Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
επισης αλλο γεωπονος αλλο φοιτητης γεωπονικης. δηλαδη οι φοιτητες νομικης ή οτι αλλο που δουλευουνε γκαρσονια ειναι τεζα μαλακες για σενα

Που κολλάει ρε μαλάκα αυτό?
Πότε έγραψα πως είναι μαλάκες όσοι δουλεύουν γκαρσόνια??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Που κολλάει ρε μαλάκα αυτό?
Πότε έγραψα πως είναι μαλάκες όσοι δουλεύουν γκαρσόνια??

ρε μαλακα αντιστοιχο παραδειγμα εγραψα για να δωσω την εμφαση. πες μου γιατι σου φαινεται μαλακας ο φοιτητης γεωπονιας να δουλεψει αγροτης τοτε

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαλακα αντιστοιχο παραδειγμα εγραψα για να δωσω την εμφαση. πες μου γιατι σου φαινεται μαλακας ο φοιτητης γεωπονιας να δουλεψει αγροτης τοτε
να σου πω εγώ για την αντιστοιχία μπετατζή-πολιτικού μηχανικού

ενώ από τη μία θεωρώ σωστό ο φοιτητής να πηγαίνει στο γιαπί για να δει πχ το σιδέρωμα μια πλάκας και πως παίρνει σάρκα και οστά αυτό που σχεδίασε στο χαρτί, δεν βρίσκω κανένα νόημα στο να δουλέψει εκεί. Δεν θα αποκομίσει τίποτα παραπάνω επιστημονικά αν σιδερώσει αυτός την πλάκα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467

Άλλο λέει...

Δεν συμφωνεί γιατί το θέμα τίθεται με μορφή καταναγκαστικής εργασίας και όχι με μορφή προπαιδείας (ως  όφειλε να είναι).

Επισκέπτης

Ρε μαλέα, δεν θεωρώ μαλάκα το φοιτητή που θα κάνει οποιαδήποτε δουλειά.
Γράφω πως εκπαιδεύεται ως γεωπόνος κι όχι ως αγρότης και το να δουλέψει τσάπα δε θα του προσφέρει τπτ.
Ένα πρότζεκτ με το φοιτητή αποκλειστικό καλλιεργητή δε μπορεί να δουλέψει για πάααρα πολλούς λόγους και οικονομικούς και τεχνικούς.
Τόσο απλά..

Επισκέπτης
Άλλο λέει...

Δεν συμφωνεί γιατί το θέμα τίθεται με μορφή καταναγκαστικής εργασίας και όχι με μορφή προπαιδείας (ως  όφειλε να είναι).

Δε μπορεί να βγει πρόγραμμα με 125 μαθήματα/εργαστήρια, υποχρεωτικές παρουσίες στο Βοτανικό και καθημερινή τσάπα στα Σπάτα.
Τέλος..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Δε μπορεί να βγει πρόγραμμα με 125 μαθήματα/εργαστήρια, υποχρεωτικές παρουσίες στο Βοτανικό και καθημερινή τσάπα στα Σπάτα.
Τέλος..
....τα πραγματα πανε παντως προς την καθημερινη τσαπ(α)ου...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ...νομιζω η εριναλ θα χαρει απο αυτη την εξελιξη-διαπιστωση!

Επισκέπτης
....τα πραγματα πανε παντως προς την καθημερινη τσαπ(α)ου...ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ...νομιζω η εριναλ θα χαρει απο αυτη την εξελιξη-διαπιστωση!

Εμένα θα μου πεις??
300 ρίζες χασισόδενδρα έχω βάλει. Φέτος έβαλε όμως κι ο μπόλντης και δε θα πιάσουμε τιμή..

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εμένα θα μου πεις??
300 ρίζες χασισόδενδρα έχω βάλει. Φέτος έβαλε όμως κι ο μπόλντης και δε θα πιάσουμε τιμή..
μη μασάς

ο μπόλντης δεν τα βγάζει στην αγορά, τα πίνει μόνος του

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
που είναι ο μαλάκας ο έκτωρας? Με βάζει και εξηγώ και την κοπανάει?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Εμένα θα μου πεις??
-μη φοβασαι,ουτε μια τριμηνια δε βγαζει με τα δικα του!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
Τέλος..

Μέσες άκρες, το ίδιο εννοούμε.

Εμένα θα μου πεις??

Μην άγχεστε. Ο αξιότιμος κ. Βοδιμόρτιος τα έβαλε για αποκλειστικά προσωπική χρήση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.243
Πόντοι
25.467
μη μασάς

Μην άγχεστε. Ο αξιότιμος κ. Βοδιμόρτιος τα έβαλε για αποκλειστικά προσωπική χρήση.

:grin:

Τι μπαράζ ήταν αυτό;

Επισκέπτης
μη μασάς

Συντονισμός κάργα βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε μπορεί να σε κάνει έτσι ο μπάφος. Όσο και να πιεις.
Αυτός πρέπει να σνιφάρει γύψο την ώρα που βαράει ενδοφλέβια αρμόκολλα..

Επισκέπτης

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.463
Πόντοι
2.606
Συντονισμός κάργα βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δε μπορεί να σε κάνει έτσι ο μπάφος. Όσο και να πιεις.
Αυτός πρέπει να σνιφάρει γύψο την ώρα που βαράει ενδοφλέβια αρμόκολλα..
-Iσχυρο σεναριο και η αρμοκολλα αλλα παιζει και αυτο εντονα στην πιατσα....καμια κυλοτα βρωμικη απο καμια γειτονισα θα κλεβει και θα την μυριζει αυνανιζομενος στην ταρατσα ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!.....

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ο μπόλντης την ώρα που περιμένει το τρελοπαρεάκι με τα φυστίκια στο κλαμπ

URL]]

Stories

Νέο!