Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 317K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
Θες λεφτα και θες ακρες. Και γενικοτερα να πας να κανεις τετοιες ενεργειες θες καποια καθοδηγηση η ενθάρρυνση. Στα 18 και στα 20 δε τα βρισκεις αυτα μονος
Υπαρχουν δυο αναγνωσεις εδω.

Η πρωτη ειναι ας την πουμε συνομωσιολογικη σε φαση ο μαλακας λαος που αγεται και φερεται,μονο που εδω αφορα τους συγκεκριμενους.

Η δευτερη ειναι πολιτικη και αφορα το ενοπλο γενικα και τα αδιεξοδα του,και τις παγιδες του.Για τη δευτερη εχω αποψη και θα την πω,οχι ομως αφηνοντας την πρωτη να αιωρειται,ειδικα μετα το"ζητω η αναρχια κουφαλες!"δηλαδη.Και στο φιναλε αμα δεν θελουν να δειξουν σεβασμο σε οσους εχουν αρχιδια οι σφουγκοκωλαριοι της ακροδεξιας(δεν το λεω για σενα αυτο)ειναι δικο τους ζητημα,αλλα δεν θα γινω ουρα τους.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515
οχι αλλο ειναι το γελοιο. Το γελοιο ειναι οτι υπαρχουν ακομα κακομοιρηδες που νομιζουν οτι αν κανουν ληστεια στη Eurobank ληστευουν τον Λατση. Σαχλαμπιχλες. Εσυ θα πληρωσεις τα αυξημενα ασφαλιστρα που πληρωνει η Eurobank, σε εσενα θα μετακυλησει το κοστος.

για την ακριβεια το κρατος = οι πολιτες θα χρεωθουν τις ζημιες της τραπεζας και θα δανειστουν να τις καλυψουν.
Αυτο ειναι φιλε το μυαλο που κουβαλανε ενηλικες ανθρωποι και μεταξυ αυτων καποιοι που λεγονται πολιτικοι ή δημοσιογραφοι, αποτελεσμα της αθλιας παιδειας της τελευταιας 25ετειας.
Υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι τις ζημιες των τραπεζων πληρωνει καποιος χοντρος τραπεζιτης με πουρο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
για την ακριβεια το κρατος = οι πολιτες θα χρεωθουν τις ζημιες της τραπεζας και θα δανειστουν να τις καλυψουν.
Αυτο ειναι φιλε το μυαλο που κουβαλανε ενηλικες ανθρωποι και μεταξυ αυτων καποιοι που λεγονται πολιτικοι ή δημοσιογραφοι, αποτελεσμα της αθλιας παιδειας της τελευταιας 25ετειας.
Υπαρχουν ανθρωποι που νομιζουν οτι τις ζημιες των τραπεζων πληρωνει καποιος χοντρος τραπεζιτης με πουρο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Εννοειται οτι τις ζημιες των τραπεζων δεν τις πληρωνουν οι τραπεζες...εχεις ακουστα το"μνημονιο"?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
Δυσκολη η ηρωοποίηση μερικων πιτσιρικάδων που κλέβουν τραπεζες για να καβατζώνουν φραγκα...

Αυτα ειναι πρότυπα για νατσους, ποντικους κλπ παρασιτα της κοινωνίας  :jerking:
-ΝΑΙ καβαντζωνανε φραγκα για να παρακολουθησουν το επομενο λαιβ του χατζηγιαννη βιπ και να αγορασουν το πσ4....αντιπα ειπαμε ,αλλα εσυ το γαμησες μπουρδελοσταλινικο απομειναρι!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επικό.
Εκεί που θέλω να σου γαμήσω τα πρέκια, εκεί αρχίζεις τα δικά σου και κλάνω στα γέλια..
-στα λεω,ειναι μεγαλο πουλεν ο τυπος!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΠΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΣΗΜΑΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
-ΝΑΙ καβαντζωνανε φραγκα για να παρακολουθησουν το επομενο λαιβ του χατζηγιαννη βιπ και να αγορασουν το πσ4....αντιπα ειπαμε ,αλλα εσυ το γαμησες μπουρδελοσταλινικο απομειναρι!

δηλαδή τι τα κάνανε τα φράγκα που σουφρώνανε??

τα μοιράζανε στους φτωχούς ??

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.526
Πόντοι
2.606
Σε κερνάνε hot dog ...
tumblr_m1cxyyy8nX1r6lurno1_500.jpg

Με ζεστή μουστάρδα πάντα, καυτά!!!!!
-ΤΙ ειναι αυτο το ποστ γαμω την τρελα μου μεσα????Γαμιεσαι ρε ναζι?ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΑΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ?ΤΟΣΟ ΑΝΑΝΔΡΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΛΕΜΕ............ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ......ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ.....

Ολα τα περιμενα απο σενα αλλα αυτο,χαχχαχαχχαχαχαχα

-Ο ΤΥΠΟΣ ΦΟΡΑΕΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΩΒΡΑΚΟ...... :2funny: :2funny: :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
αυτό νομίζω θα έπρεπε να το απευθύνεις στην άλλη πλευρά που συνεχίζει τον "ένοπλο αγώνα".

To απευθύνω σε αυτούς που γράφουν ότι διδάσκονται από τα ιστορικά γεγονότα.

Εξ΄άλλου, ο ένοπλος αγών δεν ενεργείται μόνο από την πλευρά που μου υποδεικνύετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom