Επισκέπτης
Αντε καλό βράδυ Μέγα Ιεροξεταστή, αρκετά για σήμερα
Ω τι λες τώρα?
Μεγάλη μου τιμή..
Αντε καλό βράδυ Μέγα Ιεροξεταστή, αρκετά για σήμερα
...
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι επιστημονικά είναι λανθασμένη η απότομη μεταβολή κάποιων μεγεθών διότι τότε δεν θα ισχύει το σύστημα βάσει του οποίου κάνουμε τις προβλέψεις και αυτά θα είναι μόνο στη θεωρία (το λεγόμενο all others equal ή Ceteris Paribus)
...
ρώτα τον τράνυ
να κλάψω τώρα η να το αφήσω για πιο μετά?
http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/image.ashx?fid=633896&v=0&q=80&w=300&h=225[/img[/URL]]
[/quote]
Όχι, να φροντίσεις να μην πάει ποτέ το παιδί σου εκεί και να πείσεις και άλλους γονείς να μην το κάνουν.
Οι γονείς πήγαν τα παιδιά τους εκεί
Πώς φαίνεται όταν κάποιος είναι Critical Thinker!
Θα μας πεις για ποιο...Think Tankδουλεύειςκάνεις έρευνα;
Γιατι τον λες τον άνθρωπο κλόουν....Κλόουν, εάν δεν πεις ποιός είσαι, δεν υπάρχει διάλογος
Αλλά για να σου λύσω την απορία, μετέχω στον πρωινό καφέ της Ρι.Κ.Σ.Συ
Γιατι τον λες τον άνθρωπο κλόουν....
πέστον σκέτο ακροδεξιό
ειπε ο ενας κλοουν τον αλλο κλοουν κλοουνΚλόουν από το clone - clown ρε μαλακα Papatroll
Δεν παει ετσι,κλωνος=κλοουν και κλοουν=κλαουν(οπως το κλανω αλλα με το -α- στο πνιγμενο)...
Ως Ντιριαποφοιτος ο ΦΠ ειναι και εξπερ στα αγγλικα αμαλαχει να 'ουμ...
Λοιπον,ειχα γνωρισει ενα παλικαρι αποφοιτο του Ντιρι που ηταν και περιπτωση ΦΠ(φτωχομπινες δηλαδη)...Λογω λεπτοτητος(δεν ημασταν και κολλητοι,επιπλεον ηταν και αλλοι μπροστα)δεν τον ρωτησα πως και γιατι,εν πασει περιπτωσει ομως συμφωνα με οσα ελεγε ταξικα εκει μεσα ειναι ΑΛΛΟΥ το επιπεδο σε σχεση με τα δημοσια σχολεια...ντιρι ρε φιλε, αν εχεις τελειωσει το ντιρι εχεις αρχικως πιασει τον παπα απο τα αρχιδια και στην συνεχεια εχεις το υφος 600 καρδιναλιων μαζι
ας κανει καποιος την μεταφραση γιατι εγω τελευταιως ουτε ελληνικα δεν ξερω να γραψω
Οι γονείς πήγαν τα παιδιά τους εκεί
Λοιπον,ειχα γνωρισει ενα παλικαρι αποφοιτο του Ντιρι που ηταν και περιπτωση ΦΠ(φτωχομπινες δηλαδη)...Λογω λεπτοτητος(δεν ημασταν και κολλητοι,επιπλεον ηταν και αλλοι μπροστα)δεν τον ρωτησα πως και γιατι,εν πασει περιπτωσει ομως συμφωνα με οσα ελεγε ταξικα εκει μεσα ειναι ΑΛΛΟΥ το επιπεδο σε σχεση με τα δημοσια σχολεια...
Πχ(δικια του αφηγηση)κορη ΠΟΛΥ φραγκατου εκλαιγε γοερα και κανονικοτατα στον ωμο του γιατι ο γερος της δεν σκαει κατι μυρια παραπανω(5-6,εποχη 1990-92,ε?)για ενα καμπριο,και δωστου κλαμα,στο μεταξυ ο τυπος τα ειχε δει ολα και την παρηγορουσε ταυτοχρονως.
Γενικως τετοια σκηνικα...ΦΠ,επιβεβαιωνεις οτι εμπλεξες με κακες(αλλα ιμπλοηαμπλ)παρεες?
Πχ(δικια του αφηγηση)κορη ΠΟΛΥ φραγκατου εκλαιγε γοερα και κανονικοτατα στον ωμο του γιατι ο γερος της δεν σκαει κατι μυρια παραπανω(5-6,εποχη 1990-92,ε?)για ενα καμπριο,και δωστου κλαμα,στο μεταξυ ο τυπος τα ειχε δει ολα και την παρηγορουσε ταυτοχρονως.
νευράκια;Τιμή μου που δεν τα έτρωγα στις πίστες και στις πουτάνες του καλούς καιρούς και έκανα επένδυση στον εαυτό μου και άντε γαμήσου που θα με πεις φωτχομπινέ.
Είσαι κι εσύ τα ίδια σκατά με τα κωλόπαιδα που είχα δει εκεί (το όπου εκεί).
Κωλοπαιδα,κωλοπαιδα αλλα ημπλοηαμπλ,ετσι?απεκτησαν ρεπιουτεησον...Τιμή μου που δεν τα έτρωγα στις πίστες και στις πουτάνες του καλούς καιρούς και έκανα επένδυση στον εαυτό μου και άντε γαμήσου που θα με πεις φωτχομπινέ.
Nα παιδια να μαλαμα !!!!!Ρε μαλέα μου θύμισες το Δεσποινάκι από την Πεύκη που γαμωσταύριζε τον πατέρα της επειδή της πήρε το ρόβερ 216 αντί του 416 που ήθελε αυτή.
Μην γράφεις γρήγορα μπερδεύεις τις λέξεις....Τιμή μου που δεν τα έτρωγα στις πίστες και στις πουτάνες του καλούς καιρούς και έκανα επένδυση στον εαυτό μου και άντε γαμήσου που θα με πεις φωτχομπινέ.
Πως φαινεται οτι καποιες πληγες ξυθηκαν μετα απο καιρο,ε?Μην γράφεις γρήγορα μπερδεύεις τις λέξεις....
Κωλοπαιδα,κωλοπαιδα αλλα ημπλοηαμπλ,ετσι?απεκτησαν ρεπιουτεησον...