Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Temaxistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
...
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι επιστημονικά είναι λανθασμένη η απότομη μεταβολή κάποιων μεγεθών διότι τότε δεν θα ισχύει το σύστημα βάσει του οποίου κάνουμε τις προβλέψεις και αυτά θα είναι μόνο στη θεωρία (το λεγόμενο all others equal ή Ceteris Paribus)
...

Πώς φαίνεται όταν κάποιος είναι Critical Thinker! 

Θα μας πεις για ποιο...Think Tank δουλεύεις κάνεις έρευνα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
να κλάψω τώρα η να το αφήσω για πιο μετά?

http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/image.ashx?fid=633896&v=0&q=80&w=300&h=225[/img[/URL]]
[/quote]

Όχι, να φροντίσεις να μην πάει ποτέ το παιδί σου εκεί και να πείσεις και άλλους γονείς να μην το κάνουν.

Οι γονείς πήγαν τα παιδιά τους εκεί

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πώς φαίνεται όταν κάποιος είναι Critical Thinker! 

Θα μας πεις για ποιο...Think Tank δουλεύεις κάνεις έρευνα;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κλόουν, εάν δεν πεις ποιός είσαι, δεν υπάρχει διάλογος  :birdman:

Αλλά για να σου λύσω την απορία, μετέχω στον πρωινό καφέ της Ρι.Κ.Σ.Συ  :birdman:

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Επισκέπτης
Δεν παει ετσι,κλωνος=κλοουν και κλοουν=κλαουν(οπως το κλανω αλλα με το -α- στο πνιγμενο)...

Ως Ντιριαποφοιτος ο ΦΠ ειναι και εξπερ στα αγγλικα αμαλαχει να 'ουμ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν παει ετσι,κλωνος=κλοουν και κλοουν=κλαουν(οπως το κλανω αλλα με το -α- στο πνιγμενο)...

Ως Ντιριαποφοιτος ο ΦΠ ειναι και εξπερ στα αγγλικα αμαλαχει να 'ουμ...

ντιρι ρε φιλε, αν εχεις τελειωσει το ντιρι εχεις αρχικως πιασει τον παπα απο τα αρχιδια και στην συνεχεια εχεις το υφος 600 καρδιναλιων μαζι  :2funny:

ας κανει καποιος την μεταφραση γιατι εγω τελευταιως ουτε ελληνικα δεν ξερω να γραψω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ντιρι ρε φιλε, αν εχεις τελειωσει το ντιρι εχεις αρχικως πιασει τον παπα απο τα αρχιδια και στην συνεχεια εχεις το υφος 600 καρδιναλιων μαζι  :2funny:

ας κανει καποιος την μεταφραση γιατι εγω τελευταιως ουτε ελληνικα δεν ξερω να γραψω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Λοιπον,ειχα γνωρισει ενα παλικαρι αποφοιτο του Ντιρι που ηταν και περιπτωση ΦΠ(φτωχομπινες δηλαδη)...Λογω λεπτοτητος(δεν ημασταν και κολλητοι,επιπλεον ηταν και αλλοι μπροστα)δεν τον ρωτησα πως και γιατι,εν πασει περιπτωσει ομως συμφωνα με οσα ελεγε ταξικα εκει μεσα ειναι ΑΛΛΟΥ το επιπεδο σε σχεση με τα δημοσια σχολεια...

Πχ(δικια του αφηγηση)κορη ΠΟΛΥ φραγκατου εκλαιγε γοερα και κανονικοτατα στον ωμο του γιατι ο γερος της δεν σκαει κατι μυρια παραπανω(5-6,εποχη 1990-92,ε?)για ενα καμπριο,και δωστου κλαμα,στο μεταξυ ο τυπος τα ειχε δει ολα και την παρηγορουσε ταυτοχρονως. :2funny:

Γενικως τετοια σκηνικα...ΦΠ,επιβεβαιωνεις οτι εμπλεξες με κακες(αλλα ιμπλοηαμπλ)παρεες?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λοιπον,ειχα γνωρισει ενα παλικαρι αποφοιτο του Ντιρι που ηταν και περιπτωση ΦΠ(φτωχομπινες δηλαδη)...Λογω λεπτοτητος(δεν ημασταν και κολλητοι,επιπλεον ηταν και αλλοι μπροστα)δεν τον ρωτησα πως και γιατι,εν πασει περιπτωσει ομως συμφωνα με οσα ελεγε ταξικα εκει μεσα ειναι ΑΛΛΟΥ το επιπεδο σε σχεση με τα δημοσια σχολεια...

Πχ(δικια του αφηγηση)κορη ΠΟΛΥ φραγκατου εκλαιγε γοερα και κανονικοτατα στον ωμο του γιατι ο γερος της δεν σκαει κατι μυρια παραπανω(5-6,εποχη 1990-92,ε?)για ενα καμπριο,και δωστου κλαμα,στο μεταξυ ο τυπος τα ειχε δει ολα και την παρηγορουσε ταυτοχρονως. :2funny:

Γενικως τετοια σκηνικα...ΦΠ,επιβεβαιωνεις οτι εμπλεξες με κακες(αλλα ιμπλοηαμπλ)παρεες?

Τιμή μου που δεν τα έτρωγα στις πίστες και στις πουτάνες του καλούς καιρούς και έκανα επένδυση στον εαυτό μου και άντε γαμήσου που θα με πεις φτωχομπινέ.

Είσαι κι εσύ τα ίδια σκατά με τα κωλόπαιδα που είχα δει εκεί (το όπου εκεί).

Επισκέπτης

Ρε μαλέα μου θύμισες το Δεσποινάκι από την Πεύκη που γαμωσταύριζε τον πατέρα της επειδή της πήρε το ρόβερ 216 αντί του 416 που ήθελε αυτή.
Τα είχε με φιλαράκι που από τότε του βγάλαμε το παρατσούκλι "σώγαμπρος"..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Τιμή μου που δεν τα έτρωγα στις πίστες και στις πουτάνες του καλούς καιρούς και έκανα επένδυση στον εαυτό μου και άντε γαμήσου που θα με πεις φωτχομπινέ.

νευράκια; :thefinge: :thefinge:

Επισκέπτης
Τιμή μου που δεν τα έτρωγα στις πίστες και στις πουτάνες του καλούς καιρούς και έκανα επένδυση στον εαυτό μου και άντε γαμήσου που θα με πεις φωτχομπινέ.

Κωλοπαιδα,κωλοπαιδα αλλα ημπλοηαμπλ,ετσι?απεκτησαν ρεπιουτεησον...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ρε μαλέα μου θύμισες το Δεσποινάκι από την Πεύκη που γαμωσταύριζε τον πατέρα της επειδή της πήρε το ρόβερ 216 αντί του 416 που ήθελε αυτή.
Nα παιδια να μαλαμα !!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Να την ειχα εγω κορη και θα σου ελεγα .......
θα της το επαιρνα και θα το κλειδωνα και θα της ελεγα ποδαρακια εχεις, το λεωφορειο ειναι μια χαρα κουκλιτσα μου !!!!!!

antifa_91

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Μην γράφεις γρήγορα μπερδεύεις τις λέξεις....  :P  :birdman:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κωλοπαιδα,κωλοπαιδα αλλα ημπλοηαμπλ,ετσι?απεκτησαν ρεπιουτεησον...

Τί employable ρε βλάκα; Δικές τους δουλειές είχαν όλες και όλοι. Είχαν ποτέ το άγχος να γίνουν employable και να αποκτήσουν reputation;

Αλλά τί λέω κι εσύ τα ίδια σκατά. Φάνηκε από το χαρακτηρισμό "φτωχομπινές"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom