικό της ζήλειας δηλαδή) αλλά αυτό δεν θα σε προφυλάξει...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπααα… απλά γελάω με κάποιους σαν και σένα που νομίζουν ότι τα πεισματάκια ενός κωλόπαιδου ταράσσουν τα νερά της κοινωνίας…

και θα σε συμβούλευα να αφήσεις τα παιδιά μου έξω από την συζήτηση…. έχεις βέβαια το άλλοθι του “όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια” (ελαφρυντικό της ζήλειας δηλαδή) αλλά αυτό δεν θα σε προφυλάξει...
Εγω θα σε συμβουλευα να μην λες κωλοπαιδια τα παιδια των αλλων γιατι εχεις βεβαια το ελαφρυντικο οτι λες μαλακιες και εισαι κομπλεξικος αλλα ουτε και εσενα θα σε προφυλαξει... Τελος θα λεω την αποψη μου γι αοποιον θελω και οποτε θελω και εαν θελω. Α και οι απειλες σε εμενα δεν πιανουν. δεν ειμαι λακης εγω..  ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω θα σε συμβουλευα να μην λες κωλοπαιδια τα παιδια των αλλων γιατι εχεις βεβαια το ελαφρυντικο οτι λες μαλακιες και εισαι κομπλεξικος αλλα ουτε και εσενα θα σε προφυλαξει... Τελος θα λεω την αποψη μου γι αοποιον θελω και οποτε θελω και εαν θελω. Α και οι απειλες σε εμενα δεν πιανουν. δεν ειμαι λακης εγω..  ;)

δεν είσαι λάκης εσύ … εσύ είσαι πίξις (px75)… στέρφα γουρούνα αυτός στέρφα γίδα εσύ….

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ΤΕΙ Αθήνας, στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τμήμα Υγείας).
απεργια πεινας για να παρακολουθησεις αυτο το ΤΕΙ ?.λεει ?
οι απεργιες πεινας συνηθως γινονται για πολιτικους λογους.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
απεργια πεινας για να παρακολουθησεις αυτο το ΤΕΙ ?.λεει ?
οι απεργιες πεινας συνηθως γινονται για πολιτικους λογους.

Το ότι είναι πολιτικός κρατούμενος είναι παπαριά καμαρωτή. Η στέρηση δικαιωμάτων δεν είναι πολιτικός λόγος όμως;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το ότι είναι πολιτικός κρατούμενος είναι παπαριά καμαρωτή. Η στέρηση δικαιωμάτων δεν είναι πολιτικός λόγος όμως;

τα δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις…. και η στέρηση ορισμένων δικαιωμάτων γίνεται στα πλαίσια μη εκπλήρωσης των υποχρεώσεων αυτών ή επειδή υπάρχει βάσιμη υπόνοια ότι το έτερο μέρος δεν θα τηρήσει τις δικές του υποχρεώσεις…

και στο φινάλε και το δικαστήριο έκρινε ότι δεν πρέπει να του δοθούν άδειες με το αιτιολογικό σπουδές…

δεν είναι δυνατόν να ζητούμε να εφαρμόζονται οι αποφάσεις των δικαστηρίων ΜΟΝΟΝ όταν μας βολεύουν και να μην εφαρμόζονται όταν ΔΕΝ μας βολεύουν…

πάει και τελείωσε… στο φινάλε δεν είναι και καμμία σχολή που να απαιτεί φυσική παρουσία (δεν έχει εργαστήρια και πειραματική διδασκαλία)… ας διαβάσει και ας δίνει εξετάσεις…

και όσο για τους καθηγητάδες των ΤΕΙ και των ΑΕΙ που στέλνουν κείμενα συμπαράστασης και διαμαρτυρίας θα τους πρότεινα προκειμένου να μπορέσει να μορφωθεί όπως λένε, να δώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να πηγαίνουν στον Κορυδαλλό να του κάνουν μάθημα…. έτσι μπορούν να δείξουν και έμπρακτη συμπαράσταση αν θέλουν πραγματικά να συμπαρασταθούν και όχι στα λόγια…

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Περιεργο που το Συριζα δεν τον εχει κανει ηρωα ακομα..... :think: :think: :think:
δεν θα ειναι και λιγοι αυτοι που θα δουν πιθανη αποφυλακιση με κακο ματι του
στυλ ενας νεαρος καταφερνει και εκβιαζει το κρατος.
ο συριζα σαν οπορτουνιστικο κομμα που ειναι(ολα τα κομματα ειναι οπορτουνιστικα) θελει να τα εχει καλα με ολους..

Επισκέπτης
αυτο το πουστρονι ο Ρωμανος, μετα απο 2-3 μερες δηθεν "απεργιας πεινας" κινδυνευει κιολας η ζωη του?
Προχθες μια κοντοποδαρη κωλαθρα μοιραζε φυλλαδια στη Φωκιωνος Νεγρη => εξω οι φασιστες απο τη γειτονια ολοι φυλακη.
Κουμμουνισμος κι αναρχια σε ολο της το μεγαλειο.
Το πρωι προς Ομονοια ειχαν ριξει κωλοχαρτα υποστηριξης για τον ανταρτη της βουρτσας....
Ενταξει δεν γουσταρω τους ανωμαλους της Χ.Α. αλλα τι στο διαολο ειναι λυση να τα σπαμε, να τα γαμαμε και να τα καιμε?
Πως μωρη κωλαθρα να της ελεγα να μη γινω φασιστας, ομως τι διαλογο να κανεις με τετοια υποκειμενα, αρκεστηκα στο να την αγριοκοιταξω.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
4000 διαδηλωτές συμμετείχαν χθες, υπέρ του νεαρού κακοποιού.

Δυστυχώς είναι πάρα πολλοί...  :S

Τα δε φασισταριά, είναι ακόμη περισσότερα...  :S

Αγνοούν οι δύστυχοι, τι είναι η Δημοκρατία που θέλουν να καταλύσουν.

Η κακία είναι άγνοια.

Θα αντέξει η δημοκρατία της ψωροκώσταινας, κι αυτό το βάρος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
για να μη λέμε πολλά πολλά  το τσογλάνι αυτό έιναι ένας εγκληματιας του κοινου ποινικου δικαιου που εκβιαζει τους δικαστες προκειμενου να βγει εξω . Ολες οι επιλογες μας εχουν ενα τιμημα και το τιμημα των δικών επιλογων του ειναι να βρισκεται στην φυλακή........οτιδήποτε άλλο ξερνάει κάθε αναρχοαριστερή άπλυτη κωλότρυπα εδω μέσα και γενικότερα είναι για πολλές χλέπες και φάπες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom