Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Για ποιο λόγο ν'αρπαχτώ??
Σαφώς και τους βγάζω το καπέλο.
Σαφώς και θα ήθελα να τους συναντήσω και να τους πω "μπράβο ρε μόρτες που χύσατε στη μάπα όλη την κωλογενιά μου"..

Θα έχεις την ευκαιρία για επισκεπτήριο στις φυλακές θαρρώ.

Και δεν έχυσαν αυτοί στη μάπα τη γενιά που λες.

Την έχυσαν αυτοί που έφυγαν έξω, ξεφυγαν από το μπουρδέλο, δεν υποτάχθηκαν στο νεποτισμό και τα μέσα και διέπρεψαν εκεί που υπάρχει αξιοκρατία.

Αυτοί έχυσαν και θα ξαναχύσουν όταν τους καλέσουμε να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα που μας βάζει η μαλακία και αμορφωσιά μας

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606

Την [b]έχυσαν[/b] αυτοί που έφυγαν έξω, ξεφυγαν από το μπουρδέλο, δεν υποτάχθηκαν στο νεποτισμό και τα μέσα και διέπρεψαν εκεί που υπάρχει αξιοκρατία.

Αυτοί έχυσαν και θα ξαναχύσουν[/b] όταν τους καλέσουμε να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα που μας βάζει η μαλακία και αμορφωσιά μας
-αμα τωρα μπει ο χριστιδης και αρχισει να χυνει θα φταιει?

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ΥΓ Που 'σαι ΦΠ?

ΔΥΟ(2) πτυχια ο τραμου,ε?

Εντάξει ρε μάγκα, δεν αξίζει μια ο tramountana στην αγορά και αυτοί που τον αμείβουν έτσι είναι μαλάκες που γουστάρουν να σπαταλούν τα λεφτά τους.

Μου θυμίζεις τους μαλάκες που λέγαν για τα αναβολικά του Κεντέρη. Με αναβολικά έφθασε εκεί που έφθασε; Εάν ναι, πάρε αναβολικά κι εσύ και φθάσε να σε δούμε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΜΠΡΑΒΟ στην μάνα που ΜΟΝΗ μπροστά στην ορδή των αναρχικών που εκφράζανε την συμπαράσταση τους στους συλληφθέντες για ένοπλη ληστεία ,κατά δήλωσιν τους όχι δια ίδιον όφελος (εδώ γελάμε) σήκωσε το πλακάτ και υπερασπίστηκε την αστυνομία και τους ααστυνομικούς (με όλα τα λάθη τους και τους κάποιους επίορκους που έχουν στις τάξεις τους)...

το πλακάτ έγραφε

ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΕΣ ....

και πάλι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ....

Επισκέπτης
Ενα κριμα απο εμενα στον Φυλησυχοπολιτη για τις αποψεις που εχει γιατι ειναι νεαρο παιδι περιπου στη ηλικια μου

Επισκέπτης

Την έχυσαν αυτοί που έφυγαν έξω, ξεφυγαν από το μπουρδέλο, δεν υποτάχθηκαν στο νεποτισμό και τα μέσα και διέπρεψαν εκεί που υπάρχει αξιοκρατία.

Αυτοί έχυσαν και θα ξαναχύσουν όταν τους καλέσουμε να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα που μας βάζει η μαλακία και αμορφωσιά μας
Αυτοι που περιγραφεις και που την εκαναν με τους ορους που περιγραφεις(δηλαδη για την παρτη τους)εδειξαν πολιτικη δειλια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΥΓ Που 'σαι ΦΠ?

ΔΥΟ(2) πτυχια ο τραμου,ε?

ναι ρε γιατί?? μαζί τα πήραμε ή εσύ πλήρωσες για τις σπουδές μου...

δύο πτυχία και είμαι περήφανος γιαυτό ...

και θα πάρω και τρίτο...

γούστο μου, καπέλλο μου και μαγκιά μου...

Επισκέπτης
Εντάξει ρε μάγκα, δεν αξίζει μια ο tramountana στην αγορά και αυτοί που τον αμείβουν έτσι είναι μαλάκες που γουστάρουν να σπαταλούν τα λεφτά τους.
Και οι πουτανες αμειβονται απο τους πελατες τους,ενιοτε αδρα,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι πουτανες.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.075
Πόντοι
1.686
Και οι πουτανες αμειβονται απο τους πελατες τους,ενιοτε αδρα,αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν ειναι πουτανες.

Εσύ το κάνεις δωρεαν υπερποντικούλα !  :2funny: :2funny:

Αδικία ! Να πληρώνονται αυτές !  :2funny:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
ναι ρε γιατί?? μαζί τα πήραμε ή εσύ πλήρωσες για τις σπουδές μου...

δύο πτυχία και είμαι περήφανος γιαυτό ...

και θα πάρω και τρίτο...

γούστο μου, καπέλλο μου και μαγκιά μου...
 :S ...longest?

Επισκέπτης
θά περάσουν καλά μέ τους πακιστανούς καί αλβανούς αδελφους...
οι ψηλές που φάγαν στην αντιτρομοκρατική δέν ήταν τίποτα...
τους βλέπω νά παρακαλάνε στό εφετείο ντυμενοι με κουστουμακι και κουρεμα χρυσαυγιτικο  μπάς και βγουν στα 70 τους..
ουτε τό θαρος να αυτοκτονησουν δεν θαχουν....
όταν καιγαν τραπεζες ειχαν εσωτερικη πληροφόριση τυπου μαρφιν ότι δέν υπάρχουν άνθρωποι μέσα....

νά αγιάσουν τά χέρια των αντρών της αντιτρομοκρατικής......που τους ρίξαν μερικα μπουκετάκια προκαταρκτικά γι αυτο που θα ακολουθήσει στην φυλακη....
Aλλος ενας ασχετος που εχει γνωμη,στη φυλακη τετοιοι κρατουμενοι εχουν τον σεβασμο των υπολοιπων.
Το οτι εσυ εισαι προβατο προς σφαγη και κινδυνευει η σουφρα σου δεν ισχυει για τους υπολοιπους ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom