Επισκέπτης
επισης αλλο γεωπονος αλλο φοιτητης γεωπονικης. δηλαδη οι φοιτητες νομικης ή οτι αλλο που δουλευουνε γκαρσονια ειναι τεζα μαλακες για σενα
Που κολλάει ρε μαλάκα αυτό?
Πότε έγραψα πως είναι μαλάκες όσοι δουλεύουν γκαρσόνια??
επισης αλλο γεωπονος αλλο φοιτητης γεωπονικης. δηλαδη οι φοιτητες νομικης ή οτι αλλο που δουλευουνε γκαρσονια ειναι τεζα μαλακες για σενα
Σας ενόχλησε που δεν σας καλέσαμε στην παρτούζα;
Την άλλη φορά που θα συζητάμε για ιχθυοκαλλιέργειες...
Που κολλάει ρε μαλάκα αυτό?
Πότε έγραψα πως είναι μαλάκες όσοι δουλεύουν γκαρσόνια??
που εισαι συ μωρη μουχρα. πλημμυρισε η γουναρη τις προαλλες και χαθηκες?
να σου πω εγώ για την αντιστοιχία μπετατζή-πολιτικού μηχανικούρε μαλακα αντιστοιχο παραδειγμα εγραψα για να δωσω την εμφαση. πες μου γιατι σου φαινεται μαλακας ο φοιτητης γεωπονιας να δουλεψει αγροτης τοτε
ρε μαλακα αντιστοιχο παραδειγμα εγραψα για να δωσω την εμφαση. πες μου γιατι σου φαινεται μαλακας ο φοιτητης γεωπονιας να δουλεψει αγροτης τοτε
ρε μαλακα αντιστοιχο παραδειγμα εγραψα για να δωσω την εμφαση. πες μου γιατι σου φαινεται μαλακας ο φοιτητης γεωπονιας να δουλεψει αγροτης τοτε
Άλλο λέει...
Δεν συμφωνεί γιατί το θέμα τίθεται με μορφή καταναγκαστικής εργασίας και όχι με μορφή προπαιδείας (ως όφειλε να είναι).
....τα πραγματα πανε παντως προς την καθημερινη τσαπ(α)ου...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ...νομιζω η εριναλ θα χαρει απο αυτη την εξελιξη-διαπιστωση!Δε μπορεί να βγει πρόγραμμα με 125 μαθήματα/εργαστήρια, υποχρεωτικές παρουσίες στο Βοτανικό και καθημερινή τσάπα στα Σπάτα.
Τέλος..
....τα πραγματα πανε παντως προς την καθημερινη τσαπ(α)ου...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ...νομιζω η εριναλ θα χαρει απο αυτη την εξελιξη-διαπιστωση!
μη μασάςΕμένα θα μου πεις??
300 ρίζες χασισόδενδρα έχω βάλει. Φέτος έβαλε όμως κι ο μπόλντης και δε θα πιάσουμε τιμή..
-μη φοβασαι,ουτε μια τριμηνια δε βγαζει με τα δικα του!Εμένα θα μου πεις??
300 ρίζες χασισόδενδρα έχω βάλει. Φέτος έβαλε όμως κι ο μπόλντης και δε θα πιάσουμε τιμή..
Δε μπορεί να βγει πρόγραμμα με 125 μαθήματα/εργαστήρια, υποχρεωτικές παρουσίες στο Βοτανικό και καθημερινή τσάπα στα Σπάτα.
Τέλος..
Εμένα θα μου πεις??
μη μασάς
ο μπόλντης δεν τα βγάζει στην αγορά, τα πίνει μόνος του
-μη φοβασαι,ουτε μια τριμηνια δε βγαζει με τα δικα του!
Μην άγχεστε. Ο αξιότιμος κ. Βοδιμόρτιος τα έβαλε για αποκλειστικά προσωπική χρήση.
μη μασάς
ο μπόλντης δεν τα βγάζει στην αγορά, τα πίνει μόνος του
-μη φοβασαι,ουτε μια τριμηνια δε βγαζει με τα δικα του!
Μην άγχεστε. Ο αξιότιμος κ. Βοδιμόρτιος τα έβαλε για αποκλειστικά προσωπική χρήση.
Εμένα θα μου πεις??
-Iσχυρο σεναριο και η αρμοκολλα αλλα παιζει και αυτο εντονα στην πιατσα....καμια κυλοτα βρωμικη απο καμια γειτονισα θα κλεβει και θα την μυριζει αυνανιζομενος στην ταρατσα ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!.....Συντονισμός κάργα βλέπω
Δε μπορεί να σε κάνει έτσι ο μπάφος. Όσο και να πιεις.
Αυτός πρέπει να σνιφάρει γύψο την ώρα που βαράει ενδοφλέβια αρμόκολλα..