Νέα

Αναπάντεχη Εγκυμοσύνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 705
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι θα κάνατε στην περίπτωση μια ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης?

• Μου εχει τυχει και το κρατησα

Ψήφοι: 10 9,3%
  • Αν μου τυχαινε θα το κραταγα

Ψήφοι: 43 40,2%
  • Μου εχει τυχει και το ριξα

Ψήφοι: 17 15,9%
  • Αν μου τυχαινε θα το ριχνα

Ψήφοι: 37 34,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    107

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ένα ενδιαφέρον θέμα για να προβληματιστούμε  :dancing:

"Εχω μια ξαδερφουλα 29χρ. αρραβωνιασμενη 1 χρονο και κατι και εμεινε εγκυος.ειναι στον 1 μηνα.το εμαθα πριν 3 μερες και τρελαθηκα απο την χαρα μου!!! το ειπε τρισευτυχισμενη στον αντρα της και αυτος ο ηλιθιος της ειπε οτι δεν θελει παιδι απο τωρα! την πρωτη μερα σκοτωθηκανε και του ειπε "δεν το εκανα μονη μου,ησουν κι εσυ εκει", κλαιει και χτυπιεται η καλη μου και προσπαθει να του αλλαξει γνωμη...δεν αντεχω να την βλεπω ετσι...της λεω να ηρεμησει και οτι μπορει να του ηρθε ξαφνικο και να αντεδρασε ετσι και οτι συντομα θα ειναι ολα καλα.δεν ξερω τι να κανω."

Και η επεξήγηση των λεπτομερειών:

"να σας εξηγησω λιγο την κατασταση. ειναι μαζι σχεδον 4 χρονια.αυτος 31 δημοσιος υπαλληλος με πολυ καλο μισθο και η ξαδερφη μου εχει επισης εναν μισθο χιλιων ευρω απο τη δουλεια της.απο τοτε που αρραβωνιαστηκαν ανακαινιζουν το σπιτι του για να μεινουν εκει αλλα δεν τελειωνει ποτε! υπολογιζαν να γινει ο γαμος αυτον το μηνα αλλα το πηγαν για του χρονου. γενικοτερα και απ'οσα μπορω να γνωριζω δεν υπαρχει καποιο εμποδιο εκτος απο το σπιτι,που εχει γινει σαν το γεφυρι της Αρτας!"

Και μία συγκινητική λεπτομερεια:

"Δεν ημουν μπροστα αλλα απ'οτι μου ειπε, πηγε τον αγκαλιασε και του το ειπε κι αυτος εκανε σαν να τον χτυπησε ρευμα και χτυπιοταν! παντως για εκτρωση δεν μιλησε,η αληθεια να λεγεται. εκτος αν γι'αυτον ειναι δεδομενο.τι να πω."

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
αυτα ειναι τα άσχημα..οι απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες..
πριν 2 σκ ημουν σε 2 τετοιους γάμους

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
αυτα ειναι τα άσχημα..οι απρογραμμάτιστες εγκυμοσύνες..

πριν 2 σκ ημουν σε 2 τετοιους γάμους
Σιγά! Τι τώρα, τι μετά από 1 χρόνο!

'Ετσι κι αλλιώς καρπός του έρωτα είναι και στις 2 περιπτώσεις! Ποιά η διαφορά? Αφού έτσι κι αλλιώς 4 χρόνια μαζί είναι το ζευγάρι... όχι 4 εβδομάδες! Ε, για να είναι μαζί 4 χρόνια παει να πει οτι αγαπιουνται. Ας παντρευτούν λοιπόν να το κάνουν κι επίσημο!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Οι άντρες σκέφτονται προσγειωμένα όταν μαθαίνουν το μαντάτο. Ενώ οι γυναίκες είναι μέσα στην τρελή χαρά. Σκέφτονται κούνιες, ρούχα εγκυμοσύνης κτλ. Γι'αυτό ένας άντρας πιστεύω πως δεν αντιδρά με υπερβολική  χαρά.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Στο Αρλεκιν γίνεται αυτό, συναγωνιστή.
Καλά! Κάτσε να Α-Γ-Α-Π-Η-Σ-Ε-Ι-Σ και να σου πει η γυναίκα / κοπέλα σου οτι θα γίνεις μπαμπάς και θα δεις κάτι εναέριες πιρουέτες που θα κάνεις από τη χαρά σου! Μην τα ισοπεδώνεις όλα... ε?  :grin:

Επισκέπτης
Ένα ενδιαφέρον θέμα για να προβληματιστούμε  :dancing:

"Εχω μια ξαδερφουλα 29χρ. αρραβωνιασμενη 1 χρονο και κατι και εμεινε εγκυος.ειναι στον 1 μηνα.το εμαθα πριν 3 μερες και τρελαθηκα απο την χαρα μου!!! το ειπε τρισευτυχισμενη στον αντρα της και αυτος ο ηλιθιος της ειπε οτι δεν θελει παιδι απο τωρα! την πρωτη μερα σκοτωθηκανε και του ειπε "δεν το εκανα μονη μου,ησουν κι εσυ εκει", κλαιει και χτυπιεται η καλη μου και προσπαθει να του αλλαξει γνωμη...δεν αντεχω να την βλεπω ετσι...της λεω να ηρεμησει και οτι μπορει να του ηρθε ξαφνικο και να αντεδρασε ετσι και οτι συντομα θα ειναι ολα καλα.δεν ξερω τι να κανω."

Και η επεξήγηση των λεπτομερειών:

"να σας εξηγησω λιγο την κατασταση. ειναι μαζι σχεδον 4 χρονια.αυτος 31 δημοσιος υπαλληλος με πολυ καλο μισθο και η ξαδερφη μου εχει επισης εναν μισθο χιλιων ευρω απο τη δουλεια της.απο τοτε που αρραβωνιαστηκαν ανακαινιζουν το σπιτι του για να μεινουν εκει αλλα δεν τελειωνει ποτε! υπολογιζαν να γινει ο γαμος αυτον το μηνα αλλα το πηγαν για του χρονου. γενικοτερα και απ'οσα μπορω να γνωριζω δεν υπαρχει καποιο εμποδιο εκτος απο το σπιτι,που εχει γινει σαν το γεφυρι της Αρτας!"

Και μία συγκινητική λεπτομερεια:

"Δεν ημουν μπροστα αλλα απ'οτι μου ειπε, πηγε τον αγκαλιασε και του το ειπε κι αυτος εκανε σαν να τον χτυπησε ρευμα και χτυπιοταν! παντως για εκτρωση δεν μιλησε,η αληθεια να λεγεται. εκτος αν γι'αυτον ειναι δεδομενο.τι να πω."

συναγωνιστή άστα να πάνε νομίζω ότι ο αγαπητικός της εξαδέλφης σου απλά είχε εξασφαλίσει το μαμίση της χρονιάς και κάποια στιγμή θα την έκανε με το σύστημα στρίβην δια του αρραβώνος.

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Κι εγω οταν το εμαθα για τον γιοκα μου πηδαγα μεχρι το ταβανι.Μετα καταλαβα την πικρη αληθεια...

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Κι εγω οταν το εμαθα για τον γιοκα μου πηδαγα μεχρι το ταβανι.Μετα καταλαβα την πικρη αληθεια...
Έτσι είναι μάγκες! Όποιος γουστάρει την απέραντη κάβλα του να τα ρίχνει όλα μέσα... πλερώνει και το αντίστοιχο τίμημα! Έτσι πάνε αυτά!

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν ο γαμπρός έχει σταθερή δουλειά με καλό μισθό και καθυστερεί τον γάμο, οι πιθανότητες για μία αναπάντεχη εγκυμοσύνη αυξάνονται.

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Πραγματικό περιστατικό που μου διηγήθηκε φίλη μου που δουλεύει σε φαρμακείο. Το φαρμακείο τίγκα στον κόσμο ώσπου μπαίνει κάποιος νεαρός μέσα και φωνάζει απεγνωσμένα που είναι η φαρμακοποιός. Του απαντάει η φίλη μου και αυτός συνεχίζει στην ίδια ένταση << Θέλω ένα χάπι πως το λένε δεν ξέρω αλλά έχυσα μέσα>> αφού μένουν κόκκαλο όλοι τον βουτάει η φίλη του λέει να μιλάει πιο σιγά και τον ρωτάει πότε έγινε αυτό. Κι αυτός αλλόφρων φωνάζει τώρα-τώρα δείχνοντας την καυλωμένη ψωλή του.
Αλάνι ο μικρός...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν μπορω να καταλαβω παντως τις γυναικες που κανουν κομπινες με εγκυμοσυνες προκειμενου να τυλιξουν το γαμπρο....και αμα σου μεινει το παιδι αμανατι και την κανει ο γαμπρος? τι ρισκο ειναι αυτο? στην ιδεα και μονο μου σηκωνεται η πετσα....δε μιλαω βεβαια για περιπτωσεις ατυχηματων...και αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες....

Επισκέπτης
Δεν μπορω να καταλαβω παντως τις γυναικες που κανουν κομπινες με εγκυμοσυνες προκειμενου να τυλιξουν το γαμπρο....και αμα σου μεινει το παιδι αμανατι και την κανει ο γαμπρος? τι ρισκο ειναι αυτο? στην ιδεα και μονο μου σηκωνεται η πετσα....δε μιλαω βεβαια για περιπτωσεις ατυχηματων...και αυτα συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες....
καλά γίνεται και αυτό αλλά στο συγκεκριμένο θέμα αυτός που το έβαλε η παραμύθι είναι και μπορεί όμως να το έβαλε καλοπροαίρετα σαν ένα πρόβλημα που μπορεί να συμβεί σε πολλές οικογένειες, η στην προκειμένη περίπτωση ο γαμπρός είχε βολευτεί περιμένοντας κάτι καλύτερο και να την κάνει κάποια στιγμή δια του αρραβώνα από μια ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου, γιατί σε αυτή την ηλικία 31 αυτός 29 αυτή και να μην θέλεις παιδί είναι ηλιθιότητα καλύτερα να πιάσουμε τα 40 και να κάνουμε εγγόνι. 

Επισκέπτης
καλά γίνεται και αυτό αλλά στο συγκεκριμένο θέμα αυτός που το έβαλε η παραμύθι είναι και μπορεί όμως να το έβαλε καλοπροαίρετα σαν ένα πρόβλημα που μπορεί να συμβεί σε πολλές οικογένειες, η στην προκειμένη περίπτωση ο γαμπρός είχε βολευτεί περιμένοντας κάτι καλύτερο και να την κάνει κάποια στιγμή δια του αρραβώνα από μια ατάκα του ελληνικού κινηματογράφου, γιατί σε αυτή την ηλικία 31 αυτός 29 αυτή και να μην θέλεις παιδί είναι ηλιθιότητα καλύτερα να πιάσουμε τα 40 και να κάνουμε εγγόνι.  

ε ναι ... είναι που οι γυναίκες είναι πουτάνες και οι άνδρες αθώωοι και θύματα χαχαχαχχαχα

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άμα μία γυναίκα είναι απελπισμένη και το βιολογικό ρολόι την οδηγεί στην τρέλα, τα παίζει όλα για όλα.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Κανένας άντρας δεν ονειρεύεται να παντρευτεί τη συνομίληκή του και να κάνει παιδί μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom