Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κατι πιο ευκολο σου κανει???Ναι, σίγουρα.
Πες μας και για τους αρχαίους σπαρτιάτες τώρα..
Κατι πιο ευκολο σου κανει???Ναι, σίγουρα.
τι θες να μάθεις?Ναι, σίγουρα.
τι θες να μάθεις?
είδικότης μου ...
τι θες να μάθεις?
είδικότης μου ...
PhDΜπα??
Τομεάρχης αρχαίας Σπάρτης??
όπως τα ακούς ...Τι μου λες??
όπως τα ακούς ...
να κλάψω τώρα η να το αφήσω για πιο μετά?
http://[URL unfurl="true"]www.nooz.gr/image.ashx?fid=633896&v=0&q=80&w=300&h=225[/img[/URL]]
[/quote]
Τὸ νέον Κρυφὸν Σχολεῖον τοῦ Γένους! :headbang3:
ήταν λίγο ασυναρτησίες αυτά που έγραψε ...Δεν απάντησες στον άγιο όμως..
μα τι ηλιθιοι γονεις
Και λιγα λες...αντι να τα στελνουνε να κανουν κανα αθλημα τα στελνουν για παρλα και κατηχηση. οποιαδηποτε κατηχηση. μα τι ηλιθιοι γονεις
Ποια λέξη δεν κατάλαβες??ήταν λίγο ασυναρτησίες αυτά που έγραψε ...
Παραδίδονται και τα θήλεα πρός "αγωγή";
μα τι ηλιθιοι γονεις
όλη την πρόταση ...Ποια λέξη δεν κατάλαβες??
Tι είναι τουτο?Μα είναι το ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ της ΧΑ,βάζουνε στο μυάλο το παιδιών ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΑ του κινήματος ΔΙΌΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.Εχτές με προσέγγισε ένας γνωστός που ανήκει σε αυτών το χόρο,είχα και των γιο του αδερφού μου το είχα πάει για προπόνηση,το παιδί,στην μπάλίτσα,είναι πολύ φίλος μέ ένα αγοράκι απο την ΑΙΓΥΠΤΟ,τους γονείς του τους ξέρω αξιοπρεπείς ανθρώποι και οι 2 του μόχθου και του μεροκάματου,όταν λοιπόν αυτός άρχισε να μας μιλάει,ο μικρός του είπε,ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΩΝ ΑΓΑΠΑΤΕ?Ο μικρός του των έδειξε κιόλας,η μαμά του μας φτιάχνει φαλάφελ,με πίτα και μας δίνει για το σχολείο,μας δίνει και χουρμάδες,αμα σας δώσει και εσάς θα τους αγαπάτε?Ο τύπος ΕΦΥΓΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.Συμπέρασμα ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.τι ειναι τουτο?
αυτοί που τα πάνε στην κνε τι είναι ???Στην καλύτερη περίπτωση.