Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Θα γράφουμε εδώ τα καθημερινά τους κατορθώματα .......
πουτανας γιος ειναι μονο οποιος μαλακας ανοιγει θρεντ και τσουβαλιαζει ενα συνολο λεγοντας το πουτανας γιο...
δεν προκειται να μπω σε ατερμονες συζητησεςι περι σωστου και λαθους και ερμηνειες πραξεων ΑΛΛΩΝ ανθρωπων και να'χαμε να λεγαμε ,δουλεια δεν εχουμε ασχολουμαστε με το τι κανουν οι αλλοι συζητωντας και κουτσομπολευοντας στο μπου....εχω προσωπικη ζωη και δεν θα μπω σε αυτη τη μαλακια...
απλα δινω τον ορισμο περι του ποιος ειναι παλιας πουτανας γιος και την κανω...να χαιρεστε ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
ρε παπαρα για πες μου κάτι.. πόσα παιδάκια έχουν αφήσει οι τράπεζες στην πείνα ??? γιατί κάτι πλειστηριασμοί (το μόνο που μπορεί να κάνει ένας στον οφειλέτη του) έχουν παγώσει προ πολλού...
:2funny: :2funny: Λοιπον ,καμποσα χρονια περναω αρκετα ευχαριστα την ωρα μου σε αυτον τον διαδικτυακο καφενε....ΕΧΩ ΠΕΙ-ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ-ΕΧΩ ΓΕΛΑΣΕΙ-ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ....ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΡΟΛΙΕΣ-εχω τρολαρει  :grin: -ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙ....ΟΥΤΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΕ...ΤΕΛΟΣ!
ΥΓ...Πες μου μονο οτι εισαι ατριχος,αυτο μονο πες μου!

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
-ΝΑΙ καβαντζωνανε φραγκα για να παρακολουθησουν το επομενο λαιβ του χατζηγιαννη βιπ και να αγορασουν το πσ4....αντιπα ειπαμε ,αλλα εσυ το γαμησες μπουρδελοσταλινικο απομειναρι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

όχι ρε μαλάκα
θα δινανε και σενα κατι, να παρεις εισητηριο για τον παοκ
πρεζοκαμμένε βουλγαρε  :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
:2funny: :2funny: Λοιπον ,καμποσα χρονια περναω αρκετα ευχαριστα την ωρα μου σε αυτον τον διαδικτυακο καφενε....ΕΧΩ ΠΕΙ-ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ-ΕΧΩ ΓΕΛΑΣΕΙ-ΕΧΩ ΤΣΑΝΤΙΣΤΕΙ....ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΡΟΛΙΕΣ-εχω τρολαρει  :grin: -ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΡΟΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΑΙΜΑΙ....ΟΥΤΕ Ο ΛΑΤΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΡΑΦΕ...ΤΕΛΟΣ!

θα πείς κάτι με ουσία???

ΥΓ δεν γαμάω πουστράκια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
πουτανας γιος ειναι μονο οποιος μαλακας ανοιγει θρεντ και τσουβαλιαζει ενα συνολο λεγοντας το πουτανας γιο...
δεν προκειται να μπω σε ατερμονες συζητησεςι περι σωστου και λαθους και ερμηνειες πραξεων ΑΛΛΩΝ ανθρωπων και να'χαμε να λεγαμε ,δουλεια δεν εχουμε ασχολουμαστε με το τι κανουν οι αλλοι συζητωντας και κουτσομπολευοντας στο μπου....εχω προσωπικη ζωη και δεν θα μπω σε αυτη τη μαλακια...
απλα δινω τον ορισμο περι του ποιος ειναι παλιας πουτανας γιος και την κανω...να χαιρεστε ...
....κατι σοβαρο συμβαινει παντως...δεν ΕΧΥΣΕΕΕΕΕΕΕ στο τελος!

Επισκέπτης

Eισαι ατομο :thumbsup:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

αν και δεν ειναι ωραιο να συζηταμε αστειευομενοι προσωπικα δεδομενα και ας εκανε τη μαλακια και τα ειπε, δε κρατιεμαι να μη το σχολιασω
ο μπολντης ειναι στα προθυρα να χασει και την μοναδικη απολαυση που τουχει μεινει =τυροπιτα της ημερας εξαιτιας των τραπεζων  :grin:

Επισκέπτης
Και απαλλαγή των εφοπλιστών απ'τη φορολογία ε;

Ρε μαλάκα , ΜΑΛΑΚΑ
τους εφοπλιστές ένα έξυπνο κράτος ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΧΑΤΗΡΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ... ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΜΕ ... ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ....

Δες με τις μαγκιές του ΚΚΕ που έφτασαν τα Ναυπηγεία.
ΘΑ ΖΟΡΙΖΑΤΕ ΤΟ ΝΙΑΡΧΟ , ΜΟΥΝΙΑ.

ΤΟΥ ΚΛΑΣΣΑΤΕ ΕΝΑ ΒΑΠΟΡΙ ΑΡΧΙΔΙΑ .........

ζώα ..........

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
βγαλε τα κουμπουρια και καθαρισε τους ολους....ολους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.104
Πόντοι
5.006
τρομερη μαλακια του τραμουντανα περι τραπεζων και παιδιων που δεν αφησαν να πεινασουν.....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τωρα τελευταια λεει πολλες δυστυχως.Χειροτερος και απο την παναγιωταρεα στον σκαι εχει καταντησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom