Νέα

Ανάληψη απο τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής όπου είμαι δικαιούχους.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pilotos13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Καλησπέρα συναγωνιστές θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική στον οποίο είμαι δικαιούχος και ένα συγγενικό μου προσωπο συνδικαιουχος. Θέλω να κάνω ανάληψη τα χρήματα τα οποία έχει μέσα αλλά δεν έχω το βιβλιάριο ουτε το ΙΒΑΝ όπως επίσης δεν έχει εκδόθη ποτε χρεωστικη κάρτα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε πως μπορώ να παρω τα χρήματα μου δηλαδή υπάρχει πχ δυνατότητα να κάνω ανάληψη από τα ταμεία με την ταυτότητα μου;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Καλησπέρα συναγωνιστές θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική στον οποίο είμαι δικαιούχος και ένα συγγενικό μου προσωπο συνδικαιουχος. Θέλω να κάνω ανάληψη τα χρήματα τα οποία έχει μέσα αλλά δεν έχω το βιβλιάριο ουτε το ΙΒΑΝ όπως επίσης δεν έχει εκδόθη ποτε χρεωστικη κάρτα για τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Θα μπορούσατε να με διαφωτισετε πως μπορώ να παρω τα χρήματα μου δηλαδή υπάρχει πχ δυνατότητα να κάνω ανάληψη από τα ταμεία με την ταυτότητα μου;
στα ταμεια δεν μπορεις πια να κανεις αναληψη ουτε καταθεση απο 1000 ευρω και κατω μεχρι περσυ μπορουσες απο 500 και ανω

πρεπει αναγκαστικα να βγαλεις καρτα για atm

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
Πρέπει να πας στη τράπεζα και να ζητήσεις να βγάλεις κάρτα.. Αν δεν έχεις πάει εκκαθαριστικό και άλλα χαρτία, θα στα ζητήσουν να τους τα πας.. Υπάρχει και μια περίπτωση να σου ζήτησουν να είναι και ο συνδικαιουχος παρών

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
Νομίζω αν πας με ταυτότητα με εκκαθαριστικό εφορίας και κάποιο λογαριασμό στο όνομα σου θα σου βγάλουν βιβλιάριο σε αυτόν τον λογαριασμό κι αν όντως είναι καταχωρημένα τα ακριβές στοιχεία στο έχουν έτοιμο.. Άρα σε καλή μεριά τα φράγκα :grin:

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
7
Like
1.582
Πόντοι
481
Αν εισαι δικαιουχος, πας με την ταυτοτητα σου σε βρισκουν σαν πελατη (αφου δεν ξερεις τον λογαριασμο) και σηκωνεις τα λεφτα.
Το μονο επιπλεον που θα σου ζητησουν εινια επικαιρωποιηση στοιχειων. (λογαριασμο ΔΕΚΟ, εκκαθαριστικο)

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
ποιο συγγενικο προσωπο θα πιστολιασεις τυπε? Μπαμπας? Αδερφος, ? θειος ? :confused: :confused: :confused:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Εαν ειναι συνδικαιουχος βγαζεις καρτα και τελειωσε.
Εχεις e-banking? Αν ναι τη βγαζεις απο το σπιτι σου χωρις να πας τραπεζα.

Πιθανοτατα δεν χρειαζεσαι χαρτια εκτος και αν ειναι παναρχαιο account η εχει γινει dormant απο ακινησια.
Επισης δε χρειαζεται ο συνδικαιουχος.

OP
OP
Pilotos13

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Πρέπει να πας στη τράπεζα και να ζητήσεις να βγάλεις κάρτα.. Αν δεν έχεις πάει εκκαθαριστικό και άλλα χαρτία, θα στα ζητήσουν να τους τα πας.. Υπάρχει και μια περίπτωση να σου ζήτησουν να είναι και ο συνδικαιουχος παρών
Σ'ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου μήπως ξέρεις αν παίζει ρόλο που ο λογαριασμός ανοίχτηκε από το συγγενικό μου προσωπο για το αν θα ζητήσουν την παρουσια του στην τράπεζα;

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

99% δεν χρειαζεσαι χαρτια εκτος και αν ειναι παναρχαιο account η εχει γινει dormant απο ακινησια.
Αν ειχε e-banking θα τα ειχε μεταφερει ηδη τα λεφτα τυπε τι να την κανει την καρτα ? :confused: :confused: :confused:

OP
OP
Pilotos13

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1

Πιθανοτατα δεν χρειαζεσαι χαρτια εκτος και αν ειναι παναρχαιο account η εχει γινει dormant απο ακινησια.
Είναι αρκετά παλιος λογαριασμός 20ετιας ξέρεις αν αυτό θα παιξει ρόλο στο τι θα μου ζητήσουν για την έκδοση κάρτας ΙΒΑΝ δεν ξέρω ουτε έχει δημιουργηθεί ποτε web banking

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Αν ειχε e-banking θα τα ειχε μεταφερει ηδη τα λεφτα τυπε τι να την κανει την καρτα ? :confused: :confused: :confused:
Νομιζα θελει μετρητα, εξου και τα ταμεια που ψαχνει.

Οπως και να εχει προσοχη ποιον πας να πιστολιασεις

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Μόνο με ταυτότητα είσαι οκ.
Καλοφάγωτα...

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
Μια υποθεση για τα δικαστηρια γεννιεται...
Επίσης με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε, ο συνδικαιούχος είναι ο ίδιος, ενώ ο δικαιούχος το συγγενικό πρόσωπο.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Γιατι περνανε πολλα σενάρια απο το μυαλό μου ?

Χαχαχα

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Είναι αρκετά παλιος λογαριασμός 20ετιας ξέρεις αν αυτό θα παιξει ρόλο στο τι θα μου ζητήσουν για την έκδοση κάρτας ΙΒΑΝ δεν ξέρω ουτε έχει δημιουργηθεί ποτε web banking

Μαλλον θα σου ζητησουν χαρτια για να προβουν σε οποιαδηποτε πραξη απο μεριας τους.
Γινονταν κινησεις στο λογαριασμο εστω απο τον αλλον?

OP
OP
Pilotos13

Pilotos13

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2016
Κριτικές
3
Like
234
Πόντοι
1
Επίσης με τα τελευταία στοιχεία που έδωσε, ο συνδικαιούχος είναι ο ίδιος, ενώ ο δικαιούχος το συγγενικό πρόσωπο.
Εγώ είμαι ο δικαουχος φίλε μου απλά δεν άνοιξα εγώ τον λογαριασμό

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.245
Πόντοι
22.266
Μόνο με ταυτότητα είσαι οκ.
Καλοφάγωτα...
Εγώ ούτε με ταυτότητα

Έτσι πάω κ μου δίνουν παντα
bank-robbery-01.jpg

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
τυπε ειχα 2-3 παγωμενους λογαριασμους 20 ετιας , μεσω ebanking οσες φορες πηγαινα να κανω μεταφορα το υπολοιπο κατι ψηλα 2-3 εκατ , μου ελεγε ο λογαριασμος ειναι αδρανης επισκεφθείτε ενα καταστημα για να τον ενεργοποιησετε.....και ξαφνικα μια μερα μου αφησε να κανω μεταφορα το υπολοπο, eurobank.... :confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom