Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τί employable ρε βλάκα; Δικές τους δουλειές είχαν όλες και όλοι. Είχαν ποτέ το άγχος να γίνουν employable και να αποκτήσουν reputation;

Αλλά τί λέω κι εσύ τα ίδια σκατά. Φάνηκε από το χαρακτηρισμό "φτωχομπινές"
Α,ωστε αυτο το παρατσουκλι σας δινουνε εκει μεσα,οσων δεν ειστε σα τα μουτρα τους,ε?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
αααα ρε πούστη τώρα το είδα...

προτιμάτε ρε τα ελληνικά προιόντα... βρε δεν γαμιέστε ρε...

Πανάκριβο για το Δημόσιο το αίμα ελληνικής προέλευσης

Ενας ασκός κοστίζει 410 ευρώ έναντι 150 του εισαγομένου

«Χρυσάφι» κοστίζει στο ελληνικό Δημόσιο ένας ασκός αίματος, λόγω της πολυδιάσπασης των υπηρεσιών αιμοδοσίας και των υψηλών τιμών αγοράς των αντιδραστηρίων. Η συλλογή, επεξεργασία, διανομή μιας μονάδας αίματος στην Ελλάδα κοστίζει 410 ευρώ, όταν από την Ελβετία εισάγεται με 150 ευρώ! Στη χώρα μας συλλέγονται κάθε χρόνο περίπου 600.000 μονάδες. Από αυτές περίπου 30.000, που κόστισαν 12,5 εκατ. ευρώ, καταστρέφονται λόγω και της κακής οργάνωσης των υπηρεσιών αιμοδοσίας.

Στην Ελλάδα από εθελοντές προέρχεται το 47,5% των μονάδων αίματος που συλλέγονται.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
:2on1σ
αφού μωρή καριόλα στο καλαμαρι πήγες... εκεί με τις καλόγριες τις τζιτζιβιλούδες  :birdman:
τι θα γινει ρε μαλακα οσο σε φτυνω στην μουρη θα ρχεσαι να μου τριβεσαι; τι διαβολο η γεροντοανια φταιει η το τραβα ο οργανισμος σου το ξεφτυλικι;  :)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Α,ωστε αυτο το παρατσουκλι σας δινουνε εκει μεσα,οσων δεν ειστε σα τα μουτρα τους,ε?

Ρε στ' αρχίδια μου ρε.

Εγώ κάτι τέτοιους και κάτι τέτοιες τους έχω για πρωϊνο. Μπορεί η τσάντα κροκο ή τα παπούτσια να έκαναν όσο ο μισθός μου αλλά στον πούτσο μου.

Πέρασαν και δεν ακούμπησαν.

Τιμή μου ρε που δεν ανήκω σε υπεροπτική κωλοφάρα που μετράει τον κόσμο με τη φίρμα του ρούχου που φοράς και τη ρόδα που καβαλάς.

Επισκέπτης
ΟΚ,ΦΠουλη,ανακαλω το φτωχομπινες,οχι τιποτε αλλο αλλα δεν γουσταρω να σε χαρακτηριζω οπως οι πρωην συμμαθητες σου...Πως να το κανουμε δηλαδη,τα ιδια με τους καραφραγκατους που σε δουλευαν θα λεω?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:2on1στι θα γινει ρε μαλακα οσο σε φτυνω στην μουρη θα ρχεσαι να μου τριβεσαι; τι διαβολο η γεροντοανια φταιει η το τραβα ο οργανισμος σου το ξεφτυλικι;  :)

αει τράβα να βρείς κανένα γύφτο να σε γαμίσει μωρή ...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΟΚ,ΦΠουλη,ανακαλω το φτωχομπινες,οχι τιποτε αλλο αλλα δεν γουσταρω να σε χαρακτηριζω οπως οι πρωην συμμαθητες σου...Πως να το κανουμε δηλαδη,τα ιδια με τους καραφραγκατους που σε δουλευαν θα λεω?

Μπροστά μου τίποτε. Πίσω μου σίγουρα!

Αλλά τί να κάνουμε που ήδη το έκανες;;;

Και καρφώθηκες.

Διότι εάν ήσουν όμοιός μου σε κοινωνική τάξη δεν θα το έλεγες.

ΜΠΗΚΕΣ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Επισκέπτης

Αλλά τί να κάνουμε που ήδη το έκανες;;;

Και καρφώθηκες.

Διότι εάν ήσουν όμοιός μου σε κοινωνική τάξη δεν θα το έλεγες.

ΜΠΗΚΕΣ;
Σοβαρα?Δηλαδη το φτωχομπινες το απευθυνουν μονο οι φραγκατοι στους μη,ετσι?

Αμα υπαρχουν απωθημενα μετα αρχιζουν οι εξηγησεις,βεβαια...Δειχνω κατανοηση ΦΠουλη.

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Αυτο το"σιγουρα"απο που προερχεται δηλαδη?Αφου μπροστα σου δεν γινοταν τιποτε κιολας,λες.

Παιζαν τα ματια,ε?Καταλαβαινω...Αμα ειναι και ακαταδεχτος ο αλλος...

Τεσπα,πες μας και μας που δεν ειχαμε την τιμη κανα γουστοζικο σκηνικο να γελασουμε,αλλωστε και αυτοι ελληνες δεν ηταν ρε συ ΦΠ?Ελληνες ρε συ οπως ολοι μας...ολοι στην ιδια οικογενεια... :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σοβαρα?Δηλαδη το φτωχομπινες το απευθυνουν μονο οι φραγκατοι στους μη,ετσι?

ΝΑΙ!

Αμα υπαρχουν απωθημενα μετα αρχιζουν οι εξηγησεις,βεβαια...Δειχνω κατανοηση ΦΠουλη.

Ταξική συνείδηση το λένε αλλά δεν σου το λέω για ναν μην σε στενοχωρήσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom