The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.243
- Πόντοι
- 25.467
-ΑΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ θα το γραψεις εσυ η εγω?
Άντε... καομμάτια να γίνει... γράφτε το εσείς.
-ΓΙΑΤΙ νομιζεις το χουνε ετσι ρε?Καλλιεργεια κανουν....ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ...Ξερεις ποσα βοτανια αρωματικα,φαρμακευτικα και σαλιγκαρια ελευθερας βοσκης θα εχει μεσα ...και μαλιστα χωρις να εχει παρεμβει ανθρωπινο χερι....Τι δεν καταλαβαινεις?ρε ειναι κακο να τα εκμεταλλευτουνε? ας τα χωρισουνε σε κομματια να κανουνε προτυπες νεες καλλιεργειες, να βαλουνε σαλιγκαρια να βαλουνε ιποφαες και φαρμακευτικα και αρωματικα ξερω γω.
να μαθουνε γιατι δε ξερουνε την τυφλα τους για να καθοδηγουνε και τους αγροτες.
.......[move]ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΝΤΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣΣΣΣ!!!!!![/move]και οι τενταδες ειναι μαγκες
-ΓΙΑΤΙ νομιζεις το χουνε ετσι ρε?Καλλιεργεια κανουν....ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΩΣ...Ξερεις ποσα βοτανια αρωματικα,φαρμακευτικα και σαλιγκαρια ελευθερας βοσκης θα εχει μεσα ...και μαλιστα χωρις να εχει παρεμβει ανθρωπινο χερι....Τι δεν καταλαβαινεις?
-ΣΩΣΤΟ και αυτο....αλλα...γιατι να μην πρωτοτυπησουμε????ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ σκετο...δεν είναι και κακή ιδέα.. λίγα είναι όμως...
μπορούμε να ρίξουμε όμως κανένα εργοστάσιο ανακύκλωσης αποριμμάτων....
.....χαζοι ειναι ρε?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ρωτανε αυτον?ε για τον πουτσο δηλαδη. μουλεγε ενα φιλαρακι που σκεφτοταν να βαλει σαλλιγκαρια οτι δε ξερουν το χριστο τους να τον καθοδηγησουν. και καθονται και πουλανε καποιοι ιδιωτες εμποροι τεχνογνωσια και υπηρεσιες και γεωπονους.
.....χαζοι ειναι ρε?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ρωτανε αυτον?
μια σοβαρη κουβεντα
Όπως??
-ΣΩΣΤΟ και αυτο....αλλα...γιατι να μην πρωτοτυπησουμε????ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ σκετο...
...πως σου ηρθε αυτο ρε?....Σαλιγκαροτροφος γκραντε ειναι ο κασιματης!τι ειναι αυτος. ρε μαλακες μια σοβαρη κουβεντα μου τη γαματε
α εγραψα μαλακιες δηλαδη? για πες
...μόλις ακούσει διά συνουσίαν ..... ω ! ...του θαύματος :o ...... παρουσιάζετε
Τι να σου πω?
Πως άλλο π.μηχανικός κι άλλο μπετατζής?
Άλλο μ.μηχανικός κι άλλο υδραυλικός?
Άλλο γιατρός, άλλο ασθενής?
Άλλο γεωπόνος, άλλο αγρότης?
Καλά, ο τραβατρόμπας πιστεύει πως δικηγόρος=βιαστής..
...μόλις ακούσει διά συνουσίαν ..... ω ! ...του θαύματος :o ...... παρουσιάζετε