erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Η μανα αν ειχε τσιπα... θα ζητουσε δημοσια συγγνωμη για το κακο που προκαλεσε ο γιος της χωρις κανενα λογο. Οχι να βγει να τον υποστηριξει κιολας.... εδω μαναδες δολοφονων εχουν βγει και εχουν ζητησει συγγνωμη δημοσια...
Οταν ρωτηθηκε τι προσφερε στην κοινωνια... ουτε καν απαντησε εκει τουλαχιστον δεν απαντησε.
Ο τυπος ειναι τρομοκρατης.... στην γιαφκα τους βρεθηκαν πολλα.... ειναι αστειο καποιοι να τους υποστηριζετε....
Ο τυπος δεν δικάστηκε. Nullum crimen nulla poena sine lege. Είμαι φιλικά διακείμενη στους αναρχικους ειναι γνωστό. Δεν είμαι φιλικά διακείμενη στην βια ειναι και αυτο γνωστό. Επιπλέον θεωρω ανηθικότητα να αφήνει το κράτος ανωνυμες εταιρίες όπως το κράτος να λειτουργούν ληστρικά τρομοκρατώντας με κάθε μέσο τον κοσμάκη και επιπλεον στην πορεία όταν αυτές πέφτουν έξω απο τα ρίσκα που ανέλαβαν το ίδιο το κρατος να αφαιρει χρήμα με φορους για να επιδοτησει τα λαθη των τραπεζων. Συνεπως ηθικά δεν λυπαμαι τα λεφτα που έχασαν οι τραπεζες που καταληστευουν τον κόσμο. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα,