Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τι είμαι τότε; ο λακης με λεει βρωμα των εξαρχείων  :grin: αποφασιστε

Εμεις να αποφασισουμε? χωρις δεδομενα δεν μπορει κανεις να αποφασισει με ακριβεια...

πες μας που δουλευεις και θα σου πω τι εισαι... αν και το "θελω ολος ο κοσμος να εχει λεφτα" που δεν το πιστευω και 100% .... προς κομμουνι σε παει... οποιος σε κρινει μονο απο αυτη την φραση

επειδη στον κομμουνισμο η διανομη του πλουτου ειναι ομοιομορφη .

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω ειμαι ουδετερος  :-*
Θέλω να δηλώσω την ντροπή μου και τον αποτροπιασμό μου για την ανωνυμη Μανα του Μπάτσου που μεγάλωσε το παιδί της άβουλο υποταγμένο πλάσμα και το έμαθε να ξυλοκοπεί όσους εναντιώνονται στα συμφέροντα των πλουσίων. Θα έπρεπε να ντρέπεται.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Θέλω να δηλώσω την ντροπή μου και τον αποτροπιασμό μου για την ανωνυμη Μανα του Μπάτσου που μεγάλωσε το παιδί της άβουλο υποταγμένο πλάσμα και το έμαθε να ξυλοκοπεί όσους εναντιώνονται στα συμφέροντα των πλουσίων. Θα έπρεπε να ντρέπεται.
αυτη το εμαθε;εγω νομιζα οτι τους μαθαινουν σε σχολη  :grin:
αν και αμφιβαλω οτι αυτη μπορει να ηταν μανα μπατσου μαλλον τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που της αναλογουν εψαχνε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εμεις να αποφασισουμε? χωρις δεδομενα δεν μπορει κανεις να αποφασισει με ακριβεια...

πες μας που δουλευεις και θα σου πω τι εισαι... αν και το "θελω ολος ο κοσμος να εχει λεφτα" που δεν το πιστευω και 100% .... προς κομμουνι σε παει... οποιος σε κρινει μονο απο αυτη την φραση

επειδη στον κομμουνισμο η διανομη του πλουτου ειναι ομοιομορφη .

εργαζομαι σε φαμπρικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ την ντροπη σου θα πρεπει να την εκφρασεις για μια μανα η οποια αντι να μεινει σιωπηλη .... βγηκε και ειπε οτι ειναι περηφανη που εχει αναθρεψει τοσα χρονια εναν τρομοκρατη.... ενα πιτσιρικι που αν και πηγε στα καλυτερα κολλεγια και τα πιο ακριβοπληρωμενα ποτε δεν εμαθε ... κατι που το ξερει και ενας αποφοιτος γυμνασιου ... οτι δηλαδη η αναρχια δεν εχει καμια σχεση με την τρομοκρατια...

και μας κανει και μαθηματα για δημοσιογραφισκους ενας 20χρονος που δεν ξερει σε τι πιστευει ακριβως και βρισκεται σε συγχυση  

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
αυτη το εμαθε;εγω νομιζα οτι τους μαθαινουν σε σχολη  :grin:
αν και αμφιβαλω οτι αυτη μπορει να ηταν μανα μπατσου μαλλον τα 15 λεπτα δημοσιοτητας που της αναλογουν εψαχνε.

το ηθος το εμφυτευει η οικογενεια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι σε αρχιδια φαμπρικα δουλευεις  :P παλια ειχες πει οτι εισαι διδακτορικος..... τα διδακτορικα τα αντεχουν μονο ευπορες οικογενειες... καμια κομμουνιστρια - "αναρχικια" σαν τα κωλοπαιδα απο το Αρσακειο με τις μαλλουρες θα εισαι και εσυ που βανδαλιζουν περιουσιες τις οποιες εφτιαξαν με κοπο και ιδρωτα ανθρωποι της δημιουργιας και της προοπτικης και οχι χαραμοφαηδες του φεησμπουκ και του αριστερισμου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ την ντροπη σου θα πρεπει να την εκφρασεις για μια μανα η οποια αντι να μεινει σιωπηλη .... βγηκε και ειπε οτι ειναι περηφανη που εχει αναθρεψει τοσα χρονια εναν τρομοκρατη.... ενα πιτσιρικι που αν και πηγε στα καλυτερα κολλεγια και τα πιο ακριβοπληρωμενα ποτε δεν εμαθε ... κατι που το ξερει και ενας αποφοιτος γυμνασιου ... οτι δηλαδη η αναρχια δεν εχει καμια σχεση με την τρομοκρατια...

και μας κανει και μαθηματα για δημοσιογραφισκους ενας 20χρονος που δεν ξερει σε τι πιστευει ακριβως και βρισκεται σε συγχυση  

Της μανας που λες της βγαζω το καπελο και μονο που υποστηριζει το παιδι της στα δυσκολα και σε καιρους περιεργους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Της μανας που λες της βγαζω το καπελο και μονο που υποστηριζει το παιδι της στα δυσκολα και σε καιρους περιεργους.
ετσι πρεπει να κανουν οι μανες και οι πατεραδες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
τελικα ειμαι κομμουνιστρια αναρχικια δηλαδη  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η μανα αν ειχε τσιπα... θα ζητουσε δημοσια συγγνωμη για το κακο που προκαλεσε ο γιος της χωρις κανενα λογο. Οχι να βγει να τον υποστηριξει κιολας.... εδω μαναδες δολοφονων εχουν βγει και εχουν ζητησει συγγνωμη δημοσια...

Οταν ρωτηθηκε τι προσφερε στην κοινωνια... ουτε καν απαντησε εκει τουλαχιστον δεν απαντησε.

Ο τυπος ειναι τρομοκρατης.... στην γιαφκα τους βρεθηκαν πολλα.... ειναι αστειο καποιοι να τους υποστηριζετε....

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μπόλντυ εσύ πού κινείσαι πολιτικά;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σοφία του Boldemort αριθμός #3487

Ξέρω παιδί από λαική οικογένεια που κάνει διδακτορικό και παράλληλα δουλεύει.

Οι περισσοτεροι δεν δουλευουν ομως... δεν μιλαμε για τις εξαιρεσεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπόλντυ εσύ πού κινείσαι πολιτικά;

Πιστευω ο καπιταλισμος ειναι το πιο ρεαλιστικο συστημα.... δεν γινεται να υπαρχουν κοινωνιες χωρις ταξεις.... αυτα ειναι φαντασιοπληξιες

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πιστευω ο καπιταλισμος ειναι το πιο ρεαλιστικο συστημα.... δεν γινεται να υπαρχουν κοινωνιες χωρις ταξεις.... αυτα ειναι φαντασιοπληξιες
τζημερικο σε κοβω τυπε :sunglasses:
phoca_thumb_l_idrytiki_tzimeros_4.jpg

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
ΣΊΓΟΥΡΑ ΌΠΟΥ ΈΧΕΙ ΕΠΙΚΡΑΤΉΣΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΌς οι χώρες προόδευσαν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom