Νέα

Ανάληψη απο τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής όπου είμαι δικαιούχους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pilotos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Εγώ είμαι ο δικαουχος φίλε μου απλά δεν άνοιξα εγώ τον λογαριασμό
Ήσουν ανήλικος και τον άνοιξαν οι γονείς σου;
Απλά με βάζει σε υποψίες ότι είπες "έχω χρήματα και θέλω να τα βγάλω", άρα όλα εννοείς. Γι'αυτό μας φαίνεται περίεργο.

• Like
Αντιδράσεις: 968

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Νομίζω αν πας με ταυτότητα με εκκαθαριστικό εφορίας και κάποιο λογαριασμό στο όνομα σου θα σου βγάλουν βιβλιάριο σε αυτόν τον λογαριασμό κι αν όντως είναι καταχωρημένα τα ακριβές στοιχεία στο έχουν έτοιμο.. Άρα σε καλή μεριά τα φράγκα :grin:
τα βιβλιαρια απο περσυ το καλοκαιρι τα εχουν ακυρωσει ολες οι τραπεζες

μονο με καρτα μπορει να κανει δουλεια

• Like
Αντιδράσεις: tony1
OP
OP
Pilotos13

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Μαλλον θα σου ζητησουν χαρτια για να προβουν σε οποιαδηποτε πραξη απο μεριας τους.
Γινονταν κινησεις στο λογαριασμο εστω απο τον αλλον?
Από όσο ξέρω μονο καταθέσεις αλλά έχουν σταματήσει εδώ και καιρό ξέρεις τι χαρτιά θα ζητήσουν περιπου;

OP
OP
Pilotos13

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Ήσουν ανήλικος και τον άνοιξαν οι γονείς σου;
Απλά με βάζει σε υποψίες ότι είπες "έχω χρήματα και θέλω να τα βγάλω", άρα όλα εννοείς. Γι'αυτό μας φαίνεται περίεργο.
Ναι έτσι έγινε δεν είναι μεγάλο το ποσο μην φανταστείς απλά μένει αναξιοποίητο χωρίς λόγο.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Από όσο ξέρω μονο καταθέσεις αλλά έχουν σταματήσει εδώ και καιρό ξέρεις τι χαρτιά θα ζητήσουν περιπου;

Ειναι εν ζωη ο συνδικαιουχος?

Γενικα πας και ρωτας τι χρειαζεται.

ταυτοτητα
εκκαθαριστικο
αποδεικτικο μισθοδοσιας εργοδοτη
δεκο

Και αν πας να κανεις πονηρια να ελπιζεις να μη ζητησουν και για τον αλλον τα αντιστοιχα

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Π
Ναι έτσι έγινε δεν είναι μεγάλο το ποσο μην φανταστείς απλά μένει αναξιοποίητο χωρίς λόγο.
Πάνε με την ταυτότητα σου και εξηγησε τους τι συμβαίνει. Θα σου πούνε. Λογικά εκκαθαριστικο + ΔΕΗ.

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Ειναι εν ζωη ο συνδικαιουχος?

Γενικα πας και ρωτας τι χρειαζεται.

ταυτοτητα
εκκαθαριστικο
αποδεικτικο μισθοδοσιας εργοδοτη
δεκο

Και αν πας να κανεις πονηρια να ελπιζεις να μη ζητησουν και για τον αλλον τα αντιστοιχα
Η να μη μας γραψεις το επομενο θεμα απο το νοσοκομειο
Κοίτα στην χειρότερη έχει έτοιμο τον δικηγόρο. Τον @alex71 .

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.412
Πόντοι
27.261
Καλησπέρα συναγωνιστές θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική στον οποίο είμαι δικαιούχος και ένα συγγενικό μου προσωπο συνδικαιουχος. Θέλω να κάνω ανάληψη τα χρήματα τα οποία έχει μέσα αλλά δεν έχω το βιβλιάριο ουτε το ΙΒΑΝ όπως επίσης δεν έχει εκδόθη ποτε χρεωστικη κάρτα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε πως μπορώ να παρω τα χρήματα μου δηλαδή υπάρχει πχ δυνατότητα να κάνω ανάληψη από τα ταμεία με την ταυτότητα μου;
πως εχεις λογαριασμο και δεν εχεις βιβλιαριο και ιβαν, αφου στα δινουν επι τοπου οταν τον ανοιξεις ? :confused:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τυπος pilotos13 μολις καβατζωσει τα φραγκα. :confused: :confused: :confused:

image.jpg

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.125
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα συναγωνιστές θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική στον οποίο είμαι δικαιούχος και ένα συγγενικό μου προσωπο συνδικαιουχος. Θέλω να κάνω ανάληψη τα χρήματα τα οποία έχει μέσα αλλά δεν έχω το βιβλιάριο ουτε το ΙΒΑΝ όπως επίσης δεν έχει εκδόθη ποτε χρεωστικη κάρτα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε πως μπορώ να παρω τα χρήματα μου δηλαδή υπάρχει πχ δυνατότητα να κάνω ανάληψη από τα ταμεία με την ταυτότητα μου;
Αναλογα το ποσο που θελεις να παρεις..αν ειναι μικρο θα σου πουνε να βγαλεις καρτα..
Αλλιως ταμειο και παιρνεις απο κει μεγαλα ποσα.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
μπηκε φυλακη και ο αντρας της τετας της νυχους που ξερει πως να βγαζει πραγματα απο την τραπεζα, και δεν μπορει να σε βοηθησει τυπε... :cry:
εγω παντως της τον εβαζα τυπε :confused: :confused: :confused: :bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick::bigdick:

image.jpg

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Το συγγενικο σου προσωπο μελος του μπου βρηκε να βαλει συνδικαιουχο ;

Τεσπα επικαιροποιηση λογαριασμου με ΔΕΚΟ για διευθυνση , ταυτοτητα κ τελευταιο εκκαθαριστικο . Μετα ψειρισμα μεχρι σταγονας και τα φιλια σου απο κοπα καμπανα

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Θα σε ταλαιπωρήσουν λιγάκι να έχεις υπόψην σου

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.245
Πόντοι
22.266
τυπε ειχα 2-3 παγωμενους λογαριασμους 20 ετιας , μεσω ebanking οσες φορες πηγαινα να κανω μεταφορα το υπολοιπο κατι ψηλα 2-3 εκατ , μου ελεγε ο λογαριασμος ειναι αδρανης επισκεφθείτε ενα καταστημα για να τον ενεργοποιησετε.....και ξαφνικα μια μερα μου αφησε να κανω μεταφορα το υπολοπο, eurobank.... :confused: :confused: :confused:
Κ εσύ ρε τζοκαμπο για 2-3 ψωριεκατομμύρια ξοδεψες ρεύμα ίντερνετ για μεταφορά ebanking??? :confused:

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.582
Πόντοι
481
Διαβασε πως επενδυονται τα 300κ απο το αλλο νημα και ειπε να ξεκινησει το business plan

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom