Νέα

Ανάληψη απο τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής όπου είμαι δικαιούχους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pilotos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.765
Πόντοι
2.816
Τύπε σκέψου καλά τι πας να κάνεις.. καλά είναι να υπάρχει ένα ποσό για ώρα ανάγκης...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
εγω παντως της τον εβαζα τυπε :confused: :confused: :confused: :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

image.jpg
Άνετα!!!!!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.218
Πόντοι
3.846
Πήγαινε ρε παίκτη και βγάλε κάρτα (νομίζω δεν υπάρχουν πια βιβλιάρια καινούρια) και μετά κάνε ανάληψη. Αν δε σε αφήνουν να κλείσεις το λογαριασμό επειδή έχεις συνδικαιούχο άσε μέσα 1 ευρώ και καλή χρονιά.

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Τυπε νηματόθετη τον νου σου .
Το ότι είσαι μαζί σε ένα λογαριασμό με κάποιον άλλον , σου δίνει το δικαίωμα μεν να μην αφήσεις φράγκο στον κοινό λογαριασμό . Αλλά ξεκούραστα ο έτερος δικαιούχος μπορεί να σε τραβολογήσει στα δικαστήρια αν μπορεί να αποδείξει ότι αυτός ήταν ο καταθέτης των χρήματων .

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.770
Πόντοι
3.656
Είναι αρκετά παλιος λογαριασμός 20ετιας ξέρεις αν αυτό θα παιξει ρόλο στο τι θα μου ζητήσουν για την έκδοση κάρτας ΙΒΑΝ δεν ξέρω ουτε έχει δημιουργηθεί ποτε web banking
αν έχει να κινηθεί 20χρόνια έχει παγώσει. Έχω φύγει δεκαετίες από τα ταμεία, αυτό ίσχυε τότε. Ο Λογαριασμός κλειδωνόταν και κάποια στιγμή τα χρήματα πήγαιναν στο Κράτος, ίσως όμως άλλαξε

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Το ότι είσαι μαζί σε ένα λογαριασμό με κάποιον άλλον , σου δίνει το δικαίωμα μεν να μην αφήσεις φράγκο στον κοινό λογαριασμό . Αλλά ξεκούραστα ο έτερος δικαιούχος μπορεί να σε τραβολογήσει στα δικαστήρια αν μπορεί να αποδείξει ότι αυτός ήταν ο καταθέτης των χρήματων .
δεν ισχυει τυπε. :confused: :confused: :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
τυπε δεν νομιζω να τον πολυνοιαζει...
φαινεται αρκετα παραβατικο στοιχειο ο τυπος...
:confused: :confused: :confused:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Καλησπέρα συναγωνιστές θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική στον οποίο είμαι δικαιούχος και ένα συγγενικό μου προσωπο συνδικαιουχος. Θέλω να κάνω ανάληψη τα χρήματα τα οποία έχει μέσα αλλά δεν έχω το βιβλιάριο ουτε το ΙΒΑΝ όπως επίσης δεν έχει εκδόθη ποτε χρεωστικη κάρτα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε πως μπορώ να παρω τα χρήματα μου δηλαδή υπάρχει πχ δυνατότητα να κάνω ανάληψη από τα ταμεία με την ταυτότητα μου;
Έχω 100 πενηνταρικα και θέλω να ανταλλάξω με καταστατικά και διακόσαρικα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που μπορώ

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
1. ταυτότητα, εκκαθαριστικό, μισθοδοσία, λογαριασμός. δεν τα ζητάνε επειδή τους καύλωσε, το προβλέπει η Ευρωπαικη Κεντρική και οι νόμοι (βλέπε Βασιλεία ΙΙ)
2.μετά, κάνεις ο,τι γουστάρεις ως συνδικαιούχος.
3.για να κλείσει ο λογαριασμός, χρειάζεται η υπογραφή όλων των δικαιούχων.
4.βιβλιάρια και μαλακίες δεν υπάρχουν πλέον. όπως εγώ που το 2002 ανοίξα λογαριασμό στο Λονδίνο, και ρώτησα για βιβλιάριο και με κοιτούσαν απορημένοι.
5.οι μη ενεργοί λογαριασμοί γίνονται αυτόματα ενεργοί οταν πραγματοποιηθεί κίνηση σε αυτούς. πχ αν καταθέσεις 1 ευρώ, μια χαρά ενεργός γίνεται.
6.αυτό για τα χρήματα στο Κράτος δεν παίζει. αφορούσε σε μικροκαταθέσεις ελάχιστων ευρώ, κάποτε.

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.582
Πόντοι
481
Τυπε νηματοθετη αν πηγες σημερα τραπεζα ενημερωσε μας με τις εξελιξεις.Αγωνια ο λαος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom