Νέα

Αναρχικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11K
  • Εμφανίσεις 315K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποιο μεγαλο κεφαλι θα εβγαζε δηλαδη εξω 5-10 αναρχοτετοιους(που λενε και οι υπολοιποι εδω)?
Με τι συμφερον? Ναι για μενα μπατσοι ειναι οι κουκουλοφοροι. Το οτι τοσα χρονια αυτοι οι τυποι δεν δικαζονται, δεν πανε φυλακη δειχνει πολλα.
Θα επρεπε να ειχες καθαρισει με αυτες τις ιστοριες εδω και πολλα χρονια. Δεν μιλαμε για τιποτα χιλιαδες. 50-100 ατομα καθε φορα ειναι. Αυτη ειναι η αληθεια. Τωρα εσυ αν δεν θες, μην το πιστευεις. Δεν εισαι αναγκασμενος.
Μικροτερος το πιστευα και εγω,μεχρι που ειδα με τα ματια μου πιτσιρικαδες με σακιδια να εχουν μεσα διαφορα πολεμοφοδια για να πανε στην "πορεια".Δεν ξερω αν ησουν στο γαματο καποτε ενα τορενταδικο.εκει να δεις τι ελεγαν διαφοροι αντιεξουσιαστες στο τι θα κανουν και τι πολεμοφοδια ετοιμαζαν για διαφορα συλαλητιρια.Μην μου πεις οτι ηταν κρυφομπατσοι.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
για τους αναρχικούς; δεν μου έχουν κάνει τίποτα, αυτοί αν δεν τους πειράξεις δεν σ' ενοχλούν, αντίθετα μ' εσάς που την πέφτετε σε ανύποπτους συμπολίτες μας οικογενειάρχες...
Οι αναρχικοί λένε δεν γουστάρουν δημοκρατία και κοινοβουλευτισμό, προτιμούν να δρουν διαφορετικά κάποιοι το λένε και περιθώριο... είναι πιστοί στην ιδεολογία τους.
Σε αντίθεση μ' εσάς που από το περιθώριο (και μην μου πεις όχι) γραβατοθήκατε και μπήκατε στο σύστημα για τα καλά...    

Δε γραβατωθήκαμε, δ εμπείκαμε σε κανένα σύστημα. Δε πειράζουν κανένα οι αναρχικοί? Αυτά τα μούλικα με τα καλάσνικωφ που πιάσανε τι κάνανε, έραιναν μ λουλούδια τους περαστικούς για να τους εμπνεύσουν την αναρχία? ΤΟ 2008 οι παρανοϊκοί πληρωμένοι αναρχικοί κάψαν και κατέστρεψαν την Αθήνα, τοσο κόσμο, μικροεπαγγελματίες, για το τίποτα.

Εχεις τύφλα μαύρη και τα βλέπεις ολα απο κεινη τη μερια.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Για τον ταξιτζή στην Πάρο.

και την δολοφονια του καποδιστρια θα τους φορτωσουν ενα αναγκη.Το συστημα πασχει και εχει και αλλους φορους να χωσει στον κοσμο. Πρεπει να δικαιολογηθει οτι κανει καλη δουλεια και να κραταει τον κοσμο στον φοβο της δηθενα τρομοκρατιας. Κατι αλλο που δεν ξερεις να βοηθησω;

Επισκέπτης
Μικροτερος το πιστευα και εγω,μεχρι που ειδα με τα ματια μου πιτσιρικαδες με σακιδια να εχουν μεσα διαφορα πολεμοφοδια για να πανε στην "πορεια".Δεν ξερω αν ησουν στο γαματο καποτε ενα τορενταδικο.εκει να δεις τι ελεγαν διαφοροι αντιεξουσιαστες στο τι θα κανουν και τι πολεμοφοδια ετοιμαζαν για διαφορα συλαλητιρια.Μην μου πεις οτι ηταν κρυφομπατσοι.

Εγώ να δεις τι έβλεπα στην Πλατεία , δεκαετία του 1980 ,
πίνοντας καφέ , μέχρι να μας γράψουν τις κασέτες για το σπέκτρουμ !!!!!
Αναρχικοί , τα χειρότερα μουνόπανα που υπάρχουν !
Κάπου το 1985 , μου την είχαν πέσει ανάρχες στην Πλατεία, επειδή φόραγα ... adidas ...
ήμουν 14 και ήταν 4 άνω των 20 ... όταν είδαν τον ξάδελφό μου , που
είχε πάει για τσιγάρα και ήταν ... 15,5 ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ !!!!!!!!

Τους λάτρεψα από τότε !!!!!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Κια ξαναλέω, και λίγες τους δώσανε, πιο πολύ ξύλο έπρεπε να φάνε να τους σπάσει ο τσαμπουκάς, οπως κάθε αριστρεροανάρχας που τους συμπαθεί.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Δεν είμαι σίγουρος πλέον ... άν διαβάσεις τις δηλώσεις των γονιών των συλληφθέντων δεν δηλώνουν άγνοια για τις "πολιτικές" και "ιδεολογικές" επιλογές των κανακάριδων τους ... αντίθετα μάλιστα τις επιδοκιμάζουν ΑΚΟΜΑ και τώρα ... συνεπώς οι νεαροί εγκληματίες μεγάλωσαν και κοινωνικοποιήθηκαν σε περιβάλλοντα όπου η "επαναστατική" ανομία εθεωρείτο λίγο πολύ επιτρεπτή - άν όχι επιδοκιμαστέα ...
Οι προυποθεσεις μπορει να υπηρχαν, αλλα σιγουρα η δολοφονια του φιλου του απο αντιπροσωπο του κρατους ηταν καταλυτικη στην διαμορφωση της συνειδησης του.
Σε με τετοια ηλικια ενα τετοιο γεγονος σε αλλαζει σαν ανθρωπο.

Επισκέπτης
Δεν αξίζει να τους μιλάμε λάκη, ειναι πορωμένοι μέχρι τα μπούνια, ορκισμένοι. ΑΥτό θα λυθεί μόνο στον επόμενο συμμορητοπόλεμο,ομως πρέπει να λυθεί, μια κι εξω αυτή τη φορά.

Περνάμε τον καιρό μας,
ετοιμάζοντας τα απαραίτητα για εκείνη τη μέρα ....
URL]]

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376

Παντα ειναι μπατσοι. Παντα οι πορειες(ολες) διαλυονται απο τα ιδια καθε φορα ατομα.
Και παντα οσοι ειναι στις πορειες καταληγουν στο συμπερασμα που κατεληξα κι εγω.
Γιατι πως αλλιως να εξηγησεις το γεγονος οτι οι ματαδες τους βλεπουν να καινε  καδους, αμαξια, περιπτερα κλπ αλλα δεν κανουν ΤΙΠΟΤΑ? Ποσες φωτογραφιες αλλωστε εχουν κυκλοφορησει με κουκουλοφορους να κινουνται αναμεσα σε μπατσους? Τι να λεμε τωρα. Πιστευε οτι θες φιλε. Ασε με εμενα.

Επισκέπτης
Εγώ να δεις τι έβλεπα στην Πλατεία , δεκαετία του 1980 ,
πίνοντας καφέ , μέχρι να μας γράψουν τις κασέτες για το σπέκτρουμ !!!!!
Αναρχικοί , τα χειρότερα μουνόπανα που υπάρχουν !
Κάπου το 1985 , μου την είχαν πέσει ανάρχες στην Πλατεία, επειδή φόραγα ... adidas ...
ήμουν 14 και ήταν 4 άνω των 20 ... όταν είδαν τον ξάδελφό μου , που
είχε πάει για τσιγάρα και ήταν ... 15,5 ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΥΝΗΓΙ !!!!!!!!

Τους λάτρεψα από τότε !!!!!

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Επικό.
Εκεί που θέλω να σου γαμήσω τα πρέκια, εκεί αρχίζεις τα δικά σου και κλάνω στα γέλια..

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Κια ξαναλέω, και λίγες τους δώσανε, πιο πολύ ξύλο έπρεπε να φάνε να τους σπάσει ο τσαμπουκάς, οπως κάθε αριστρεροανάρχας που τους συμπαθεί.
Οποιος παρανομει να τρωει ξυλο δηλαδη;
Αυτο ισχυει και για την δικια σου φαρα η μονο για τους αριστερους;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Περνάμε τον καιρό μας,
ετοιμάζοντας τα απαραίτητα για εκείνη τη μέρα ....
http://[URL unfurl="true"]www.sinclairintl.com/userdocs/skus/p_749010827_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τι είναι ρε παπάρα αυτό το μοτόρι ???

οι δονητές σου ??

Επισκέπτης
Επικό.
Εκεί που θέλω να σου γαμήσω τα πρέκια, εκεί αρχίζεις τα δικά σου και κλάνω στα γέλια..

Tι να κλάσεις μωρή λουλού ;;;;;;
Σαν το Ρωμανό αντράρα είσαι κι εσύ ;;;;;;;
ή σαν τον άλλο τον ξανθό με το όρθιο μαλλί ;;;;;

Αν με δεις κοντύτερα από τα 20 μέτρα,
θα πεθάνεις από το φόβο σου.

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Επικό.

θέλει να γαμήσει και πρέκια τούτο δω, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.028
Πόντοι
6.515
φιλε δεν ξερω ποσο χρονων εισαι
αλλά να ξερεις η καλογερική είναι πάρα πολύ βαριά για τά νέα παιδιά....
αλλιως είναι να γραφεις στούς τοιχους και να πετάς κανενα νεραντζι στην νομική και αλλιως είναι να βρεθεις φυλακη για ολη την ζωη σου σαν μαλακας παρεα με πακιστανους και αλβανους αδελφους....
καμμια 20ρια ατομα είναι που θα τους πιασουν....αργα η γρηγορα
άραγε απο αυτούς που πιασαν τωρα και ποιο παλια έχει δουλεψει κανενας να δεις πώς βγενει το μεροκαματο.....
εγω αμφιβάλω οτι εκτος απο πρεζα εντος του πανεπιστημιακου ασυλου έχει κανει κανενας τους καμμια άλλη δουλειά....

καλα τα λες

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Οποιος παρανομει να τρωει ξυλο δηλαδη;
Αυτο ισχυει και για την δικια σου φαρα η μονο για τους αριστερους;

Όποιος παίρνει καλασνίκια και κάνει ληστείες, φόνους αντάρτικο και βάζει βόμβες στο μολ να τρώει απίστευτο ξύλο και να σκάβει πέτρες μέχρι θανάτου απ την κούραση.Εννοείται χωρίς φαγητό.

alterego(1)

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Αυτο που δεν μπορειτε να κατανοησετε ειναι οτι αναρχικοι αριστεροι ακροδεξιοι και φασιστες ειναι 2 πλευρες του ιδιου νομισματος και πως χρησιμοποιουνται απο το εκαστοτε πολιτικο συστημα για την χειραγωγηση των προβατων τους.
Αντε τσακωθητε λιγο ακομα τωρα για το ποιος εκανε τι και ποιος βαρεσε ποιον, και αφηστε τους πραγματικους προδοτες που ωφελουνται απο ολο αυτο το σκηνικο να συνεχιζουν το εργο τους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Tι να κλάσεις μωρή λουλού ;;;;;;
Σαν το Ρωμανό αντράρα είσαι κι εσύ ;;;;;;;