Επισκέπτης
Eνα μπραβο στον κυριο μαλακαΑκροδεξιοί που κλέβουν τράπεζες δεν υπάρχουν. Ουτε ανροδεξιοί με καλάσνικωφ. αυτό ειναι δικό σας "προνόμιο"
ΥΓ Ιπταμενε μας ελειψες εσυ και οι μαλακιες σου,μην χανεσε.
Eνα μπραβο στον κυριο μαλακαΑκροδεξιοί που κλέβουν τράπεζες δεν υπάρχουν. Ουτε ανροδεξιοί με καλάσνικωφ. αυτό ειναι δικό σας "προνόμιο"
Ακροδεξιοί που κλέβουν τράπεζες δεν υπάρχουν. Ουτε ανροδεξιοί με καλάσνικωφ. αυτό ειναι δικό σας "προνόμιο"
Καλο διαβασμα...Ακροδεξιοί που βάζουν μπόμπες όμως υπάρχουν
τι μπομπες να βαλει ρε ο γιωτας,εχει φαει σφαλιαρες αυτος. :SΑκροδεξιοί που βάζουν μπόμπες όμως υπάρχουν
Καλα εδω εβαζε μπομπες ο Σιμιτηςτι μπομπες να βαλει ρε ο γιωτας,εχει φαει σφαλιαρες αυτος. :S
Αυτος αποκλειεται να εβαζε γιατι δεν εφτανεΚαλα εδω εβαζε μπομπες ο Σιμιτης
Υπαρχουν δυο αναγνωσεις εδω.Θες λεφτα και θες ακρες. Και γενικοτερα να πας να κανεις τετοιες ενεργειες θες καποια καθοδηγηση η ενθάρρυνση. Στα 18 και στα 20 δε τα βρισκεις αυτα μονος
οχι αλλο ειναι το γελοιο. Το γελοιο ειναι οτι υπαρχουν ακομα κακομοιρηδες που νομιζουν οτι αν κανουν ληστεια στη Eurobank ληστευουν τον Λατση. Σαχλαμπιχλες. Εσυ θα πληρωσεις τα αυξημενα ασφαλιστρα που πληρωνει η Eurobank, σε εσενα θα μετακυλησει το κοστος.
Εννοειται οτι τις ζημιες των τραπεζων δεν τις πληρωνουν οι τραπεζες...εχεις ακουστα το"μνημονιο"?για την ακριβεια το κρατος = οι πολιτες θα χρεωθουν τις ζημιες της τραπεζας και θα δανειστουν να τις καλυψουν.
Αυτο ειναι φιλε το μυαλο που κουβαλανε ενηλικες ανθρωποι και μεταξυ αυτων καποιοι που λεγονται πολιτικοι ή δημοσιογραφοι, αποτελεσμα της αθλιας παιδειας της τελευταιας 25ετειας.
Υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι τις ζημιες των τραπεζων πληρωνει καποιος χοντρος τραπεζιτης με πουρο
Υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι τις ζημιες των τραπεζων πληρωνει καποιος χοντρος τραπεζιτης με πουρο
-TOTE EBAZE NΑΡΚΕΣ!Αυτος αποκλειεται να εβαζε γιατι δεν εφτανε
-ΝΑΙ καβαντζωνανε φραγκα για να παρακολουθησουν το επομενο λαιβ του χατζηγιαννη βιπ και να αγορασουν το πσ4....αντιπα ειπαμε ,αλλα εσυ το γαμησες μπουρδελοσταλινικο απομειναρι!Δυσκολη η ηρωοποίηση μερικων πιτσιρικάδων που κλέβουν τραπεζες για να καβατζώνουν φραγκα...
Αυτα ειναι πρότυπα για νατσους, ποντικους κλπ παρασιτα της κοινωνίας
-στα λεω,ειναι μεγαλο πουλεν ο τυπος!ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επικό.
Εκεί που θέλω να σου γαμήσω τα πρέκια, εκεί αρχίζεις τα δικά σου και κλάνω στα γέλια..
-ΝΑΙ καβαντζωνανε φραγκα για να παρακολουθησουν το επομενο λαιβ του χατζηγιαννη βιπ και να αγορασουν το πσ4....αντιπα ειπαμε ,αλλα εσυ το γαμησες μπουρδελοσταλινικο απομειναρι!
ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΗΜΑΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ
-ΤΙ ειναι αυτο το ποστ γαμω την τρελα μου μεσα????Γαμιεσαι ρε ναζι?ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ?ΤΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΜΕ............ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ......ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ.....Σε κερνάνε hot dog ...
Με ζεστή μουστάρδα πάντα, καυτά!!!!!
αυτό νομίζω θα έπρεπε να το απευθύνεις στην άλλη πλευρά που συνεχίζει τον "ένοπλο αγώνα".
-ΚΑΤΙ ειχε παρει το αυτι μου οτι θα τα δινανε ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑΔΕΣ .....δηλαδή τι τα κάνανε τα φράγκα που σουφρώνανε??
τα μοιράζανε στους φτωχούς ??
-ΚΑΤΙ ειχε παρει το αυτι μου οτι θα τα δινανε ΣΕ ΑΠΟΡΟΥΣ ΜΠΑΖΟΓΑΜΙΑΔΕΣ .....